21
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 19
سپاس گرفتهشده: 3 بار در 3 ارسال
سلام خیلی ممنون بابت کمکی که کردید
باز هم سوال!
راستی یک جا خوندم معافیت مالیاتی برای سال 93 مبلغ 12 میلیون تومان می باشد
تا الان بنده هر چه سوال پرسیدم سوال های ماهیانه بود!
از انجایی که شرکت ما تا بحال مالیات برای کارگران محاسبه نکرده الان یه سوال برایم پیش امده
ما کارگری داریم که مثلا از خرداد ماه به شرکت ما آمده حالا من باید مالیات کل ایشون رو از خرداد ماه تا آخر اسفند حساب کنم
صحبتی که با ایشون داشتم فرمودند که کلا در سال 93 از خرداد ماه شروع به کار کردند و جمع کل درآمد سالیانه ایشون 12 میلیون تومن میشه
البته ماهیانه ایشون حدودا یک میلیون و دویست هزار تومن (از خرداد به بعد)حقوق دریافت کرده اند
می خواستم بدونم آیا الان با توجه به این که درامد سالیانه ایشون بالای 12 میلیون نشده اما حقوق ماهیانه بالای یک میلیون تومان داشتند به ایشون مالیات تعلق می گیرد یا نه؟
ممنون
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳، ۰۸:۴۳ ب.ظ)b a r a n نوشته: ما کارگری داریم که مثلا از خرداد ماه به شرکت ما آمده حالا من باید مالیات کل ایشون رو از خرداد ماه تا آخر اسفند حساب کنم
صحبتی که با ایشون داشتم فرمودند که کلا در سال 93 از خرداد ماه شروع به کار کردند و جمع کل درآمد سالیانه ایشون 12 میلیون تومن میشه
البته ماهیانه ایشون حدودا یک میلیون و دویست هزار تومن (از خرداد به بعد)حقوق دریافت کرده اند
می خواستم بدونم آیا الان با توجه به این که درامد سالیانه ایشون بالای 12 میلیون نشده اما حقوق ماهیانه بالای یک میلیون تومان داشتند به ایشون مالیات تعلق می گیرد یا نه؟
سلام دوست گرامی، خواهش می کنم...
اول اینکه مالیات حقوق بایستی ماهیانه محاسبه و از حقوق کارگر کسر و حداکثر تا پایان ماه بعد به اداره دارایی پرداخت گردد. حال شما که این کار را انجام نداده اید، مشمول دو جریمه نیز خواهید گشت:
1- جریمه عدم ارائه لیست به میزان 2% حقوق پرداختنی
2- جریمه عدم پرداخت مالیات به میزان 20% مالیات متعلقه
معافیت مالیاتی سالیانه حقوق در سال جاری به مبلغ 12.000.000 تومان می باشد که معادل معافیت مالیاتی ماهیانه 1.000.000 تومان است.
دقت بفرمائید که ایشان کلاً 10 ماه در شرکت شما مشغول به کار بوده اند نه یکسال؛ که معافیت مالیاتی حقوق ایشان برای ده ماه حساب شده و مبلغ آن 10.000.000 تومان می شود. همچنین با توجه به
ارسال 2 این تاپیک، درصورتی که کل حقوق ماهیانه وی (1.200.000 تومان) مشمول مالیات باشد، مالیات متعلقه کارگر شما برای هر ماه مبلغ 20.000 تومان می باشد.
نکته دیگر اینکه بنده الآن متوجه موضوعی در پرسش های قبلی جنابعالی گشتم که به هنگام پاسخ به آن دقت نکرده بودم. شما در
ارسال 7 این تاپیک بیان کرده بودید که:
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۰۳ ب.ظ)b a r a n نوشته: حقوق 850 هزار تومان (از جمع بن کارگری ، حق مسکن و پایه حقوق منهای حق بیمه)
و بنده به قسمت رنگی شده دقت نکرده بودم، بنابراین پاسخ خود را اصلاح کردم که در اینجا هم قرار می دهم:
(۲۴ اسفند ۱۳۹۳، ۱۱:۵۲ ب.ظ)Masoud_MI نوشته: لازم به ذکر است که شما نباید حق بیمه را از جمع حقوق پایه و بن کارگری و حق مسکن کسر و سپس مبنای محاسبه مالیات قرار دهید. بنابراین درصورتی که اقلام کرایه و غذا به طور مستمر و ثابت به تمام کارگران پرداخت گردد، همچنین مبلغ حق بیمه نیز از مبلغ 850 تومان کسر نشده باشد؛ فرمایش شما صحیح است و مالیات شخص مورد نظر 250.000 ریال می شود.
