Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ثبت مالیات خرید خودرو در اظهارنامه ارزش افزوده
باسلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
خداقوت
سوال من از خدمت دوستان اینه که شرکت ما در زمینه قطعه سازی فعالیت داره و مشتریان عمده ما شرکتهای خودرو سازی هستند / شرکت های خودرو سازی بجای مطالبات ما به ما خودرو میدهند  / در فاکتورهای فروش خودروها در قسمت مالیات و ارزش افزوده دو نوع مالیات داریم که یکی از اونها مالیات و ارزش افزوده هستش و دومی مالیات برارزش افزوده شماره گذاری
حالا با توجه به توضیحات بالا من چطور باید سند فاکتور خرید رو ثبت کنم یعنی از هردو مالیات برارزش افزوده استفاده کنم یا مالیات بر ارز افزوده شماره گذاری رو باید در قیمت اصلی خودرو بیارم

ممنون از راهنمایی شما
ارادتمند
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام 
هر دو مالیات قابل وصول است چرا که شما مصرف کننده نیستین .
اما نکته قابل توجه اینه که شما باید در ازای هر 100 ریال طلب 125 ریال خودرو دریافت کنید چرا که جدای هزینه های فروش در خوش بینانه ترین حالت 25%مالیات ناشی از درامد فروش این ماشین ها باید به دارایی پرداخت کنید .
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، hoda ، حسین ، zamani
(۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۳۶ ق.ظ)mehdiasiaban نوشته: سلام 
هر دو مالیات قابل وصول است چرا که شما مصرف کننده نیستین .
اما نکته قابل توجه اینه که شما باید در ازای هر 100 ریال طلب 125 ریال خودرو دریافت کنید چرا که جدای هزینه های فروش در خوش بینانه ترین حالت 25%مالیات ناشی از درامد فروش این ماشین ها باید به دارایی پرداخت کنید .

با عرض ادب و ااحترام خدمت جناب آقای آسیابان عزیز
ممنون از راهنمایی شما
همانطور که مستحضرید این کار امکان پذیر نیست یعنی خودرو سازها ریر بار این حرف نمی روند
من در تماسی که با شرکت خودرو سازی داشتم مسئول مالی ایشان اعلام کردنده که ما این خودروها را بعنوان پرداختی در حساب شما ثبت کردیم و نه فروش پس ما در گزارش ارزش افزوده نمی آوریم
حالا من چه باید بکنم آیا با علم به اینکه انها در گزارش ارزش افزوده خود نمی آورند من از مالیات و عوارض آن در گزارشاتمان استفاده کنیم؟
دوم اینکه ما در زمان فروش این خودروها را با 20 میلیون ریال تخفیف می فروشیم ( به عبارت دیگه ما ماشینها را به تامین کننده گان مواد اولیه تحویل میدهیم بعنوان پرداخت بدهی مان ) ما باید فاکتور فروش صادر کنیم؟
امیدوارم که تونسته باشم منظورم را برسونم

ممنون از راهنمایی شما
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۳۶ ق.ظ)mehdiasiaban نوشته: هر دو مالیات قابل وصول است چرا که شما مصرف کننده نیستین .

سلام

مالیات و عوارض شماره گذاری قابل استرداد نیست:

