88
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۶
سپاس دادهشده: 69
سپاس گرفتهشده: 98 بار در 47 ارسال
۲۸ فروردین ۱۳۹۶، ۰۵:۲۵ ب.ظ
لیست حقوق اسفند را که رد می کنید، یک بخشی دارد مربوط به عیدی. آن جا ثبت بزنید. بعد مثل هر ماه قبض بگیرید مالیات حقوقش را پرداخت کنید.
حسابداری یک فن و مهارت است. با اشتراک اطلاعات به یکدیگر کمک کنیم.
شرکت وزین فناوری ایمن (وفا)
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۰۹:۲۸ ق.ظ
(۲۸ فروردین ۱۳۹۶، ۰۵:۲۵ ب.ظ)pronetin نوشته: لیست حقوق اسفند را که رد می کنید، یک بخشی دارد مربوط به عیدی. آن جا ثبت بزنید. بعد مثل هر ماه قبض بگیرید مالیات حقوقش را پرداخت کنید.
سلام دوست عزیز
متأسفانه بنده با نرمافزار مالیات حقوق کار نکرده و دسترسی به آن جهت بررسی نیز ندارم. اینطور که بنده متوجه شدم، مشکل همکار محترم ما در این است که کارمند مذکور با توجه به سقف معافیتهای مالیاتی خود، مشمول هیچگونه مالیاتی نمیشوند. ولیکن با توجه به این موضوع که احتمالاً مبلغ عیدی را در قسمتی جدای از مبلغ حقوق و دستمزد میبایست درج نمایند، امکان استفاده از کل معافیت مالیاتی متعلقه برای ایشان به دلیل محدودیتهای احتمالی سیستم مقدور نمیباشد و تنها میتوانند برای عیدی از یک معافیت مالیاتی استفاده نمایند، علیرغم اینکه کل حقوق دریافتی کارمند در طول سال به همراه عیدی و پاداش، از جمع معافیتهای مالیاتی سالیانه وی کمتر میباشد که منجر به عدم شمولیت هرگونه مالیاتی است.
اگر صحبتهای این حقیر درست میباشد و کسی از دوستان که دسترسی به نرمافزار مربوطه دارند و با این مشکل برخورد کرده است لطفاً راهنمایی بفرمایند.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1760
سپاس گرفتهشده: 159 بار در 93 ارسال
۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۱۰:۰۰ ق.ظ
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۰۹:۲۸ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: اگر صحبتهای این حقیر درست میباشد و کسی از دوستان که دسترسی به نرمافزار مربوطه دارند و با این مشکل برخورد کرده است لطفاً راهنمایی بفرمایند.
با سلام
میشه دو تا لیست رد کنه یکی برا حقوق اسفند و دیگری برا عیدی
من قبلا که به اداره دارایی مراجعه کردم گفت لیست ها رو جدا جدا بزن و الان چند سال همین کاررو میکنم
بعد در اخر صفحه یک قسمت دارد به نام عیدی و پاداش پایان سال اونجا بنویسه
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
88
موضوعها:
فروردین ۱۳۹۶
سپاس دادهشده: 69
سپاس گرفتهشده: 98 بار در 47 ارسال
۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۴۴ ق.ظ
نرم افزار را نمی دانم. ولی در آنلاین 26 ردیف برای هر فرد وجود دارد. ردیف عیدی و مزایای پایان سال برای ثبت عیدی پایان سال است که مشمول معافیت یک دوازدهم می شود.
امیدوارم راهنمایی ام مفید باشد.
حسابداری یک فن و مهارت است. با اشتراک اطلاعات به یکدیگر کمک کنیم.
شرکت وزین فناوری ایمن (وفا)