8
موضوعها:
تير ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 7
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
سلام خدوت اساتید من برای شخصی کار میکنم که بعنوان شخص حقیقی بند الف برای دارایی معرفی شده ،گزارشات خرید و فروش چهارفصل سال 93رد شده ،دارایی تا به امروز به او فرصت ارایه اسناد داده ،میخواستم دقیقا بدونم واسه اظهارنامه خرید و فروش چه اسنادی لازمه جهت ارایه و چرا تا این تاریخ فرصت داده شده من در مورد امور مالیاتی اطلاعات دقیقی ندارم و به من سپرده شده ،در ضمن این شخص مشمول پرکردن چه دفاتری میشه ممنون
75
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 298
سپاس گرفتهشده: 143 بار در 37 ارسال
با عرض سلام
و کسب اجازه از اساتید بزرگوار
اشخاص حقیقی بند الف تا اونجایی که من اطلاع دارم می بایست دفاتر قانونی روزنامه و کل تحریر کنند
اگر منظورتون از گزارشات خرید و فروش صورت معاملات فصلی ماده 169 مکرر هست که این صورت باید در کنار اظهار نامه ارزش افزوده باشه احتمالا شما تا کنون مشمول ارزش افزوده نبودین و به همین دلیل به شما مهلت داده شده
برای ممیزی ارزش افزوده شما باید بابت تمامی مقادیری که به عنوان خرید و وفروش در اظهارنامه ابراز کردین سند معتبر و رسمی داشته باشید
مخصوصا بابت اقلامی که ارزش افزوده اون رو دریافت و پرداخت کردین سندی که رسمی باشه و مشخصات کامل خریدار یا فروشنده در اون ذکر شده باشد
و صورت معاملات فصلی هم در زمان رسیدگی به دفاتر و اظهارنامه عمکردتون از الزامات مدارکی هست که مورد نیاز دارایی هست
موفق باشید