قانون مالیات بر ارزش افزوده

فصل نهم - سایر مالیات‌ها و عوارض خاص
ماده 43- مالیات و عوارض خدمات خاص به شرح زیر تعیین می‌گردد:
الف - حمل و نقل برون‌شهری مسافر در داخل کشور با وسایل زمینی (به استثنای ریلی)، دریایی و هوایی پنج درصد (5%) بهای بلیط (به عنوان عوارض).
ب - عوارض سالیانه انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین اعم از تولید داخلی یا وارداتی حسب مورد معادل یک در هزار قیمت فروش کارخانه (داخلی) و یا یک در هزار مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی آن‌ها.
تبصره - عوارض موضوع بند (ب) این ماده در مورد خودروهای با عمر بیش از ده سال (به استثنای خودروهای گازسوز) به ازای سپری شدن هر سال (تا مدت ده سال) به میزان سالانه ده درصد (10%) و حداکثر تا صد درصد (100%) عوارض موضوع بند مزبور این ماده افزایش می‌یابد.
ج - شماره‌گذاری انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین اعم از تولید داخل و یا وارداتی به استثنای خودروهای سواری عمومی درون‌شهری یا برون‌شهری حسب مورد سه درصد (3%) قیمت فروش کارخانه و یا مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی آن‌ها (دو درصد «2%» مالیات و یک درصد «1%» عوارض).
حکم ماده (17) این قانون و تبصره‌های آن به مالیات و عوارض این ماده قابل تسری نمی‌باشد.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، zamani ، hoda
(۱۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۴ ق.ظ)حسن نوشته: سلام

مالیات و عوارض شماره گذاری قابل استرداد نیست:

قانون مالیات بر ارزش افزوده

ماده 43- مالیات و عوارض خدمات خاص به شرح زیر تعیین می‌گردد:
الف - حمل و نقل برون‌شهری مسافر در داخل کشور با وسایل زمینی (به استثنای ریلی)، دریایی و هوایی پنج درصد (5%) بهای بلیط (به عنوان عوارض).
ب - عوارض سالیانه انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین اعم از تولید داخلی یا وارداتی حسب مورد معادل یک در هزار قیمت فروش کارخانه (داخلی) و یا یک در هزار مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی آن‌ها.
تبصره - عوارض موضوع بند (ب) این ماده در مورد خودروهای با عمر بیش از ده سال (به استثنای خودروهای گازسوز) به ازای سپری شدن هر سال (تا مدت ده سال) به میزان سالانه ده درصد (10%) و حداکثر تا صد درصد (100%) عوارض موضوع بند مزبور این ماده افزایش می‌یابد.
ج - شماره‌گذاری انواع خودروهای سواری و وانت دو کابین اعم از تولید داخل و یا وارداتی به استثنای خودروهای سواری عمومی درون‌شهری یا برون‌شهری حسب مورد سه درصد (3%) قیمت فروش کارخانه و یا مجموع ارزش گمرکی و حقوق ورودی آن‌ها (دو درصد «2%» مالیات و یک درصد «1%» عوارض).
حکم ماده (17) این قانون و تبصره‌های آن به مالیات و عوارض این ماده قابل تسری نمی‌باشد.

سلام 
دوست عزیز در متن ارسالی شما قید نشده که مالیات آن قابل استرداد نیست اگه بخشنامه ای درارید در این خصوص ممنون می شم ارسال کنید .

(۱۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۱۶ ق.ظ)mahmood zamani نوشته: با عرض ادب و ااحترام خدمت جناب آقای آسیابان عزیز
ممنون از راهنمایی شما
همانطور که مستحضرید این کار امکان پذیر نیست یعنی خودرو سازها ریر بار این حرف نمی روند
من در تماسی که با شرکت خودرو سازی داشتم مسئول مالی ایشان اعلام کردنده که ما این خودروها را بعنوان پرداختی در حساب شما ثبت کردیم و نه فروش پس ما در گزارش ارزش افزوده نمی آوریم
حالا من چه باید بکنم آیا با علم به اینکه انها در گزارش ارزش افزوده خود نمی آورند من از مالیات و عوارض آن در گزارشاتمان استفاده کنیم؟
دوم اینکه ما در زمان فروش این خودروها را با 20 میلیون ریال تخفیف می فروشیم ( به عبارت دیگه ما ماشینها را به تامین کننده گان مواد اولیه تحویل میدهیم بعنوان پرداخت بدهی مان ) ما باید فاکتور فروش صادر کنیم؟

