Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: هرینه یابی بر مبنای مستقیم و جذبی
با سلام

یه سوال از دوستان دارم امیدوارم کمکم کنن

برای به دست آوردن هزینه یابی مستقیم و جذبی ما نیاز به سربار ثابت و متغیر داریم, حالا اگه تو مساله ای اینها رو ندادن ما چجوری باید سربار ثابت و متغیر رو بدست بیاریم؟
تو مساله به ما هزینه سربار ساخت رو دادن
ممنون از لطفتون
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست گرامي

لطفاً شما مسئله خود را بصورت كامل بيان نمائيد تا راحت‌تر بتوان به جنابعالي كمك كرد، چرا كه ممكن است از روي ساير توضيحات ارائه شده پاسخ را بدست آورد..

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوستان گرامی
داده های مساله شامل:
تعداد یخچال ساخته شده طی دوره 1200واحد- موجودی یخچال ساخته شده در اول دوره 120 دستگاه از قرار هر دستگاه 13000ریال- موجودی یخچال ساخته شده در پایان دوره 300 دستگاه- موجودی مواد اولیه در ابتدای دوره 1500000ریال- خرید مواد طی دوره 7500000ریال- موجودی مواد درآخر دوره 3000000ریال- دستمزد مستقیم 4000000ریال- هزینه سربار ساخت 1000000ریال- موجودی کالا در جریان ساخت اول دوره 500000ریال- موجودی کالا در جریان ساخت پایان دوره1000000- قیمت فروش هر یخچال 15500- هزینه های اداری و عمومی 1500000 هزینه های توزیع و فروش 1000000. در ضمن روش قیمت گذاری برای موجودی کالای ساخته شده در پایان دوره روش فایفو میباشد مطلوبست:
با توجه به اطلاعات ارایه شده قیمت تمام شده هر دستگاه یخچال و سود و زیان شرکت
با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

ببخشيد در اين مسئله كه اشاره اي به هزينه‌يابي مستقيم و جذبي نشده است،‌ و براي حل صورت مسئله نيازي به سربار ثابت و متغير نيز نمي‌باشد. با اين تفاسير اكنون شما در كدام قسمت از حل اين مسئله مشكل داريد؟

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام و روز خوش
باتوجه به اطلاعات داده شده قیمت تمام شده هر دستگاه و سود و زیان را از طریق جذبی و مستقیم باید بدست آوریم.
برای حل به روش جذبی و مستقیم ما نیاز به سربار ثابت و متغیر داریم که در مساله نداده.
امیدوارم تضیحاتم کافی باشد
با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
بابت تأخیر در پاسخ از شما عذرخواهی می کنم

ما فقط برای محاسبه بهای تمام شده به روش مستقیم نیاز به سربار ثابت و متغیر داریم، چرا که در این روش، "مواد مستقیم، دستمزد مستقیم و سربار متغیر ساخت" بهای تمام شده را تشکیل می دهند و سربار ثابت ساخت به عنوان هزینه دوره در صورت سود و زیان آورده می شود اما در روش جذبی؛ بهای تمام شده متشکل از "مواد مستقیم، دستمزد مستقیم و سربار ساخت (اعم از ثابت و متغیر)" می باشد.

بنابراین با توجه به اطالاعات داده شده تنها می توان قیمت تمام شده و سود و زیان را با روش جذبی بدست آورد.

