65
موضوعها:
مهر ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 366
سپاس گرفتهشده: 19 بار در 11 ارسال
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید بزرگوار
من میخوام دفاتر مالیاتی را بصورت ماهانه بنویسم یعنی در دفتر روزنامه و کل برای هر ماه یک سند حال سوالم از دوستان عزیزم اینه که ما به حوزه مالیاتی مربوطه نامه زدیم که میخواهیم اینکار رو انجام بدیم ( نامه ای مبنی بر معرفی نرم افزار و تحریر دفاتر از روی سیستم نرم افزاری ) اما ممیز مربوطه اعلام کردند که نیازی به نامه نگاری نیست و می تونید اینکارو انجام بدید ولی باز من شک دارم
دوستان میشه بفرمایند که اینکار اشکالی نداره ؟ بعدا ما از این بابت دچار مشکل رد دفاتر نمیشیم؟
ممنون از راهنمایی شما
186
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 1678
سپاس گرفتهشده: 613 بار در 302 ارسال
سلام وعرض ادب
ماهم این سوال از ممیز وچندنقر از اقایون دارایی پرسیدیم همین جواب دادند نیازی به نامه نگاری نیست و می تونید اینکارو انجام بدید
مثل شما باز شک تردید داریم انجام بدیم یانه!!!! اخه اقایون دارایی حرفی میزنند بعدا........
دوستان راهنمایی بفرمایند ممنون میشیم
*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام عرض ميكنم خدمت دوستان و سروران گرامي
لازم به ذكر است كه در بند 1-3 ماده 6 از فصل پنجم
آئیننامه جدید چگونگی نگهداری و تحریر دفاتر قانونی، ذكر گرديده است كه: «مودیان مکلفند تا قبل از مطابقت نرمافزار مورد استفاده با ویژگیها، معیارها و ضواب اعلامی از سوی سازمان، حداقل ماهی یکبار خلاصه عملیات داده شده به ماشینهای الکترونیکی را در دفتر روزنامه ثبت و حداکثر تا پانزدهم ماه بعد به دفتر کل منتقل کنند».
با توجه به بند مزبور ميتوان به اين نكته پي برد كه طبق گفته مميزين مالياتي، ديگر نيازي به اعلام تحرير دفاتر بصورت ماهانه به اداره دارائي نميباشد. عليايحال شما ميتوانيد اين عمل را بصورت مكتوب به واحد مربوطه اعلام نموده تا جهت هرگونه ايرادهاي احتمالي در آينده بتوانيد از آنها استفاده نمائيد.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "