Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: ثبت ذخيره ماليات برای سال قبل
با سلام خدمت اساتيد
من به يك مشكلي بر خوردم در سال 94 ذخيره ماليات را محاسبه و در اظهارنامه منظور كردم ولي متاسفانه فراموش كردم ثبت حسابداري آن را بزنم آيا در سال 95 امكان زدن سند اصلاحي رو براي سال 94 جهت منظور كردن ذخيره ماليات دارم ؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
با درودبه شما دوست عزیز

البته که می توانید در سند اصلاحی ثبت نمایید . در شرح سند هم به شماره سند سال 94 اشاره فرمایید
موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، hoda
(۱۲ تير ۱۳۹۶، ۱۰:۱۷ ق.ظ)مقدم نوشته: با سلام خدمت اساتید
من به یك مشكلی بر خوردم در سال 94 ذخیره مالیات را محاسبه و در اظهارنامه منظور كردم ولی متاسفانه فراموش كردم ثبت حسابداری آن را بزنم آیا در سال 95 امكان زدن سند اصلاحی رو برای سال 94 جهت منظور كردن ذخیره مالیات دارم ؟

سلام و عرض ادب

با کسب اجازه از دوستان و اساتید گرامی

ذخیره مالیات درهمان سال مورد نظر باید شناسایی شود و امکان اینکه در سال بعد سند اصلاحی بزنید وجود ندارد . برای اینکه به مشکل نخورید در زمان پرداخت مالیات زمانی که قطعی شد کلا مبلغ را به سود و زیان ببندید .

موفق باشید

امیدوارم در صورتی که اشتباه عرض کردم اساتید و دوستان عزیز توضیحات کامل را ارائه بفرمایند
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، الهه فرهادی نسب ، hoda
با سلام

ضمن تشکر از پاسخ دوستان عزیزم، خواهشمند است از آنجاکه پاسخ‌های شما متفاوت است، دلایل خود را با اشاره به ماده یا بخشنامه قانونی بیان کنید تا در خصوص این سوال نتیجه گیری کنیم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، معین ، hoda

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۴:۱۰ ق.ظ