Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: سوال در مورد شروع حسابداری با رافع 7
Smile 
سلام. من تازه وارد این انجمن شدم. رشتمم حسابداری نیست ولی تا حدود اولیه با حساب ها و ماهیتشون بلدم کار کنم.
من میخواستم یک شرکت تازه تاسیس رو کار حسابداریش رو انجام بدم
نرم افزار هم رافع 7 هست.
اموزش های زیادی خوندم ولی جای سوال برام هست هنوز
برای زدن سند افتتاحیه چه کاری باید انجام بدم به جز افتتاح صندوق و بانک ها
اگه میشه راهنمایی کنید.
شرکت تازه تاسیسه و هنوز هیچ کاری توش انجام نشده.کار شرکتم پخش لوازم جانبی هست. با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز

ابتدا بابت تأخیر در پاسخ از شما عذرخواهی می کنم، درثانی از طرف کلیه اعضای فروم لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می کنم؛ به سایت خودتان خوش آمدید!

لطفاً تاپیک زیر را مشاهده نمائید:

راهنمای آموزش کار با رافع 7

یک فایل راهنما در موضوع فوق موجود است که سوال شما را (در همان صفحه اول فایل راهنما) با مثال توضیح داده است.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
با تشکر از پاسخ شما دوست عزیز
من قبلا ان فایل را مطالعه کرده بودم که برای سند افتتاحیه در آن فایل گفته شده صندوق , بانک , بدهکاران , بستانکاران , موجودی اول دوره و..... را تعریف کنم.

در واقع سوال من این است شرکت من تازه تاسیس است و من بدهکاران و بستانکارانی ندارم که بخواهم تعریف کنم. الان چیزی نیست که من بخوام وارد کنم . سوال من اینه وارد کردن همه اینها قبل از زدن سند افتتاحیه ضروریه یا نه؟ مثلا بانک تعریف بشه یا نشه مهمه یا نه
ممنون میشم پاسخ بدید
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

خواهش می کنم دوست عزیز، فقط انجام وظیفه کردم.

ببنید جناب آقای فرزاد گرامی؛ لازمه داشتن یک سیستم قوی، یک کدینگ مناسب و کامل هست. بهتره که شما قبل از شروع به سند زدن، حسابهای لازم را تا حد ممکن در سیستم تعریف نمائید.

همچنین درصورتی که شما بدهکاران و بستانکاران ندارید نیازی نیست که در سند افتتاحیه آنها را وارد نمائید.

دقت کنید که معادله حسابداری در سند افتتاحیه رعایت شده و جمع بدهکار و بستانکار یکی باشد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: حسین
بسیار ممنون از پاسخ شما.
پس من سعی کنم ابتدا هر حساب و اطلاعاتی که ممکنه باهاشون در طول سال مالی کار کنم در بیارم و وارد سیستم کنم بعد افتتاحیه بزنم درسته ؟
دوم اینکه اگر مثلا وسط کار نیاز شد یه حساب هزینه داشته باشیم اونوقت اوضاع حسابداری من چجوری میشه ؟ با توجه به اینکه اون حساب هزینه در سند افتتاحیه پیش بینی نشده

در مورد بدهکاران و بستانکاران هم به همین صورت. یعنی در استارت کار الان وجود ندارند اما پس از یک هفته از شروع کار مشخص می شوند ولی در حال حاضر معلوم نیستن که چه کسانی هستند/
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
خواهش می کنم دوست عزیز

گویا برداشت جنابعالی از پاسخ بنده اشتباه بوده است.

نیازی نیست که شما تمامی حسابها را در سند افتتاحیه وارد کنید. منظور بنده این بود که شما یک کدینگ استاندارد را (که در اینجا نیز موجود است) مطالعه و در سیستم خود تعریف کنید که این کار جهت آسان تر شدن فعالیت خودتان در آینده خواهد گردید و ارتباطی با سند افتتاحیه ندارد (البته اگر الآن تمام حسابها در رافع 7 تعریف شده باشد).

در سند افتتاحیه فقط بایستی هرچیزی که داریم را بیاوریم، نه چیزهایی که بعدا با آن ها مواجه می شویم.

مانند: صندوق - بانک - موجودی کالا - زمین - ساختمان - وسائط نقلیه - تسهیلات دریافتنی - سرمایه و ...

لازم به ذکر است که هزینه ها و درآمدها حساب موقت می باشند که در پایان سال بسته می شوند و در سند افتتاحیه و اختتامیه حسابهای دائمی آورده می شود.

و اما در مورد قسمت بعدی سوال شما، هر زمان که ح.دریافتنی، ح.پرداختنی، هزینه و یا درآمد جدیدی اتفاق افتاد که در کدینگ شما موجود نبود؛ کافیست آن حساب را در نرم افزار تعریف نموده و سپس سند آن را صادر نمائید.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: alipesaraklu
بسیار بسیار ممنون از توضیحات با حوصله شما
واقعا ممنونم.
فقط یک سوال دیگر برام پیش اومده اینه که صندوق یعنی پول نقد و ما در ابتدای کار پول نقد نداریم پس میتونم صندوق رو مثل بقیه حساب ها هر موقع پیش اومد تعریف کنم ؟ چون اکثر نرم افزارها و اموزش هاشون اولین کاری که کردن رفتن صندوق تعریف کردن.
و اینکه مجموع پول نقد و حساب بانکها و اموال میشه سرمایه ؟ چون توی نرم افزار مجموع ریالی همه این ها رو بعنوان سرمایه اولیه ثبت میکنه. این درسته ؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
خواهش می کنم جناب آقای فرزاد عزیز

فقط انجام وظیفه می کنم.

معمولاً در تمامی شرکت ها مبلغی وجه نقد را بعنوان موجودی صندوق جهت امورات ضروری نگهداری می کنند. بر فرض مثال آیا شما برای پرداخت وجه خرید لوازم التحریر و یا هزینه کپی و ... از چک استفاده می کنید؟ قطعاً خیر. این مبالغ یا از صندوق و یا توسط تنخواه پرداخت می شود و دلیل اینکه به گفته شما در آموزش ها اول این حساب تعریف شده نیز همین می باشد.

بنابراین بهتر است از همین ابتدا یک مبلغ جزئی را در شرکت نگهداری نموده و برای آن حساب صندوق تعریف کنید. درصورتی که وجه نقدی هم ندارید بهتر است حساب صندوق را تعریف کنید اما نیازی نیست در سند افتتاحیه این حساب آورده شود.

همانطور که خدمت شما عرض کردم، بایستی معادله حسابداری برقرار باشد، یعنی:
داراییها = بدهیها + حقوق صاحبان سهام (سرمایه)

درصورتی که شما بدهی نداشته باشید فرمایش شما صحیح است.

سوالات متفرقه جنابعالی به بخش حسابداری مالی منتقل گردید.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۳ خرداد ۱۴۰۵، ۱۱:۵۱ ب.ظ