Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: معرفی نرم افزار مالی به اداره امور مالیاتی
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز

چه نرم افزار های مالی مورد تایید سازمان امور مالیاتی هستن؟
مراحل ثبت نرم افراز مورد استفاده در شرکت به اداره مالیات چی هستش؟

با تشکر از همه
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام
تا اونجاييكه من اطلاع دارم همه نرم افزارها مورد تاييد اداره دارايي هست. براي معرفي نرم افزار مورد استفاده هم فقط بايد فرمي كه اطلاعات نرم افزارتان (از قبيل نام ، ورژن و ..... ) در آن نوشته ميشه را به اداره دارايي تحويل دهيد البته اين فرم را از مامورمالياتي حوزه مربوط به خودتان تهيه كنيد.
خدا را صدا كن ..... تنها خداست كه مي ماند.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، alipesaraklu ، حسین ، zamani ، Acc helper ، hoda ، asena ، رحیمی پور
ممنونم دوست عزیز از جواب تون
فقط اینکه من می تونم نرم افزار رو به اداره دارایی معرفی کنم و برای ارائه دفاتر سال 1393 از اون استفاده کنم؟
یا اینکه باید برای سال 1394 استفاده کنم

ممنونم از همه دوستان
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام

شما هر زمانی که نرم افزار را به دارایی معرفی می کنید ، یعنی اینکه اعلام کرده اید از این تاریخ کلیه ثبت و ضبط و گزارشات و رویدادهای مالی شرکت در غالب این نرم افزار می باشد .
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، hoda ، zamani
خیلی عذرمیخوام فقط میخوام مطمئن بشم که من منظورتون رو درست فهمیدم
پس اگر من در تاریخ 1394/02/21 نرم افزار رو به اداره دارایی معرفی کنم فقط می تونم در سال 1394 از اون استفاده کنم درسته؟

ممنونم از لطف شما
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۹:۱۳ ق.ظ)mahmood zamani نوشته: خیلی عذرمیخوام فقط میخوام مطمئن بشم که من منظورتون رو درست فهمیدم
پس اگر من در تاریخ 1394/02/21 نرم افزار رو به اداره دارایی معرفی کنم فقط می تونم در سال 1394 از اون استفاده کنم درسته؟

ممنونم از لطف شما

با سلام مجدد 

البته در قانون بصورت محسوس به این موضوع اشاره نشده که حتما باید نرم افزار را معرفی کرد اما به خاطر گزارشات دفاتر روزنامه باید نرم افزار در تاریخ خریداری معرفی شود .

طبق ماده 17 قانون تحریر دفاتر :

ماده 17) مودیانی که از سیستمهای الکترونیکی استفاده می نمایند موظفند حداقل ماهی یک بار خلاصه عملیات داده شده به ماشینهای الکترونیکی را در دفتر روزنامه یا مشاغل حسب مورد ثبت و حداکثر ظرف مهلت تعیین شده در ماده 14 آئین نامه به دفتر کل منتقل نمایند . علاوه بر این به منظور تسهیل رسیدگی باید آئین نامه ها یا دستور العمل های کار ماشین و برنامه های آن و نحوه کار با نرم افزارهای مالی مورد استفاده را در اختیار ماموران رسیدگی قرار دهند .
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، zamani ، marzieh ، alipesaraklu ، حسین ، parisa68
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۰۹:۱۳ ق.ظ)mahmood zamani نوشته: خیلی عذرمیخوام فقط میخوام مطمئن بشم که من منظورتون رو درست فهمیدم

با سلام

ضمن تشكر از پاسخ كامل استاد عزيزمان و در تكميل فرمايشات ايشان؛ دليل معرفي نرم‌افزار به دارايي اين است كه در صورت عدم اعلام نرم افزار حسابداری به اين اداره می‌بایست دفاتر قانونی به صورت سند به سند تحریر گردد و در صورت اعلام نرم افزار به آنان، مي‌توان دفاتر را بصورت ماهانه نگارش كرد.

ضمناً در مورد پرسش، جسارتاً برداشت جنابعالي از پاسخ دوست بزرگوارمان صحيح نمي‌باشد. منظور ايشان اين هست شما زماني كه نرم افزار را به اداره دارايي معرفي نمائيد؛ از آن تاريخ به بعد مي‌توانيد رويدادهاي خود را در آن نرم افزار ثبت كنيد نه اينكه فقط در همان سال.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: marzieh ، alipesaraklu ، zamani ، hoda ، حسین ، asena ، parisa68 ، معین
(۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۲۲ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: دلیل معرفی نرم‌افزار به دارایي این است كه در صورت عدم اعلام نرم افزار حسابداری به این اداره می‌بایست دفاتر قانونی به صورت سند به سند تحریر گردد و در صورت اعلام نرم افزار به آنان، می‌توان دفاتر را بصورت ماهانه نگارش كرد.

سلام

پس شرکت های که از نرم افزار استفاده می کنند میتونند سند ماهیانه در دفتر روزنامه بزنند؟
یعنی اگر هر سند ماهیانه ای که صادر میکنیم یک صفحه جا بگیره در دفتر روزنامه کل سال 12 برگ دفتر روزنامه کافیه؟
پاسخ
سپاس شده توسط: معین ، ATEFE
(۱۹ مرداد ۱۳۹۶، ۰۳:۵۶ ب.ظ)masoudsardar نوشته: پس شرکت های که از نرم افزار استفاده می کنند میتونند سند ماهیانه در دفتر روزنامه بزنند؟
یعنی اگر هر سند ماهیانه ای که صادر میکنیم یک صفحه جا بگیره در دفتر روزنامه کل سال 12 برگ دفتر روزنامه کافیه؟

سلام دوست عزیز

همانطور که بیان گردید شرکت‌هایی که نرم‌افزار خود را به اداره دارائی معرفی می‌نمایند، می‌توانند اسناد خود را بصورت ماهیانه در دفاتر تحریر نمایند. همچنین چنانچه هر یک از اسناد ماهانه در یک صفحه جای بگیرد، حداقل دو صفحه نیز (علاوه بر ۱۲ صفحه مذکور) بابت سند افتتاحیه و سند اختتامیه نیاز خواهد بود.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: معین ، ATEFE ، رحیمی پور ، حسین ، masoudsardar

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۷:۰۵ ق.ظ