جناب زمانی عزیز 
در هر صورت هر گونه که بخواهید حساب کنید شما متضرر خواهید شد چون از یک طرف خودرو ساز قطعا فروش به شما رو اعلام می کنه و شما  دارایی نیز بابت مبلغی که فروش ماشین اعلام می کنید براتون مالیات عملکرد محاسبه می کنه در واقع شما 50% مالیات پرداخت می کنید .
و این یه مسئله واضحه که باید حل بشه  که شرکتی که توانایی پرداخت وجه نقد رو نداره بار مالی ناشی از غير نقد تسویه کردن رو باید متحمل بشه
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani ، hoda
(۱۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۴ ق.ظ)حسن نوشته: قانون مالیات بر ارزش افزوده

ماده 43- ...

(۱۵ مهر ۱۳۹۴، ۰۲:۳۵ ب.ظ)mehdiasiaban نوشته: دوست عزیز در متن ارسالی شما قید نشده که مالیات آن قابل استرداد نیست

به نظر شما منظور از قسمت بولد شده در انتهای ماده 43 چیست؟ ماده 17 چه می گوید که احکامش شامل حال ماده 43 نمی شود؟
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani
(۱۴ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۱۷ ق.ظ)mahmood zamani نوشته: در فاکتورهای فروش خودروها در قسمت مالیات و ارزش افزوده دو نوع مالیات داریم که یکی از اونها مالیات و ارزش افزوده هستش و دومی مالیات برارزش افزوده شماره گذاری

(۱۵ مهر ۱۳۹۴، ۱۰:۱۶ ق.ظ)mahmood zamani نوشته: من در تماسی که با شرکت خودرو سازی داشتم مسئول مالی ایشان اعلام کردنده که ما این خودروها را بعنوان پرداختی در حساب شما ثبت کردیم و نه فروش پس ما در گزارش ارزش افزوده نمی آوریم

مطمئن هستید کسی که به شما پاسخ داد مسئول مالی بود؟ و یا مطمئن هستید که مسئول مالی گفت اولاً خودروهای تحویلی را فروش ثبت نمی کنند و ثانیاً خودروهای تحویلی به شما را در گزارش ارزش افزوده نمی آورند؟

در پاسخ اول گفتید که فاکتور فروش صادر شده است و بابت آن مالیات و عوارض دریافت می کنند.
مالیات و عوارضش را می گیرند اما در گزارش ارزش افزوده نمی آورند!!!!؟

بیشتر بررسی بفرمایید، یک جای کار را اشتباه می کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani
(۱۵ مهر ۱۳۹۴، ۰۳:۳۷ ب.ظ)حسن نوشته: مطمئن هستید کسی که به شما پاسخ داد مسئول مالی بود؟ و یا مطمئن هستید که مسئول مالی گفت اولاً خودروهای تحویلی را فروش ثبت نمی کنند و ثانیاً خودروهای تحویلی به شما را در گزارش ارزش افزوده نمی آورند؟

در پاسخ اول گفتید که فاکتور فروش صادر شده است و بابت آن مالیات و عوارض دریافت می کنند.
مالیات و عوارضش را می گیرند اما در گزارش ارزش افزوده نمی آورند!!!!؟

بیشتر بررسی بفرمایید، یک جای کار را اشتباه می کنید.

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
ببخشید که درست نتونستم منظورم را برسانم
به من با مسئول مالی شرکت خودرو ساز صحبت کردم و ایشان موکدا گفتند که بعنوان پرداخت مطالبه به ما ثبت کردند نه فروش
و در جواب سوال دومتون باید عرض کنم که در زمان تحویل خودروها بغیر از کارت و سند ماشین به ما فاکتوری هم دادند که من اون مبالغ رو داخل اون فاکتور دیدم و اینکه اون فاکتور هم به نام ما نیست فقط قیمت خودرو و سایر اطلاعات فروش خودرو داخل اون هستش
امیدوارم کهتونسته باشم منظورم رو برسونوم
بازهم از همه دوستان بخاطر راهنمایی های خوبتون تشکر میکنم
خداقوت
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۲:۰۴ ق.ظ