Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: سوال رهن و اجاره و پرداخت چکهای اجاره 1 سال
سلام و خسته نباشید. من حسابدار یک شرکت هستم که به صورت شراکتی است و حساب مشترک هم ندارند. بابت اجاره یک مغازه یکی از شرکا تعداد 12 فقره چک که موعد هر کدام 30 ام هر ماه است به صاحب ملک داده است میخواستم بدونم بابت صدور چک ها توسط یکی از شرکا از حساب جاری خودش چه ثبتی باید زده بشود؟  آیا این چک ها را باید به صورت زیر ثبت کنم    اسناد دریافتنی **  جاری شرکا(بستانکار) اگر این ثبت درست باشه که حساب جاری این شریک همیشه بیش از حد نشان داده میشود وهنوز چکهایی که پاس نشده هم در حسابش به صورت پاس شده نشان میده                                                                                                                                                                                                                                                                                    سوال دومم اینه که در زمانی که اخر هر ماه میشود ویکی از چک ها پاس میشود چه ثبتی باید بزنم ؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۲ آبان ۱۳۹۹، ۰۴:۵۷ ب.ظ)ابوالفضل نوشته: سلام و خسته نباشید. من حسابدار یک شرکت هستم که به صورت شراکتی است و حساب مشترک هم ندارند. بابت اجاره یک مغازه یکی از شرکا تعداد 12 فقره چک که موعد هر کدام 30 ام هر ماه است به صاحب ملک داده است میخواستم بدونم بابت صدور چک ها توسط یکی از شرکا از حساب جاری خودش چه ثبتی باید زده بشود؟  آیا این چک ها را باید به صورت زیر ثبت کنم    اسناد دریافتنی **  جاری شرکا(بستانکار) اگر این ثبت درست باشه که حساب جاری این شریک همیشه بیش از حد نشان داده میشود وهنوز چکهایی که پاس نشده هم در حسابش به صورت پاس شده نشان میده                                                                                                                                                                                                                                                                                    سوال دومم اینه که در زمانی که اخر هر ماه میشود ویکی از چک ها پاس میشود چه ثبتی باید بزنم ؟

به موجب قانون مدنی شراکت در مغازه نوعی شرکت مدنی می باشد که نیاز به ثبت در اداره ثبت شرکت ها ندارد. چون چک های صادره توسط یک شریک از حساب شخصی در موضوع شراکت به صاحب ملک تسلیم شده است لذا تعهد ایجاد شده به شراکت مربوط می باشد. لذا در موقع تسلیم چک ها ثبت زیر صادر می گردد:

پیش پرداخت اجاره      ****
                     چک های پرداختنی ****

در پایان هر ماه چنانچه هر چک از محل وجوه نقد شراکت پرداخت گردید ثبت زیر زده می شود:

چک های پرداختنی    ****
                     بانک     ****
همچنین در پایان هر ماه معادل یک ماه اجاره هزینه تحقق پیدا نموده است و ثبت زیر زده می شود:

هزینه اجاره     ****
           پیش پرداخت اجاره     ****

لازم به توضیح است که انجام تکالیف مالیات بر اجاره توسط مستاجر مطابق قانون مالیات های مستقیم ضروری است.
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۹ دى ۱۴۰۳، ۱۰:۲۷ ب.ظ