Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: نحوه برخورد با زیان در دفاتر و ثبت ان
با سلام خدمت همه اساتید محترم

میخواستم بدونم شرکتی که برای اولین بار ضرر ده شده در پایان سال این ضرر رو چطور  در دفاتر ثبت کنه . نحوه برخورد دارایی چطور هست ؟
 ذخیره مالیات براش باید بزنم ؟
 ثبت هاش رو در پایان سال میخوام .ممنون از راهنمایهاتون
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سرکار خانم رحیمی‌پور گرامی

ابتدا بابت تأخیر در پاسخ از شما عذرخواهی می‌کنم، لازم به ذکر است که شناسایی بدهی مالیاتی بابت عملکرد فقط در حالت کسب سود معنی‌دار است، بنابراین در زمان تحمل زیان نیازی به این کار نیست. علی‌ایحال درصورتی که زیان شما تأیید گردیده باشد، چنانچه شرکت قبلا سود انباشته داشته باشد، می‌توانید کل زیان را درصورت پوشش سود انباشته به این حساب ببندید. بنابراین زیان تأیید شده را می‌بایست با سود سال یا سال‌های بعد مستهلک نمود.

چنانچه زیان شما تأیید شد، می‌توانید مانده آن را با سود و زیان انباشته مستهلک کنید (سود و زیان انباشته بدهکار، سود و زیان جاری بستانکار).

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، marzieh
با سلام مجدد و تشکر از پاسخگویی شما و ورود دوباره و پیگیریتون به سوال ها 

شرکت ما بنا به دلایلی 2 سال زیان ده شد 98 و 99
هنوز دفاتر 98 رسیدگی نشده ببینم دارایی چیکار میکنه؟ولی مستندات تقریبا کامله ولی خوب بازم مشخص نیست

و توی این دوسال ضرر کل سود انباشته رفته و باز هم از حساب زیان باقی مونده ولی از سال 1400 دیگه اوضاع بهتر شده و فک نمیکنم زیان ده بشیم و مشکل تقریبا حل شده که باعث زیان شده بود

حالا من  باید هر سال از این به بعد زیان رو از سود کم کنم تا زیان صفر بشه.اون وقت ثبت چی بزنم براش؟
و هم اینکه چون زیان بشتر از سرمایه ثبتی شرکت بوده مشمول ماده 141 قانون تجارت میشیم و البته اینکه من دفاتر 98 رو نوشتم و البته که اظهار نام هم رفته و دییگه نمیتونم دستش بزنم 

سرمایه شرکت در زمان اففتاح خیلی کم بووده و این شرکت کوچیکه در کل و نوعش هم با مسولیت محدود هست

حالا با این شرایط ممکنه به مشکل بخوریم با اینکه دیگه تقریبا ضرر ده نیستسم و این ضرر دلیل مشخص داشته در این دو سال؟
ممنون از راهنماییتون
پاسخ
سپاس شده توسط:

خواهش می‌کنم، من برای این تالار خیلی سختی کشیدم و دوست ندارم راحت از اینجا دل بکنم و انشاءالله بیشتر به اینجا سر خواهم زد و پاسخ دوستان رو خواهم داد.

درخصوص سوال شما، لازم به ذکر است درصورتی که زیان شما بیش از نیمی از سرمایه شرکت باشد، مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خواهید شد و می‌بایست اقدامات قانونی در این خصوص (مانند برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده، تصمیم‌گیری درخصوص کاهش سرمایه، یا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی و استفاده از معافیت‌های مالیاتی و ...) را انجام دهند.

ضمناً درصورتی که شما زیان داشته باشید این مبلغ می‌بایست از سود انباشته سال‌های قبل و همچنین سال‌های آینده مستهلک گردد و تا زمانی که مبلغ زیان بصورت کامل مستهلک نگردد، نیاز به پرداخت و شناسایی مالیات عملکرد نمی‌باشد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: marzieh
(۱۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۲۸ ق.ظ)Masoud_MI نوشته:

خواهش می‌کنم، من برای این تالار خیلی سختی کشیدم و دوست ندارم راحت از اینجا دل بکنم و انشاءالله بیشتر به اینجا سر خواهم زد و پاسخ دوستان رو خواهم داد.

درخصوص سوال شما، لازم به ذکر است درصورتی که زیان شما بیش از نیمی از سرمایه شرکت باشد، مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت خواهید شد و می‌بایست اقدامات قانونی در این خصوص (مانند برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده، تصمیم‌گیری درخصوص کاهش سرمایه، یا افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی و استفاده از معافیت‌های مالیاتی و ...) را انجام دهند.

ضمناً درصورتی که شما زیان داشته باشید این مبلغ می‌بایست از سود انباشته سال‌های قبل و همچنین سال‌های آینده مستهلک گردد و تا زمانی که مبلغ زیان بصورت کامل مستهلک نگردد، نیاز به پرداخت و شناسایی مالیات عملکرد نمی‌باشد.

با احترام...

انشالله که موفق باشین.من هم علاقه مند به تالار شما هستم و این مدت هم همیشه سر میزدم
سرمایشو در زمان ایجاد خیلی کم زدن اصلا یه مبلغ خیلی ناچیزه و زیان تقریبا در این دوسال 40 میلیون شده  و هم اینکه از اخر سال 98 که زیان به وجود امده و تا حالا ما کاری نکردیم مشکل ساز نمیشه؟

بعد من اصلا راجب این قضیه چیز زیادی نمیدونم خوندم در موردش ولی خوب خوب نفهمیدم بهترین کاری که میشه کرد که خیلی دچار دردسر و مشکل نشیم چی میتونه باشه؟
اگه بتونین راهنمایی کامل کنین ممنونتون میشم
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۴: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۴ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۱ مهر ۱۴۰۴، ۰۴:۴۱ ق.ظ