Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: جلوگیری از رد دفاتر
سلام وقت بخیر
 من یک ارتیکل بسیار مهم مربوط به پرداخت مالیات از یک سند (در شهریورماه95) رو در دفتر روزنامه ثبت نکردم (واقعا بعلت خطای دید بوده) اما دو طرف حساب اون ارتیکل رو در دفتر کل ثبت کردم (خودکاری هم شده) 
و در محاسبات پایان سال مربوط به ترازنامه و سود و زیان اورده ام 

در ضمن سند چند روز آخر سال 95 هم مدادیه 

به نظر شما چیکار میتونم بکنم برای این مشکل؟ 
سندی که ارتیکل مورد نظر باید توش باشه در دو صفحه نوشته شده(75و76) 
به نظر شما میشه از خاصیت (نقل به صفحه ... ) (نقل از صفحه ....) که در ابتدا و انتهای صفحات دفتر روزنامه قرار داره استفاده کنم و یک صفحه رو در پایان دفتر روزنامه به همون ارتیکل اختصاص بدم و بعدش ثبت های روزهای آخر سال رو در ادامه اش بنویسم. البته در جمع های پایان صفحه تاثیر داره و روزهای بعد از اون مورد جمع های اخر صفحه شون دیگه درست نیست تا همون روزهای اخر
به نظر شما میشه اینکار رو کرد؟ اگه راه دیگه ای هست برای این مشکل لطفا بگید
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام
چون شما ثبت دفتر کل رو زده اید . بنابراین مانده های دفاتر صحیح هستند و شما دیگه نمی تونید ثبت اصلاحی بزنید ، در غیر این صورت مانده ها اشتباه می شوند .
و چون در دفتر روزنامه ثبت رو فراموش کردید و درتاریخ وقوع امکان ثبت در آن تاریخ بین اسناد رو ندارید ، بنابراین به نظر من دفاتر رو مخدوش نکنید و دفتر روزنامه بدون این ثبت ارسال بشه ،هرچند این مورد می تونه باعث رد دفاتر بشه.
دوستان گرامی اگر استدلالم صحیح نیست و راهکاری وجودداره راهنمایی بفرمائید.با سپاس
پاسخ
سپاس شده توسط: KOPER ، Masoud_MI
سلام دوست عزیز

ضمن تشکر از پاسخ دوست بزرگوارمان و همچنین عرض ادب و خیر مقدم از طرف كلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما؛

(۲۰ تير ۱۳۹۶، ۱۰:۰۸ ب.ظ)KOPER نوشته: به نظر شما میشه اینکار رو کرد؟ اگه راه دیگه ای هست برای این مشکل لطفا بگید

به نظر بنده بهترین کار این است که قبل از تبدیل کردن سایر اسناد مدادنویس به خودکاری، یک سند اصلاحی بابت آرتیکلی که فراموش کرده‌اید بزنید، اما دیگر مانده آن را به دفتر کل منتقل نکنید تا از طرفی جمع گردش حساب‌ها در دفتر روزنامه با تراز حساب‌ها مطابقت کند و همچنین آرتیکل مزبور را در دفتر روزنامه نیز ثبت کرده باشید. این‌کار تأخیر در تحریر حساب نمی‌شود و موجب رد دفاتر نیست و همچنین از آنجا که به دفتر کل منتقل گردیده است، برای توجیه ممیز دلایل کافی وجود دارد که ثابت شود سهواً این عمل انجام شده است. بعد از آن می‌توانید سایر اسنادی که با مداد تحریر شده را نیز با خودکار ثبت کنید.

چنانچه بخواهید در حاشیه صفحات ۷۵ و ۷۶ آرتیکل مذکور را ثبت کنید، می‌بایست کل جمع‌های دفتر روزنامه را نیز اصلاح کنید که جلوه خوبی نخواهد داشت. از طرف دیگر حاشیه نویسی نیز مورد ایراد ممیز واقع خواهد گردید.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، KOPER ، barkat ، حسین ، ATEFE ، hoda
با تشکر از مدیریت سایت
یه سوال دیگه
من سندها رو با نرم افزار میزنم
طبق گفته شما اگه سند بزنم تمام محاسبات نرم افزار بهم میخوره

آیا منظور شما این بود که فقط ارتیکل رو بصورت دستی به عنوان سند در دفاتر وارد کنم اما در نرم افزار وارد نکنم
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۴ تير ۱۳۹۶، ۰۱:۱۲ ب.ظ)KOPER نوشته: من سندها رو با نرم افزار میزنم
طبق گفته شما اگه سند بزنم تمام محاسبات نرم افزار بهم میخوره

آیا منظور شما این بود که فقط ارتیکل رو بصورت دستی به عنوان سند در دفاتر وارد کنم اما در نرم افزار وارد نکنم

ضمن عرض سلام مجدد خدمت جنابعالی

بله دوست عزیز، منظور بنده درج آرتیکل فراموش شده در دفتر روزنامه طی یک سند جداگانه با همان شماره و تاریخ سند روزنامه قبلی می‌باشد. قاعدتاً شما دفاتر قانونی را از روی اسناد ثبت شده در نرم‌افزار مالی خود تحریر می‌کنید، بنابراین امکان اینکه بخواهید یک سند جدید با شماره و تاریخ جدید ثبت کنید وجود ندارد.

لازم به ذکر است که امکان متوجه شدن این موضوع توسط ممیز ضعیف است؛ ولیکن درغیر اینصورت نیز، موضوع قابل توجیه می‌باشد. در شرح سند نیز قید گردد «بابت درج آرتیکل فراموش شده در سند شماره ... دفتر روزنامه».

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، رحیمی پور ، hoda

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۴:۱۱ ق.ظ