Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: چگونگی تحریر دفاتر قانونی ار صفر تا صد؟؟
سلام
تشکر بابت سایت مفیدتون  Heart  
در یک کارخانه بسته بندی مواد غذایی مشغول به کار میباشم که هنوز ثبت شرکت نشده و 3 نفر شریک اداره کننده کارخانه میباشند، مشکل من در زمینه تحریر دفاتر هست و برای اولین بار تحریر دفاتر به من محول شده و هیچ تجربه قبلی در این زمینه ندارم و برای اینکه کارم آسونتر باشه و یک روند درست را طی کنم نیازمند کمک و راهنمایی شما دوستان گرامی میباشم..دفاتر دوره مالی 1392 میباشد ..لیست بیمه و مالیات حقوق و لیست حقوق وارزش افزوده و گزارش فصلی و اظهارنامه طبق روال تهیه شده و به اداره دارایی ارائه شده،سیستم به دارایی معرفی نشده است و هیچ پیش زمینه ای در مورد دفتر نویسی ندارم که بخوام علاوه بر نکات تحریر دفاتر هیچ مشکلی هم در ثبت و تراز وجود نداشته باشه و کلا یک راهنمایی مبسوط و بدون ابهام نیاز دارم..
سپاس شده توسط:
با سلام

برای تحریر دفاتر قانونی بهتره که آئین نامه تحریر دفاتر قانونی رو مطالعه بفرمائید.

اما چند نکته که به ذهنم رسیده رو خدمت تون عرض میکنم.

مهمترین دفاتر قانونی عبارتند از دفتر روزنامه و کل

در تحریر دفاتر باید دقت شود که قبل از تاریخ پلمپ چیزی در دفاتر ثبت نشود. ( تاریخ پلمپ در صفحه اول و آخر دفاتر مشخصه) چرا که بحث تقدم در ثبت پیش میاد( قابل توجه اونایی که قبل از سال دفاتر رو پلمپ نکردن)

دفاتر نباید دارای قلم خوردگی و یا پاک شدگی و یا تراشیدگی باشه . در صورت اشتباه در تحریر باید با شیوه درست اون رو اصلاح کرد . یعنی قلم قرمز

نباید حتی یک سطر از دفتر بین اسناد خالی بماند.هر چند که پایان صفحه باشد و فقط بخش از یک سند در آن جای میگرید.

از تحریر بین سطور خودداری بشه

بهتر است دفاتر با رنگ مشکی تحریر بشه

تحریر دفتر روزنامه:

دفتر روزنامه از روی اسناد حسابداری و به ترتیب تاریخ نوشته میشه. قابل ذکره که اسناد حسابداری باید بر اساس تاریخ و به ترتیب شماره مرتب بشن و سپس در دفتر روزنامه  ثبت بشن.

باید دقت بشه که در زمان انتقال هر سند به دفتر روزنامه ، ابتدا حسابهای بدهکار شده و سپس حسابهای بستانکار شده در سند وارد دفتر بشن.

حسابهای بدهکار در سمت راست ستون شرح و درج مبلغ در ستون بدهکار

حسابهای بستانکاربعد از حسابهای بدهکار ، در سمت چپ ستون شرح ( شروع از وسط ستون شرح) و درج مبلغ در ستون بستانکار

جمع ستون بدهکار و بستانکار دفتر روزنامه بعد از هر سند باید برابر باشد.

تحریر دفتر کل:

دفتر کل از روی دفتر روزنامه تحریر میشه بدین صورت که به ازای هر حساب کل یک صفحه جداگانه در دفتر کل اختصاص داده و اطلاعات مربوطه را به ترتیب تاریخ و سند ثفکیک کرده و اقلام بدهکار هر حساب را در ستون بدهکار آن حساب در دفتر کل و اقلام بستانکار را در ستون بستانکار آن حساب در دفتر کل وارد می کنیم
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، asena ، صیاد ، حسین ، sepideh ، معصومه 67 ، seyed Jalal ، parisa68
با سلام

اگر شما داراي نرم افزار حسابداري هستيد
و حسابهاي شما در سيستم بسته شده است
و سند اختتاميه ثبت شده است
ابتدا يك گزارش از دفتر روزنامه تهيه بفرمائيد
گزارش دفتر روزنامه اطلاعات اسناد را به صورت حسابهاي كل به شما ميدهدكه اولين سند
بايد سند افتتاحيه يا همان مانده هاي نقل از سال گذشته باشد

لطفا تا اينجا را براي بنده توضيح دهيد
پاسخ
سپاس شده توسط: صیاد ، sepideh
(۱۳ بهمن ۱۳۹۳، ۱۰:۳۹ ق.ظ)Akbarzadeh نوشته: با سلام

اگر شما دارای نرم افزار حسابداری هستید
و حسابهای شما در سیستم بسته شده است
و سند اختتامیه ثبت شده است
ابتدا یك گزارش از دفتر روزنامه تهیه بفرمائید
گزارش دفتر روزنامه اطلاعات اسناد را به صورت حسابهای كل به شما میدهدكه اولین سند
باید سند افتتاحیه یا همان مانده های نقل از سال گذشته باشد

لطفا تا اینجا را برای بنده توضیح دهید

متاسفانه مشکل اینه که هیچ حسابی ثبت در سیستم نشده است و مشکلم دقیقا همینه که هیچ گزارش یکپارچه ی ندارم و اظهارنامه و ارزش افزوده متاسفانه مجبور شدم با درخواست شرکاء حساب سازی کنم Undecided Huh
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام

اگر سيستم نداريد بر اساس روكش اسناد صادر شده اقدام به ثبت دفاتر نمائيد.

ثبت حسابهاي كل را از اولين سند حسابداري كه سند افتتاحيه ميباشد

در دفتر روزنامه بر طبق آنچه جناب alipesaraklu فرمودند اقدام بفرمائيد.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، alipesaraklu ، حسین ، sepideh ، رحیمی پور ، asena
(۱۴ بهمن ۱۳۹۳، ۰۹:۲۲ ق.ظ)Akbarzadeh نوشته: با سلام

اگر سیستم ندارید بر اساس روكش اسناد صادر شده اقدام به ثبت دفاتر نمائید.

ثبت حسابهای كل را از اولین سند حسابداری كه سند افتتاحیه میباشد

در دفتر روزنامه بر طبق آنچه جناب alipesaraklu فرمودند اقدام بفرمائید.

با سلام خدمت شم دوست عزیز
منم با نظر دوستان موافقم
 بر طبق مدارکی که دارید سند بزنیدو حتما از نرم افزار استفاده کنید  چون برای کسانی که تازه کارن نرم افزار خیلی کمک میکنه.
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، sepideh ، asena

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۳:۵۴ ق.ظ