Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: هزینه حمل
سلام وقتتون بخیر
من در شرکت بازرگانی کارمیکنم برای ثبت بهای تمام شده کالای فروش رفته  هزینه حمل رو چطور ببرم به بهای تمام شده فروش رفته؟ثبتی که میزنم به اینصورته آیا درسته؟
هنگام خرید:
موجودی کالا بدهکار
              ح پرداختنی   بستانکار

هزینه حمل به داخل  بدهکار
                         نقد و بانک    بستانکار

بهای تمام شده فروش رفته بدهکار
                                   هزینه حمل    بستانکار
هنگام فروش:
بهای تمام شده فروش رفته   بدهکار
                           موجودی کالا   بستانکار
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سرکار خانم شیما گرامی

ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می‌کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

ضمن پوزش بابت تأخیر در پاسخ‌دهی، لازم به ذکر است که هزینه حمل کالای فروش رفته جزء هزینه‌های توزیع و فروش می‌باشد نه بهای تمام شده.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۹ خرداد ۱۴۰۰، ۰۱:۳۸ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
سلام سرکار خانم شیما گرامی

ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می‌کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

ضمن پوزش بابت تأخیر در پاسخ‌دهی، لازم به ذکر است که هزینه حمل کالای فروش رفته جزء هزینه‌های توزیع و فروش می‌باشد نه بهای تمام شده.

با احترام...

سلام
آیا اگر هزینه حمل مربوط به خرید موجودی کالا (در شرکت بازرگانی )باشد بخشی از هزینه حمل محسوب یا بهای تمام شده
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام
سوال دارم در این خصوص هزینه ی انباری(ا نبار مال ما نیست) که مال مشتری بوده
و ما فقط ان را پرداخت کردیم و قرار است ان مبلغ از مشتری گرفته شود به این شکل ثبت سند کنم مناسب است:

هزینه انبار ..
صندوقا/بانک ....
مشتری .....
هزینه انبار ......
یاثبت مرکبی امکان پذیر هست؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۵ شهریور ۱۴۰۰، ۱۲:۵۰ ب.ظ)mahdiehkheradmand نوشته: سلام
سوال دارم در این خصوص هزینه ی انباری(ا نبار مال ما نیست) که مال مشتری بوده
و ما فقط ان را پرداخت کردیم  و قرار است ان مبلغ از مشتری گرفته شود به این شکل ثبت سند کنم مناسب است:

هزینه انبار ..
                      صندوقا/بانک ....
مشتری .....
                    هزینه انبار ......
یاثبت مرکبی امکان پذیر هست؟

سلام 
اگه قراره که مشتری وجه رو برگردونه ، پس دیگه نیازی نیست که هزینه شناسایی کنید و مستقیما در حساب مشتری بدهکار کنید.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام.وقتتون بخیر..من در یک شرکت بازرگانی کار میکنم .به من گفتن که ما نمیخواییم هزینه حمل کالای خریداری شده رو به بهای تمام شده کالا اضافه کنی.. میخواهیم قیمت کالا خریداری شده در فاکتور جدا باشه هزینه حمل جدا... که قراره بنده سندحسابداری براش بزنم .کارمابا برنامه سپیدار هست. دوهزینه حمل در سیستم وجود داره .1هزینه حمل و انبارداری که جزوه هزینه های توزیع و فروش هس که این هزینه ربطی به هزینه کالای خریداری شده نداره ..معین دوم:هزینه حمل هس که زیر فصل سفارشات وپیش پرداخت ها جزء دارایی جاری هست.
سوال من این هست با توجه به توضیحاتی که بنده گفتم میشه از این معین هزینه حمل برای کالای خریداری شده استفاده کرد؟ Huh
پیشاپیش ممنونم بابت پاسختون. Heart
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۴ خرداد ۱۳۹۹، ۰۳:۳۵ ب.ظ)Shima نوشته: سلام وقتتون بخیر
من در شرکت بازرگانی کارمیکنم برای ثبت بهای تمام شده کالای فروش رفته  هزینه حمل رو چطور ببرم به بهای تمام شده فروش رفته؟ثبتی که میزنم به اینصورته آیا درسته؟
هنگام خرید:
موجودی کالا بدهکار
              ح پرداختنی   بستانکار

هزینه حمل به داخل  بدهکار
                         نقد و بانک    بستانکار

بهای تمام شده فروش رفته بدهکار
                                   هزینه حمل    بستانکار
هنگام فروش:
بهای تمام شده فروش رفته   بدهکار
                           موجودی کالا   بستانکار

به عنوان یک قائده کلی کلیه هزینه های مرتبط با کالا که آنرا برای فروش آماده می نماید جز بهای تمام شده کالا در نظر گرفته می شود. هزینه حمل در حالتی که برای حمل کالای خریداری شده به انبار پرداخت می شود جز بهای تمام شده منظور می شود اما هزینه حمل که پس از فروش کالا و به منظور تحویل به مشتری پرداخت می گردد بایستی به عنوان هزینه های فروش و توزیع به حساب منظور شود.
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۱:۵۹ ق.ظ