لطفا ارسال 7 و 8 را مجدداً مطالعه نمائید.
در پایان موردی که به آن اشاره نشد و صرفاً جهت اطلاع بایستی مطرح شود، اینکه عیدی و پاداش ایشان نیز مشمول مالیات بوده و معافیت مالیاتی عیدی و پاداش، به میزان معافیت مالیاتی یک ماه حقوق یعنی 1.000.000 تومان می باشد که جدای از مبلغ معافیت مالیاتی سالیانه حقوق می باشد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
21
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۳
خیلی ممنونم
1- پس باید حق بیمه رو از جمع حقوق کم نکنم بلکه کل حقوق باید مالیاتش حساب بشه بابت این موضوع هم ممنون
2- در مورد عیدی ممنون
3- در مورد پاداش سنوات چه کار باید کنم؟ آیا پاداش سنوات معاف از مالیاته؟ آخه یک جای دیدم معاف از مالیاته
البته اطلاعات زیر رو در مورد پاداش سنوات خدمتتون عرض می کنم
الف- شرکت ما اصولا اگر کارگری اخراج نشود یا استعفا ندهد پاداش سنوات ایشان در آخر سال تسویه می شود مثلا 28 اسفند
ب- شرکت اصولا قراردادی با کارگر نمی بندد و هر موقع کارگر بخواهد برود یا اخراج بشه مشکلی نداره!
ج- به بیشتر کارگران پاداش سنوات به جای یک ماه، دو ماه پرداخت میشه
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۱۳ ب.ظ)b a r a n نوشته: 1- پس باید حق بیمه رو از جمع حقوق کم نکنم بلکه کل حقوق باید مالیاتش حساب بشه بابت این موضوع هم ممنون
خواهش می کنم دوست گرامی
بله، حق بیمه تأثیری در محاسبه مالیات ندارد، ضمناً مالیات بر مبنای کل حقوق و مزایا نیست، بلکه بر اساس آن قسمت از حقوق که مشمول مالیات است محاسبه می شود.
(۲۵ اسفند ۱۳۹۳، ۱۰:۱۳ ب.ظ)b a r a n نوشته: 3- در مورد پاداش سنوات چه کار باید کنم؟ آیا پاداش سنوات معاف از مالیاته؟ آخه یک جای دیدم معاف از مالیاته
البته اطلاعات زیر رو در مورد پاداش سنوات خدمتتون عرض می کنم
الف- شرکت ما اصولا اگر کارگری اخراج نشود یا استعفا ندهد پاداش سنوات ایشان در آخر سال تسویه می شود مثلا 28 اسفند
ب- شرکت اصولا قراردادی با کارگر نمی بندد و هر موقع کارگر بخواهد برود یا اخراج بشه مشکلی نداره!
ج- به بیشتر کارگران پاداش سنوات به جای یک ماه، دو ماه پرداخت میشه
مزایای پایان خدمت (سنوات) در صورتی از مالیات معاف است که در پایان خدمت یا زمان قطع همکاری به کارگر پرداخت گردد، در غیر اینصورت این مبلغ مشمول مالیات است. بنابراین در شرکت شما پرداخت حق سنوات کارگران مشمول مالیات است.
با احترام...
