Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: ثبت عیدی در سیستم مالیات حقوق
با سلام
در نرم افزار مالیات حقوق جهت ثبت عیدی و پاداش و کسر مالیات آن دوستان می توانند کمک کنند .
کارمندی دوملیون و دویست تومان عیدی و پاداش دریافت کرده با کسر یکملیون و سیصد تومان معافیت جهت عیدی 90هزار تومان باقی می ماند . ایشان در کل سال حد اقل حقوق گرفته و معاف از مالیات می باشد و در مجمع زیر 169ملیون ریال (13*1300)می باشد . اینکه مالیات 90هزار تومان لحاظ نشه کجا باید اعلام کرد ؟؟؟ Huh
پاسخ
سپاس شده توسط:
لیست حقوق اسفند را که رد می کنید، یک بخشی دارد مربوط به عیدی. آن جا ثبت بزنید. بعد مثل هر ماه قبض بگیرید مالیات حقوقش را پرداخت کنید.
حسابداری یک فن و مهارت است. با اشتراک اطلاعات به یکدیگر کمک کنیم.
شرکت وزین فناوری ایمن (وفا)
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۸ فروردین ۱۳۹۶، ۰۵:۲۵ ب.ظ)pronetin نوشته: لیست حقوق اسفند را که رد می کنید، یک بخشی دارد مربوط به عیدی. آن جا ثبت بزنید. بعد مثل هر ماه قبض بگیرید مالیات حقوقش را پرداخت کنید.

سلام دوست عزیز

متأسفانه بنده با نرم‌افزار مالیات حقوق کار نکرده و دسترسی به آن جهت بررسی نیز ندارم. اینطور که بنده متوجه شدم، مشکل همکار محترم ما در این است که کارمند مذکور با توجه به سقف معافیت‌های مالیاتی خود، مشمول هیچ‌گونه مالیاتی نمی‌شوند. ولیکن با توجه به این موضوع که احتمالاً مبلغ عیدی را در قسمتی جدای از مبلغ حقوق و دستمزد می‌بایست درج نمایند، امکان استفاده از کل معافیت مالیاتی متعلقه برای ایشان به دلیل محدودیت‌های احتمالی سیستم مقدور نمی‌باشد و تنها می‌توانند برای عیدی از یک معافیت مالیاتی استفاده نمایند، علیرغم اینکه کل حقوق دریافتی کارمند در طول سال به همراه عیدی و پاداش، از جمع معافیت‌های مالیاتی سالیانه وی کمتر می‌باشد که منجر به عدم شمولیت هرگونه مالیاتی است.

اگر صحبت‌های این حقیر درست می‌باشد و کسی از دوستان که دسترسی به نر‌م‌افزار مربوطه دارند و با این مشکل برخورد کرده است لطفاً راهنمایی بفرمایند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، barkat
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۰۹:۲۸ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: اگر صحبت‌های این حقیر درست می‌باشد و کسی از دوستان که دسترسی به نر‌م‌افزار مربوطه دارند و با این مشکل برخورد کرده است لطفاً راهنمایی بفرمایند.

با سلام 
 میشه دو تا لیست رد کنه یکی برا حقوق اسفند و دیگری برا عیدی 

من قبلا که به اداره دارایی مراجعه کردم گفت لیست ها رو جدا جدا بزن و الان چند سال همین کاررو میکنم

بعد در اخر صفحه یک قسمت دارد به نام عیدی و پاداش پایان سال اونجا بنویسه
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
نرم افزار را نمی دانم. ولی در آنلاین 26 ردیف برای هر فرد وجود دارد. ردیف عیدی و مزایای پایان سال برای ثبت عیدی پایان سال است که مشمول معافیت یک دوازدهم می شود.
امیدوارم راهنمایی ام مفید باشد.
حسابداری یک فن و مهارت است. با اشتراک اطلاعات به یکدیگر کمک کنیم.
شرکت وزین فناوری ایمن (وفا)
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین
(۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۰۹:۲۸ ق.ظ)Masoud_MI نوشته:
متأسفانه بنده با نرم‌افزار مالیات حقوق کار نکرده و دسترسی به آن جهت بررسی نیز ندارم. اینطور که بنده متوجه شدم، مشکل همکار محترم ما در این است که کارمند مذکور با توجه به سقف معافیت‌های مالیاتی خود، مشمول هیچ‌گونه مالیاتی نمی‌شوند. ولیکن با توجه به این موضوع که احتمالاً مبلغ عیدی را در قسمتی جدای از مبلغ حقوق و دستمزد می‌بایست درج نمایند، امکان استفاده از کل معافیت مالیاتی متعلقه برای ایشان به دلیل محدودیت‌های احتمالی سیستم مقدور نمی‌باشد و تنها می‌توانند برای عیدی از یک معافیت مالیاتی استفاده نمایند، علیرغم اینکه کل حقوق دریافتی کارمند در طول سال به همراه عیدی و پاداش، از جمع معافیت‌های مالیاتی سالیانه وی کمتر می‌باشد که منجر به عدم شمولیت هرگونه مالیاتی است.

اگر صحبت‌های این حقیر درست می‌باشد و کسی از دوستان که دسترسی به نر‌م‌افزار مربوطه دارند و با این مشکل برخورد کرده است لطفاً راهنمایی بفرمایند.

با سلام و تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند.
با توجه به مراجعه به اداره دارایی متاسفانه مسئولان بخش حقوق و دستمزد و درامد خودشان از نوع و روال ثبت اطلاعات در سیستم ناراحت بودند چون بیشتر باعث سردرگمی افراد شده ، نهایتا به این نتیجه رسیدم که در بخش عیدی و مزایای پایان سال عیدی را ثبت و بعد آن در فیلد معافیت بند 10 ماده 91 ق م م مبلغ13000000ریال ثبت کنم و مانده مازاد از معافی عیدی در بخش جمع پرداختی عیدی مشمول مالیات آورده بشه اما در بخش محاسبه مالیات متعلقه پس از اعمال بخشودگی مالیاتی که اطلاعات لیست مجموع وارد میشه مالیات پرداختی عدد صفر نمایش داده بشه یعنی مالیاتی ندارد.
و تاکید داشتند روی مدارک ارسالی جهت بررسی عملکرد لیست مجموع قرارداده شود تا رفع ابهام شود.
* نکته ای که وجود دارد اینکه دوستان بعد از بارگزاری اطلاعات لیست حتما وارد اطلاعات پرسنلتون( در وب) برید و چک کنید معافیت بند 10 ماده 91 ق م م اعمال شده باشد متاسفانه در ارسال اطلاعات فیلد معافیت من خالی بود و خودم دستی پر کردم .
امیدوارم اطلاعاتم مفید باشه برای دوستان چون خود نرم افزار پر از خطا هست و بیشتر سردرگم کننده است تا راهگشا.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، رحیمی پور ، حسین ، sepideh ، zamani ، iranempire1381

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۲۰ ق.ظ