40
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 23
سپاس گرفتهشده: 30 بار در 11 ارسال
۲۳ شهریور ۱۳۹۶، ۰۸:۳۷ ق.ظ
سلام. درسامانه ارسال لیست الکترونیکی حقوق اداره دارایی درتیرماه، بجای انتخاب تیرماه درنام لیست، ماه مهر را انتخاب کردم وفهرست پرسنل را ازخرداد ماه کپی کردم درقسمت تاریخ ثبت روزنامه درخلاصه لیست 1396/04/31 را انتخاب و تائیدنهائی کردم ، حالافهرست ماه ها رامشاهده می کنم بعدازخردادماه، ماه مهرمنظورشده است باتوجه به اینکه ثبت خلاصه لیست 1396/04/31 بوده واسامی ومبالغ براساس 31 روزکاری بوده اما درفهرست ماه ها، ماه مهر اشتباها بجای تیرماه انتخاب شده حالا چه باید کرد. آیا اصلاحیه می توان انجام داد وآیا مشکلی برای شرکت پیش می آورد ؟ با تشکر
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1760
سپاس گرفتهشده: 159 بار در 93 ارسال
۲۳ شهریور ۱۳۹۶، ۱۰:۰۹ ق.ظ
سلام
به اداره دارایی مراجعه کنین و مشکلتونو به مسول مربوطه توضیح بدین احتمالا لیست اصلاحی بزنین قبول میکنه چون فقط نام ماه رو اشتباه زدین و اعداد و مبلغ تغییری نمیکنه ولی در جریان کارتون باشن بهتره
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
48
موضوعها:
اردیبهشت ۱۳۹۲
سپاس دادهشده: 278
سپاس گرفتهشده: 71 بار در 26 ارسال
۲۵ شهریور ۱۳۹۶، ۰۵:۳۱ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۵ شهریور ۱۳۹۶، ۰۵:۳۵ ب.ظ توسط ATEFE.)
سلام
چقدر دیر متوجه شدید که لیست تیرماه رو اشتباها رد کردین !
اگه تا 31 مردادماه لیست اصلاحی زده بودین به هیچ وجه مشکلی پیش نمیومد ، چون وقتی اصلاحی بزنید لیست اصلی با تمام الحاقیاش پاک میشه ( البته همچنان تووی لیستا باقی میمونه ولی دارایی درنظرش نمیگیره )
اما چون حالا یک ماه گذشته احتمالا مشمول جریمه میشید ولی حتما سریع تر لیست اصلاحی رو رد کنید .
طبق ماده 197 :
جریمه عدم تسلیم بموقع خلاصه لیست %2
جریمه عدم پرداخت بموقع مالیات %20
میتونید با شماره 1526 تماس بگیرید ، کارشناساشون راهنماییتون میکنن .
البته برای لیست اسفند 95 مشکل خیلیا بود که اشتباها 96 اعلام کردند ، خود دارایی اعلام کرد که افرادی که لیست اصلاحی رو ارسال کردند دیگه مشکلی پیش نمیاد براشون . ولی واسه شما که یک ماه گذشته رو با کارشناساش مشورت کنید .