21
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۳
سلام خیلی ممنون
وقتی کارفرما جهت پرداخت مالیات کارگر اقدام نمی کنه و لیست های بیمه و ... رو طوری ارسال می کنه که به صورت ظاهری به کارگر مالیات تعلق نگیره ولی در اصل مالیات تعلق گرفته در این صورت به هر حال کارفرما قانون رو رعایت نکرده
می خواستم بدونم در این حالت آیا قانونا دادن مالیات از کارگر صلب میشه؟ وظیفه کارگر در این زمان چیست؟
ممنون
21
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۳
سلام آقای حسین
ممنون
ببینید مطمئنا کارگر که تا الان تخلف نکرده مقصر اصلی کارفرما بوده که مالیات ایشون رو محاسبه نکرده و پرداخت نکرده
از آنجایی که بنده موظف شدم تکلیف مالیات های امسال رو مشخص کنم این سوال برایم پیش آمده
اگر بخواهم مالیات کل سال رو حساب کنم باید اون پول های (مالیات های پرداخت نشده) که به کارگر داده شده رو پس بگیرم و با مالیات حساب کتاب کنم
حالا می خوام بدونم آیا قانونا کارگر موظف است اون پول ها رو پس بدهد یا شرکت به خاطر این اشتباه باید خودش مالیات رو بدهد و به کارگر مربوط نیست
الان نه طرفدار کارفرما هستم نه شرکت! بنده می خوام دقیقا قانون رو بدونم و همون رو اجرا کنم
ممنون
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
(۲۶ اسفند ۱۳۹۳، ۰۵:۳۹ ب.ظ)b a r a n نوشته: حالا می خوام بدونم آیا قانونا کارگر موظف است اون پول ها رو پس بدهد یا شرکت به خاطر این اشتباه باید خودش مالیات رو بدهد و به کارگر مربوط نیست
الان نه طرفدار کارفرما هستم نه شرکت! بنده می خوام دقیقا قانون رو بدونم و همون رو اجرا کنم
ممنون
سلام دوست گرامی
ضمن تشکر از پاسخ جناب آقای حسین عزیز و با کسب اجازه از ایشان؛
شما سوالهایی می پرسید که ما تا بحال به اون فکر هم نکردیم

کارگر جنابعالی هیچ راه دیگری به جز پرداخت این پول ندارد، شما در این موارد خیلی دنبال قانون و مقررات نباشید! چون متأسفانه اصلا مهم نیست و کارفرما هست که زورش به کارگر می رسد و هرکار که بخواهد انجام می دهد. این مبالغ باید از حقوق وی کسر می گردید و الآن کارفرما مکلف است از حقوق کارگر کسر کند و کارگر حق اعتراض ندارد چون این کار کاملاً قانونی است. البته این به ضرر کارفرما هست که لیست بیمه و دارایی آن با هم یکی نباشد و قطعا جرائم سنگینی در انتظار شرکت شما خواهد بود.
در مورد بیمه هم که جناب آقای حسین گرامی، توضیحات کافی را ارائه فرمودند.
با احترام...
21
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۳
ممنون بابت پاسخ
بنده این مسئولیت رو قبول کردم به شرطی که دقیقا قانون اجرا بشه
راستی در مورد مالیات مرخصی نپرسیدم!
میشه بفرمایید کسانی که مرخصی نرفتند و پول مرخصی رو دریافت می کنند ایا به این پول هم مالیات تعلق می گیرد؟ اگر زیر یک میلیون باشه باز هم مالیات تعلق می گیرد؟
خیلی خیلی از شما و سایت شما و کاربرانتون ممنونم
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
(۲۷ اسفند ۱۳۹۳، ۱۲:۳۸ ب.ظ)b a r a n نوشته: میشه بفرمایید کسانی که مرخصی نرفتند و پول مرخصی رو دریافت می کنند ایا به این پول هم مالیات تعلق می گیرد؟ اگر زیر یک میلیون باشه باز هم مالیات تعلق می گیرد؟
ضمن عرض سلام مجدد
خواهش مي كنم دوست گرامي؛ متقابلاً از لطف شما سپاسگزارم.
معمولاً نرخ ماليات بازخريد مرخصي 10% مي باشد، اما از آنجا كه اين مبالغ در پايان سال به كاركنان پرداخت مي شود، شما ميبايست نسبت به تهيه ليست مجموع اقدام نمائيد كه كل دريافت هاي سالانه كاركنان در يك سمت و معافيت هاي مالياتي وي در سمت ديگر ميآيد. سپس با توجه به تفاوت آنها، اگر جمع كل دريافتي هاي سالانه شخص از مجموع معافيت سالانه وي بيشتر نگردد، اين مبلغ مشمول ماليات نبوده و در غير اينصورت مشمول ماليات است.
به عنوان مثال اگر جمع كل حقوق و مزاياي دريافتي بعلاوه عيدي و پاداش ساليانه شخصي جمعاً 12 ميليون و 500 هزارتومان شده باشد و مبلغ بازخريد مرخصي وي 200 هزارتومان محاسبه شود، با توجه به معافيت مالياتي ساليانه وي (12 ميليون بابت حقوق و يك ميليون تومان بابت عيدي)؛ بازخريد مرخصي ايشان مشمول ماليات نمي باشد و در غير اينصورت 10% آن بابت ماليات كسر مي گردد.
با احترام...