۰۹ خرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۳۹ ب.ظ
حسابدرای موسسات خیریه به چه صورت است؟
اطلاعات بيشتر تبليغات | |
پرسش: حسابداری موسسات خیریه
|
۰۹ خرداد ۱۳۹۴، ۰۲:۳۹ ب.ظ
حسابدرای موسسات خیریه به چه صورت است؟
۰۹ خرداد ۱۳۹۴، ۰۳:۰۰ ب.ظ
با سلام
من فکر میکنم که از حسابداری وجوه موقوفه - که در کتابهای حسابداری دولتی تشریح شده - بتوان الگو گرفت. با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
سپاس شده توسط:
۱۱ خرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۲۷ ق.ظ
با سلام
ضمن تشكر از پاسخ جناب آقاي پسركلو عزيز؛ يك فايل Pdf درباره "شرح سیستم حسابداری در مؤسسات خیریه" به پيوست آمده است. اميدوارم كه مفيد واقع گردد. با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " سپاس شده توسط:
۱۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۲۸ ب.ظ
سلام
خیلی خوب نوشته شده، آیا این فایل رو از یک کتاب آوردید؟ منبـع کاملش کجاس؟
۱۶ خرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۱۴ ق.ظ
(۱۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۲۸ ب.ظ)m.biroonvand نوشته: سلام سلام بر شما خير، اين فايل از كتاب خاصي نميباشد؛ فايل مذكور بروزرساني شد و منبـع آن درج گرديد. لطفاً مجدداً آن را دريافت نمائيد. با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " سپاس شده توسط:
۰۷ دى ۱۴۰۰، ۱۱:۰۷ ب.ظ
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز |
©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |