Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: پس انداز کارکنان به عنوان هزینه قابل قبول
با سلام و تبریک به مناسبت فرا رسیدن میلاد حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)

در ماده 148 ق.م.م در بخش "ه" بند 2، در مورد هزینه های قابل قبول آمده است که :
وجوه پرداختي به سازمان تأمين اجتماعي طبق مقررات مربوط و همچنين تا ميزان سه درصد حقوق پرداختي سالانه بابت پس انداز كاركنان براساس آيين نامه اي كه به پيشنهاد سازمان امور مالياتي كشور به تصويب وزير امور اقتصادي و دارايي مي رسد.
منظور از قسمت دوم این بند که با رنگ آبی مشخص شده چیست؟ یعنی چه نوع هزینه است و چگونه باید آنرا در دفاتر ثبت نمود؟
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام و احترام

آئین نامه اجرایی مقررات جزء بند (۲) ماده ۱۴۸ اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۲۷/۱۱/۱۳۸۰

وجوه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی و پس انداز برای کارکنان با رعایت شرایط زیر در حساب مالیاتی قابل قبول است.

۱- وجوه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی طبق مقررات مربوط در ارتباط با فعالیت مؤسسه.

۲- سه درصد (۳%) حقوق پرداختی (حقوق یا مزد اصلی و مزایای مستمر) سالانه بابت پسانداز کارکنان براساس فهرست حقوق و مزایای ماهیانه کارکنان.

۳- حساب پس انداز کارکنان میبایست در حساب مشخصی در دفاتر شرکت به طور جداگانه ثبت و نگهداری شود. هرگونه درآمد حاصل از فعالیتهای اقتصادی از محل این منـبع، تابع قانون و مقررات مالیاتی مربوط خواهد بود.

این آئیننامه در اجرای جزء "هـ" بند (۲) ماده ۱۴۸ اصلاحی قانون مالیاتهای مستقیم مصوب ۲۷/۱۱/۱۳۸۰ به پیشنهاد شماره ۳۷۳۱۳/۴۰۵۳-۲۱۱ مورخ ۳۱/۶/۸۱ سازمان امور مالیاتی کشور در سه بند به شرح فوق در تاریخ ۳۱/۶/۸۱ به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارائی رسید.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین
با سلام و تشکر آقا مهدی
ولی متاسفانه من هنوز متوجه نشدم.
این هزینه چطور شناسائی شده و در دفاتر چگونه ثبت میشود؟

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام

ضمن تشکر از پاسخ جناب آقای مهدی عزیز؛ ابتدا بابت تأخیر در پاسخ از جناب آقای پسرکلو عزیز عذرخواهی می کنم. منتظر بودم تا خود ایشان پاسخ دهند اما این اتفاق انجام نشد و بنده نیز فراموش کرده بودم.

ممکن است در برخی شرکت ها مطابق آئین نامه و ضوابط خودشان، ماهانه درصدی از حقوق را بعنوان پس انداز به حساب کارکنان برده و ذخیره کنند تا زمان بازنشستگی یا از کار افتادگی این مبلغ را به وی پرداخت کنند.

نحوه ثبت آن هم به شرح ذیل است که در ثبت حقوق آورده می شود:

هزینه پس انداز کارکنان           ***
           ذخیره پس انداز کارکنان      ***

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu ، حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۳:۵۴ ق.ظ