Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: عدم ارائه مشخصات توسط طرف حساب بابت مالیات تکلیفی
سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز پیشاپیش ولادت با سعادت پیامبر بزرگ اسلام و امام صادق ( ع ) را به همه دوستان تبریک عرض میکنم
در رابطه با مالیات تکلیفی سوالی داشتم که بعضی مواقع ارائه دهندگان خدمات که معمولاً بصورت شرکت هم نیستند (فروشگاه های کوچک) با کسر مالیات تکلیفی مشکلی ندارند ولی از ارائه مشخصات فردی ( کدملی ) خودداری میکنن مالیات تکلیفی این افراد را چطور و با چه مشخصاتی باید به اداره مالیات ارائه بدم ؟

ممنون از همه سروران گرامی
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام جناب آقاي زماني عزيز

ابتدا بابت تأخير در پاسخ از جنابعالي عذرخواهي مي‌كنم؛

از آنجا كه شما مشخصات ايشان را نداريد، فكر نمي‌كنم بتوانيد ماليات تكليفي را پرداخت نمائيد. از يكي از دوستان در اين زمينه سوال كردم و پاسخ ايشان را عيناً براي شما نقل مي‌كنم. اميدوارم اگر راه بهتري هست دوستان و اساتيد عزيز ما را راهنمايي كنند.

نقل قول:ماليات تكليفي را كسر نموده ولى پرداخت نكنيد تا زمانى كه شركت حسابرسى شود، سپس درصورتي كه نظر حسابرس به پرداخت آنها باشد، نسبت به پرداخت آن اقدام كنيد و در غير اينصورت خير. درنهايت نحوه پرداخت آن را نيز مي‌توانيد از حسابرس خود جويا شويد.

البته لازم به ذكر است در اينصورت شما محتمل جرائم عدم پرداخت ماليات تكليفي نيز خواهيد گشت.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani ، alipesaraklu ، معین
سلام و عرض ادب مجدد خدمت دوست عزیز آقای معدلی
من از یکی از همکاران درباره این موضوع سوال پرسیدم و ایشان اینطور راهنمایی کردن که مالیات تکلیفی را کسر و با مشخصات شرکت خودتون ارائه بدید و در ادامه ایتطور توضیح بدید که ارائه دهنده خدمات از دادن اطلاعات خودداری کردند و طبق گفته این همکارمون شرکت ایشان زمانی که نتوانند اطلاعت بگیرند از این روش استفاده میکنن و تا الان هم مشکلی نداشتند . من درباره این موضوع با موسسه حسابرسی شرکتمون هم صبحت کردم و ایشان هم جواب درست و حسابی نداشتند و برای اطمینان بیشتر قرار شد پرس و جو کنند و نتیجه را به ما اعلام کنن که به چه روشی عمل کنیم
خواهش میکنم اگه ممکنه نظرتون رو در رابطه با روشی که همکار ما انجام میدن رو اعلام کنید
بازهم از زحماتی که برای پاسخگویی به سوالات ما میکشید تشکر میکنم
خدا قوت
پاسخ
سپاس شده توسط: معین
سلام دوست عزيز

انجام اين روش مانند اين است كه شركت جنابعالي درآمدي داشته و از شما ماليات تكليفي كسر و پرداخت نموده باشند، بنابراين حتي مي‌توانيد آن را بعنوان اعتبار مالياتي استفاده نمائيد! متأسفانه بنده درباره درستي يا نادرستي اين روش جز آنچه گفتم نظري ندارم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani ، حسین ، معین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۳۵ ق.ظ