سلام و خسته نباشید. من حسابدار یک شرکت هستم که به صورت شراکتی است و حساب مشترک هم ندارند. بابت اجاره یک مغازه یکی از شرکا تعداد 12 فقره چک که موعد هر کدام 30 ام هر ماه است به صاحب ملک داده است میخواستم بدونم بابت صدور چک ها توسط یکی از شرکا از حساب جاری خودش چه ثبتی باید زده بشود؟ آیا این چک ها را باید به صورت زیر ثبت کنم اسناد دریافتنی ** جاری شرکا(بستانکار) اگر این ثبت درست باشه که حساب جاری این شریک همیشه بیش از حد نشان داده میشود وهنوز چکهایی که پاس نشده هم در حسابش به صورت پاس شده نشان میده سوال دومم اینه که در زمانی که اخر هر ماه میشود ویکی از چک ها پاس میشود چه ثبتی باید بزنم ؟
اطلاعات بيشتر تبليغات | |
تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن
حسابداری، حسابرسی، قوانين و مقررات بيمه، دارایی و اداره كار، نرم افزار حسابداری و اكسل
ارائه بروزترین اخبار، قوانین، مقررات و بخشنامه های مرتبط با حسابداری، حسابرسی، بیمه، مالیات و اداره کار
آموزش و ارائه نکات کلیدی و کاربردی حرفه حسابداری و حسابرسی بصورت گفتگوی تخصصی با همکاران حرفه ای
بدون پرداخت هیچگونه هزینه، سوالات و مشکلات خود را با همکاران خود در میان بگذارید
بهترین مکان برای دستیابی سریع و رایگان به پاسخ مشکلات شما
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |