Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبر: دريافت ماليات‌بر ارزش‌افزوده از اقلام دارويی و خدمات‌درمانی غيرقانونی است
#1
معاون ماليات بر ارزش افزوده سازمان امور مالياتي کشور، اعلام کرد: با توجه به معافيت انواع دارو، لوازم مصرفي درماني، خدمات درماني (انساني، حيواني و گياهي) و خدمات توانبخشي و حمايتي از ماليات بر ارزش افزوده، مطابق بند 9 ماده 12 قانون، دريافت هر گونه وجهي تحت عنوان ماليات بر ارزش افزوده از اقلام دارويي و خدمات درماني توسط داروخانه ها و مراکز درماني غير قانوني است.

عليرضا طاري بخش گفت: به رغم تصريح قانونگذار و براساس گزارش هاي واصله، برخي از داروخانه ها اقدام به دريافت ماليات بر ارزش افزوده مي نمايند که با توجه به معافيت مذکور، دريافت هر گونه وجهي مازاد بر قيمت رسمي دارو و لوازم مصرفي درماني و ... توسط داروخانه ها و مراکز درماني خلاف مقررات بوده و به عنوان گران فروشي محسوب مي شود و نهادهاي نظارتي ذيربط تکليف دارد براساس قانون و مقررات، موضوع گران فروشي دارو را بررسي و برابر مقررات با خاطيان رفتار نمايد؛ لذا با توجه به اين اقدام غير قانوني و به منظور پيشگيري از هر گونه سوءاستفاده احتمالي، به اطلاع عموم شهروندان عزيز مي رساند که انواع دارو، لوازم مصرفي درماني، خدمات درماني (انساني، حيواني و گياهي) و خدمات توانبخشي حمايتي از شمول قانون ماليات بر ارزش افزوده خارج بوده و در صورت مواجهه با گران فروشي دارو، موضوع از طريق سازمان تعزيرات حکومتي قابل پيگيري خواهد بود.

منبع: سازمان امور مالياتي كشور
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: الهه فرهادی نسب ، حسین ، maryam61 ، alisaedi
#2
ممنون از مطلب مفیدتون.
 سوال اینکه مبنای شناسایی یک محصول که دارو هست یا خیر چیست؟ آیا دارایی لیست ارائه میکنه یا اینکه هر کالایی از وزارت بهداشت پروانه ساخت داشته باشه معاف هستش؟
برای کشتی های بی حرکت موج‎ها تصمیم می‎گیرند.
پاسخ
سپاس شده توسط:
#3
سلام جناب آقاي ساعدي عزيز

خواهش مي كنم، فهرست اقلام دارويي توسط سازمان امور مالياتي اعلام و درصورت تغييرات در ليست، مجدداً فهرست جديد بر روي سايت سازمان قرار مي‌گيرد. خواهشمند است براي دريافت آخرين فهرست رسمی فرآورده های دارویی کشور؛ بخشنامه زير را مطالعه نمائيد:

بخشنامه: اعلام فهرست رسمی فرآورده های دارویی کشور

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، alisaedi


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۴:۱۰ ق.ظ