امیدوارم اگر راه حلی برای بدست آوردن قیمت تمام شده و سود و زیان به روش مستقیم وجود دارد؛ دوستان و اساتید عزیز راهنمایی بفرمایند.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: hoda
با سلام
ممنون از پاسخی که دادین
درکتاب آقای جمشید اسکندری گفته شده که برای بدست آوردن بهای تمام شده به روش جذبی یا کامل ما باید ابتدا مواد-دستمزد-سربار متغیر وسربار ثابت را به دست بیاریم بعد با استفاده از این اطلاعات و داده های خود مساله صورت سود و زیان را بدست بیاریم که فرمولش شامل:
فروش-بهای تمام شده کالای فروش رفته(موجودی کالای ساخته شده اول دوره+طی دوره_پایان دوره) که میشود سود ناویژه_هزینه های عملیاتی که نتیجه سود ویژه عملیاتی است
حالا ما در قسمت ق.ت.ش.ک.ف.ر باید بهای تمام شده را داشته باشیم تا بتونیم ضربدر ق.ت.ش.ک.ف.ر بکنیم و عدد مورد نظر بدست بیاد.
اما برای بدست آوردن ب.ت.ش به روش مستقیم یا متغیر ما فقط به مواد- دستمزد و سربار متغیر نیاز داریم که بعد از بدست آوردنش برای محاسبه سود و زیان مثل فرمول بالا عمل میکنیم فقط با این تفاوت که در اینجا باید بهای تمام شده متغیر کالای فروش رفته را بنویسیم
من تمام این راه ها رو رفتم فقط مشکلم اینه که تو اطلاعاتی که در مساله گفته سربار متغیر و ثابت نداده و من نمیدونم چجوری این دو رو حساب کنم
امیدوارم این توضیحات به حل مساله کمک کرده باشه. من کماکان منتظر دریافت نظرات اساتید گرامی هستم
با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۱:۵۶ ق.ظ)مهدوی نوشته: با سلام
ممنون از پاسخی که دادین
درکتاب آقای جمشید اسکندری گفته شده  که برای بدست آوردن بهای تمام شده به روش جذبی یا کامل ما باید ابتدا مواد-دستمزد-سربار متغیر وسربار ثابت را به دست بیاریم بعد با استفاده از این اطلاعات و داده های خود مساله صورت سود و زیان را بدست بیاریم که فرمولش شامل:
فروش-بهای تمام شده کالای فروش رفته(موجودی کالای ساخته شده اول دوره+طی دوره_پایان دوره) که میشود سود ناویژه_هزینه های عملیاتی که نتیجه سود ویژه عملیاتی است
حالا ما در قسمت ق.ت.ش.ک.ف.ر باید بهای تمام شده را داشته باشیم تا بتونیم ضربدر ق.ت.ش.ک.ف.ر بکنیم و عدد مورد نظر بدست بیاد.
اما برای بدست آوردن ب.ت.ش به روش مستقیم یا متغیر ما فقط به مواد- دستمزد و سربار متغیر نیاز داریم که بعد از بدست آوردنش برای محاسبه سود و زیان مثل فرمول بالا عمل میکنیم فقط با این تفاوت که در اینجا باید بهای تمام شده متغیر کالای فروش رفته را بنویسیم
من تمام این راه ها رو رفتم فقط مشکلم اینه که تو اطلاعاتی که در مساله گفته سربار متغیر و ثابت نداده و من نمیدونم چجوری این دو رو حساب کنم
امیدوارم این توضیحات به حل مساله کمک کرده باشه. من کماکان منتظر دریافت نظرات اساتید گرامی هستم
با تشکر

با سلام
همان طور که جناب مسعود فرمودند
مساله صرفا صورت سودو زیان شرکت را خواسته است و با توجه به داد های مساله صرفا صورت سود و زیان بر اساس هزینه یابی جذبی یا کامل قابل حل است.
و لذا هیچ گونه ای اشاره ای به هزینه های متغیر و ثابت نرفته است و در نتیجه امکان پاسخ طبق صورت سود و زیان بر اساس هزینه یابی متغیر  وجود ندارد.

پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
سلام

- سرباری که مشخص نیست مستقیم است یا غیر مستقیم، چه نوع سرباری است؟ آیا منطقاً غیر مستقیم نیست؟
- در سؤال هم مشخص نشده است که سربار کارخانه مستقیم است یا غیر مستقیم پس سربار مذکور غیر مستقیم است.

- به نظر شما سرباری که مشخص نیست ثابت است یا متغیر اما مشخص است که غیر مستقیم است چه نوع سرباری است؟ آیا منطقاً ثابت نیست؟
- در سؤال هم مشخص نشده است که سربار کارخانه ثابت است یا متغیر اما در نتیجه گیری قبل متوجه شدیم که سربار مذکور ثابت است پس می توان نتیجه گرفت که سربار مذکور ثابت است.

موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۴ مرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۲۸ ب.ظ)lazeheko نوشته: سلام

- سرباری که مشخص نیست مستقیم است یا غیر مستقیم، چه نوع سرباری است؟ آیا منطقاً غیر مستقیم نیست؟
- در سؤال هم مشخص نشده است که سربار کارخانه مستقیم است یا غیر مستقیم پس سربار مذکور غیر مستقیم است.

- به نظر شما سرباری که مشخص نیست ثابت است یا متغیر اما مشخص است که غیر مستقیم است چه نوع سرباری است؟ آیا منطقاً ثابت نیست؟
- در سؤال هم مشخص نشده است که سربار کارخانه ثابت است یا متغیر اما در نتیجه گیری قبل متوجه شدیم که سربار مذکور ثابت است پس می توان نتیجه گرفت که سربار مذکور ثابت است.

موفق باشید

با سلام
از متن فوق اینگونه نتیجه می شود که سربار ساخت مساله غیرمستقیم و ثابت است
حال سوال:
آیا این امکان وجود دارد که هیچ گونه سربار متغیری وجود نداشته باشد ؟

پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۳ خرداد ۱۴۰۵، ۱۱:۵۱ ب.ظ