Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: گزارش فصلی
(۱۳ بهمن ۱۳۹۵، ۰۱:۱۱ ب.ظ)matory نوشته: سلام دوست عزیز منم میخواستم گزارش فصلی رو آفلاین بفرستم ولی پیام میده فصل یا سال درست نیست . شما به این مشكل برخورد نكردید .

این آخرین ورژن 6؛1؛0؛4- 1395

سلام

با ورژن قبلی ارسال کردم یه بار دیگه امتحان کنید.

دریافت نرم افزار غیر بر خط نسخه 4.0.1.6 سال 1395 (به روز رسانی 1395/04/15)

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۳ بهمن ۱۳۹۵، ۰۱:۱۷ ب.ظ)matory نوشته: شما فروش به اشخاص حقیقی رو چكار كردید . سه ماهه رو تك تك فروش ها رو اعلام كردید ؟

فروش به اشخاص حقیقی باکدملی مشخصات کامل فرسادیم.

کل فروش سه ماه اعلام کردیم.
متوجه منظورتون نشدم

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۳ بهمن ۱۳۹۵، ۰۱:۵۲ ب.ظ)sepideh نوشته: سلام

با ورژن قبلی ارسال کردم یه بار دیگه امتحان کنید.

دریافت نرم افزار غیر بر خط نسخه 4.0.1.6 سال 1395 (به روز رسانی 1395/04/15)

ممنون درست شد
پاسخ
سپاس شده توسط:
فروش به اشخاص حقوق و شركت ها رو در معاملات فصلي با مشخصات كامل ( كد اقتصادي - شناسه ملي و ... ) وارد ميكنيم .
ولي فروش به اشخاص حقيقي (شامل عرضه به مصرف كننده نهايي ) نيازي به گرفتن شماره ملي و كد اقتصادي نيست .
حالا موقع اعلام اين اشخاص حقيقي ( عرضه به مصرف كننده نهايي )در سامانه آفلاين بايد به تاريخ روز خريد دانه دانه اين فروشها رو بزنيم كه واقعا خيلي سخته . ميخواستم بدونم براي اين مورد چكاري كردين ؟

من دوباره در قسمت ورود اطلاعات فروش در سامانه آفلاين تيك 10 در صد حد نصاب رو زدم و اطلاعات عرضه به مصرف كننده نهايي رو اونجا نوشتم
از هركس پرسيدم نميدونست بايد چكار كنه . در آخر چند تا همكارا تو شركتهاي ديگه اين كار رو كردند

كاش قبل از تغییر دستور العمل ها فكری هم برای انجامش بكنن . یا شایدم من متوجه منظور اون نمیشم . خواهشا اگه كامل متوجه شدید به زبان ساده اونو برای من بنویسین
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۳ بهمن ۱۳۹۵، ۰۲:۵۸ ب.ظ)matory نوشته: كاش قبل از تغییر دستور العمل ها فكری هم برای انجامش بكنن . یا شایدم من متوجه منظور اون نمیشم . خواهشا اگه كامل متوجه شدید به زبان ساده اونو برای من بنویسین

سلام دوست گرامي

ضمن تشكر از سركار خانم سپيده گرامي و با كسب اجازه از ايشان؛

(۱۲ بهمن ۱۳۹۵، ۰۲:۲۷ ب.ظ)Masoud_MI نوشته: بنابراین جای هیچ‌گونه نگرانی از این بابت وجود ندارد و احیاناً اگر این مشكل تا تاریخ 15 بهمن ماه مرتفع نگردیده و اشخاص نتوانند فهرست معاملات فصلی خود را ثبت و گزارش نمایند، در این خصوص نیز بخشنامه‌ای صادر و تاریخ تمدید فرصت ارسال فهرست معاملات نیز اعلام خواهد گردید.

همانگونه كه قبلاً توسط بنده حقير اطمينان خاطر به شما داده شد؛ مطابق بخشنامه اخير سازمان امور مالياتي كشور در خصوص اصلاح قسمت اخیر آئین‌نامه اجرائی موضوع تبصره 3 ماده 169 ق.م.م، نحوه ارسال فهرست معاملات توسط اشخاص موضوع این آئین‌نامه برای كلیه فصول سال 1395 كماكان مطابق مقررات و دستورالعمل‌های قبلی صادره توسط سازمان امور مالیاتی كشور خواهد بود.

بنابراين لازم به ذكر است كه نحوه ارسال فهرست معاملات فصلي پائيز و زمستان سال 1395 نيز مانند نحوه ارسال فهرست معاملات فصلي بهار و تابستان 1395 (و بدون در نظر گرفتن قوانين و مقررات جديد معاملات فصلي) مي‌باشد.

همچنين بر اساس بخشنامه مزبور، مهلت ارسال اطلاعات معاملات فصلي پائیز سال 1395 تا پایان فروردین ماه سال 1396 تمدید گرديد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: matory ، رحیمی پور ، حسین ، sara.taji ، sepideh
(۰۵ دى ۱۳۹۵، ۰۹:۵۸ ق.ظ)farzad933 نوشته: با سلام 

در کارگاه تولید پوشاک که مشمول ارزش افزوده نمیباشد و 1395/08/01 تاسیس شده و هنوز خرید و فروش ندارد و در حال تکمیل اموال و اثاثیه و دستگاههای مورد نیاز هست آیا لازم هست گزارشات فصلی را صفر  رد کند یا اصلا احتیاجی به رد گزارشات ندارد در ضمن کسی اطلاع داره سال بعد چطور باید مالیات پرداخت کند و دفاتر چطور باید نوشته شود.

سلام من دنبال تولید پوشاک میگردم ممنون میشم راهنماییم کنید.
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۲:۱۷ ب.ظ