Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: شرکت بدون فعالیت
سلام
بنده حدود شش سال پیش یه شرکت ثبت کردم
اما در حین انجام کار های شرکت برنامه هایم تغییر کرد و تقریبا شرکت رو فراموش کردم
اون موقع رفتم اداره مالیات گفتم هچین اتفاقی افتاده بعدا برایم مشکلی پیش نمیاد ایشون گفتن وقتی شرکتی که فعالیت نکنه مالیات و ... نداره که

می خواستم بدونم با توجه به سخت گیری های که الان می کنن آیا بعد ها یهو مشکلی پیش نمیاد
ما کلا شرکت رو رها کردیم
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست گرامي

شما بايد هر سال تكاليف قانوني خود را انجام مي‌داديد و اظهارنامه مبني بر عدم فعاليت نيز به اداره دارايي ارائه مي‌نموديد. درحال حاضر به نظر بنده بهتر است با يك مميز مالياتي در اين رابطه مشورت نموده و يا درصورت صلاحديد؛ از اداره دارايي در اين باره استعلام بگيريد. حتي بحث انحلال شركت نيز پيش خواهد آمد و ممكن است كه بنا به قانون بهتر باشد شركت را منحل كنيد.

خوشحال مي‌شوم نطر ديگر دوستان و اساتيد عزيز را در اين باره جويا شوم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، b a r a n
در صورتی که فعالیتی ندارید بهترین گزینه این هست که شرکت رو منحل کنید علاوه بر مالیات احتمال یکسری مشکلات دیگه هم وجود داره.
پاسخ
سپاس شده توسط: b a r a n
سلام ممنون از دوستان

احتمال دادم شاید باز چند سال دیگه بخواهیم فعالیت کنیم برای همین گفتم منحل نکنیم
اما اگر واقعا مشکلاتی بعدا پیش میاد شرکت رو منحل می کنم چون اصلا وقت ندارم برم دنبال کارهای مالیات و ...
راستی اگر با همین روال شرکت بماند یعنی فعالیت که نداره پیگیر مالیات هم نشوم احتمالا چه مشکلاتی برایم پیش میاد؟ آخه حیفه، بعدا بخوام شرکت ثبت کنم کلی باید وقت بذارم
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۲ شهریور ۱۳۹۴، ۰۳:۴۱ ب.ظ)b a r a n نوشته: سلام ممنون از دوستان

احتمال دادم شاید باز چند سال دیگه بخواهیم فعالیت کنیم برای همین گفتم منحل نکنیم
اما اگر واقعا مشکلاتی بعدا پیش میاد شرکت رو منحل می کنم چون اصلا وقت ندارم برم دنبال کارهای مالیات و ...
راستی اگر با همین روال شرکت بماند یعنی فعالیت که نداره پیگیر مالیات هم نشوم احتمالا چه مشکلاتی برایم پیش میاد؟ آخه حیفه، بعدا بخوام شرکت ثبت کنم  کلی باید وقت بذارم

با سلام

اتفاقا بنده هم موسسه حسابداری دارم که مدارک آن از شروع تاسیس در سال 1389 در کشو میزم دارد خاک میخورد

هیچ فعالیتی هم نداشته است مرتب هم از دارایی sms میآید که ارزش افزوده را رد نکرده ای اظهارنامه نداده اید ووو

ولی تا زمانی که فعالیتی اقتصادی صورت نداده اید هیچ خطری وجود نخواهد داشت

الا اینکه اداره دارائی از اداره ثبت بخواهد راسا اقدام به انحلال  شرکتهایی که فعالیت ندارد نماید که از لحاظ حقوقی بتواند این کار انجام شود

نمیدانم

فعلا خبری نیست

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، b a r a n ، hoda ، sepideh ، حسین ، alipesaraklu

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۲۴ ق.ظ