سلام من لیسانس حسابداری دارم ولی هیچی بلد نیستم
چطوری حسابدار بشم
چطوری حسابدار بشم
![]() ![]() | |
![]() |
![]() |
پرسش: میخوام حسابدار بشم
|
سلام من لیسانس حسابداری دارم ولی هیچی بلد نیستم
چطوری حسابدار بشم
۲۷ مرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۱۷ ب.ظ
سلام جناب آقای حسین عزیز
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میکنم، به سایت خودتان خوش آمدید! به نظر بنده در شروع هر کاری، کسب اطلاعات کافی در خصوص آن و همچنین داشتن اعتماد به نفس، از شرایط موفقیت میباشد! اطلاعات کافی در حسابداری مربوط به تحصیلات آکادمیک و همچنین آگاهی از استانداردها، قوانین و مقررات حسابداری میباشد. بنابراین اگر هر دو شرط فوق را دارا هستید، میتوانید کار خود را بعنوان یک حسابدار آغاز نمائید. در غیر اینصورت بهتر است بعنوان کمک حسابدار در موسسات خدمات مالی و یا شرکتهای نسبتاً قوی کار خود را شروع نمائید. چنانچه در موسسات حسابرسی هم بعنوان کمک حسابرس بتوانید ورود کنید میتواند به کسب تجربه بیشتر شما کمک کند. افراد معمولاً در شروع کار با سوالات و ابهاماتی روبرو میشوند که طبیعی است و میتوانند از افراد با تجربه کمک بگیرند. این تالار نیز بر پایه همین امر و کمک به حسابداران عزیز ایجاد شده است و میتوانید هر سوال و یا مشکلی طی کار داشتید در اینجا مطرح نموده و به پاسخ خود دست پیدا کنید. با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " سپاس شده توسط:
۲۸ مرداد ۱۳۹۷، ۰۹:۰۳ ب.ظ
سلام دوست عزیز.
در ادامه توضیحات آقا افشین به نظر بنده: قبل از هرچیزی باید به این رشته علاقه داشته باشید. چون رشته ای هستش که بدون علاقه کسل کننده خواهد شد. در مرحله بعد به نظر من بهترین گزینه کار و تجربه عملی هستش. توی شرکت هایی که خدمات مالی میدند مشغول شید. حتی اگه بدون حقوق و به عنوان کار آموز باشه. |
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۲: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۲ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |
زمان کنونی: ۱۰ فروردین ۱۴۰۲، ۱۱:۴۷ ق.ظ |