48
موضوعها:
اردیبهشت ۱۳۹۲
سپاس دادهشده: 278
سپاس گرفتهشده: 71 بار در 26 ارسال
سلام دوستان
دو تا سوال درمورد ثبت مالیات عملکرد سال 94 ( برای خرداد 96 شناسایی و پرداخت شده ) و متمم سال 90 ( شهریور سال 96 شناسایی و پرداخت شده ) دارم
به چه صورت ثبت بشن ؟؟ از اون تاریخی ک ممیز قطعی رو میکشه تا زمان پرداختش . ( لطفا حسابهای کل و معینشم تعیین میکنید ) .
و اینکه آیا از نظر حسابداری و ممیز اشکالی وجود داره که این هزینه ها از حساب رسمی شرکت پرداخت نشده باشه ؟؟
من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد ک به کارم بیاد اگه تایپیکی هست راهنمایی کنید
با تشکر
18
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 12
سپاس گرفتهشده: 21 بار در 10 ارسال
سلام زمانی که برگ متمم مالیات صادر میشود بهتر است که تا زمان پرداخت ثبتی نزنید و زمانی که پرداخت شد ثبت بزنید
هزینه
بانک
در خصوص عملکرد سال 94 مبلغی که ذخیره گرفته شده را از ذخیره برگردانید و مابقی آن را به حساب هزینه بزنید
ذخیره مالیات عملکرد 94
هزینه
بانک
حتما مالیات مربوط به شرکت را از حساب شرکت پرداخت کنید جزء هزینه های قابل قبول شماست ضمنا باید شناسایی شود تا در سوابق شرکت موجود باشد
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
با سلام .
به نظر بنده مالیات قطعی سال های گذشته که بیشتر از مبلغ ذخیره مالیات است را نمیتوان به عنوان هزینه ثبت کرد ، بلکه باید در حساب سود ( زیان ) سنواتی ثبت گردد.
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
(۰۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۵ ق.ظ)ATEFE نوشته: سلام جناب
مرسی از جوابتون
فقط میشه بفرمایید که بالاخره چطوری ثبت بزنم ؟
ضمن اینکه اولین ساله که از سپیدار استفاده میکنن ، باید این مواردو در سند افتتاحیه ثبت بزنم ؟
ضمن سلام مجدد
در زمان صدور برگ قطعی ، نسبت به مازاد ذخیره مالیات باید سند زیر صادر گردد
شود ( زیان ) سنواتی ***
ذخیره مالیات ****
و در زمان پرداخت سند زیر صادر میگردد
ذخیره مالیات ***
بانک / اسناد پرداختنی ****
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست