۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۵۸ ب.ظ
تحصیلات بنده حسابداری نیست،بخاطر همین این سوالات پیش پا افتاده رو میپرسم و من روشی ندارم.پرسیدم آیا این کار صحیح است یا خیر
|
| |
![]() |
|
|
پرسش: ثبتهای حسابداری خريد و هزينه
|
|
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۵۸ ب.ظ
تحصیلات بنده حسابداری نیست،بخاطر همین این سوالات پیش پا افتاده رو میپرسم و من روشی ندارم.پرسیدم آیا این کار صحیح است یا خیر
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۱:۲۸ ب.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۵۸ ب.ظ)sara نوشته: تحصیلات بنده حسابداری نیست،بخاطر همین این سوالات پیش پا افتاده رو میپرسم و من روشی ندارم.پرسیدم آیا این کار صحیح است یا خیر اختيار داريد، بنده خدمت شما عرض كردم كه اصلا متوجه فرمايشات شما نشدم و حدس زدم كه تحصيلات حسابداري نداريد؛ بخاطر همين به شما پيشنهاد مطالعه كتب اصول حسابداري را دادم. ضمناً پاسخ شما را در ارسال قبل دادم. (۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۴۶ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: بنده اصلاً متوجه صحبت های شما نشدم، در هر صورت روش جنابعالی كاملاً غلط میباشد. خرید و فروش اموال و تجهیزات با خرید و فروش كالا تفاوت دارد، ضمناً مبحث موجودی كالا یك مقوله جداگانه است كه ثبتهای خرید و فروش آن بر اساس روشهای سیستم ادواری و دائمی متفاوت میباشد. شما ميبايست در بدترين حالت ممكن، حداقل ابتدا الفباي حسابداري را ياد بگيريد، سپس بر اساس اصول حسابداري اقدام به انجام امور حسابداري نمائيد. در غير اينصورت با مشكلات عديدهاي روبهرو خواهيد گشت. با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۲:۱۸ ب.ظ
من با نرم افزار هلو کار میکنم.در یک فاکتور خرید دوتا کالا دارم (اسکنر و کالای A)اسکنر برای شرکت خریداری شده و کالای A برای فروش است و به انبار برده میشود
اگر اینها هرکدام جداگانه فاکتور شده بودند،اسکنر را جزو هزینه اموال و اثاثیه وبرای دیگری فاکتور خرید میزدم اما الان که باهم هستند باید به چه ترتیبی عمل کنم؟
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۵:۲۷ ب.ظ
دوست عزيز ثبتهاي حسابداري ارتباطي به فاكتور ندارد، ماهيت اجناس مهم است. بنابراين فاكتور جداگانه ملاك عمل شما نيست.
الف) بابت خريد اسكنر، ميبايست ثبت زير را در دفاتر خود وارد نمائيد: اثاثیه و منصوبات *** ح.پرداختني/ بانك *** ب) بابت كالا نيز بايد بفرمائيد كه شركت از روش ادواري استفاده ميكند يا روش دائمي؛ در روش ادواري در روش دائمي خريد *** موجودي كالا *** ح.پرداختني/ بانك *** ح.پرداختني/ بانك *** با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " |
|
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
| تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا |
©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |