Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ثبت مالیات و متمم
سلام دوستان

دو تا سوال درمورد ثبت مالیات عملکرد سال 94 ( برای خرداد 96 شناسایی و پرداخت شده ) و متمم سال 90 ( شهریور سال 96 شناسایی و پرداخت شده ) دارم

به چه صورت ثبت بشن ؟؟ از اون تاریخی ک ممیز قطعی رو میکشه تا زمان پرداختش . ( لطفا حسابهای کل و معینشم تعیین میکنید ) .

و اینکه آیا از نظر حسابداری و ممیز اشکالی وجود داره که این هزینه ها از حساب رسمی شرکت پرداخت نشده باشه ؟؟

من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد ک به کارم بیاد اگه تایپیکی هست راهنمایی کنید

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام زمانی که برگ متمم مالیات صادر میشود بهتر است که تا زمان پرداخت ثبتی نزنید و زمانی که پرداخت شد ثبت بزنید
هزینه
       بانک
در خصوص عملکرد سال 94 مبلغی که ذخیره گرفته شده را از ذخیره برگردانید و مابقی آن را به حساب هزینه بزنید
ذخیره مالیات عملکرد 94
           هزینه
                                            بانک
حتما مالیات مربوط به شرکت را از حساب شرکت پرداخت کنید جزء هزینه های قابل قبول شماست ضمنا باید شناسایی شود تا در سوابق شرکت موجود باشد
پاسخ
سپاس شده توسط: ATEFE ، معین
با سلام .
به نظر بنده مالیات قطعی  سال های گذشته که بیشتر از مبلغ ذخیره مالیات است را نمیتوان به عنوان هزینه ثبت کرد ، بلکه باید در حساب سود ( زیان ) سنواتی ثبت گردد.

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، رحیمی پور ، ATEFE ، حسین ، معین
(۳۰ آبان ۱۳۹۶، ۰۳:۱۴ ب.ظ)alipesaraklu نوشته: به نظر بنده مالیات قطعی  سال های گذشته که بیشتر از مبلغ ذخیره مالیات است را نمیتوان به عنوان هزینه ثبت کرد ، بلکه باید در حساب سود ( زیان ) سنواتی ثبت گردد.

سلام جناب
مرسی از جوابتون
فقط میشه بفرمایید که بالاخره چطوری ثبت بزنم ؟
ضمن اینکه اولین ساله که از سپیدار استفاده میکنن ، باید این مواردو در سند افتتاحیه ثبت بزنم ؟
پاسخ
سپاس شده توسط: معین
(۰۱ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۵۵ ق.ظ)ATEFE نوشته: سلام جناب
مرسی از جوابتون
فقط میشه بفرمایید که بالاخره چطوری ثبت بزنم ؟
ضمن اینکه اولین ساله که از سپیدار استفاده میکنن ، باید این مواردو در سند افتتاحیه ثبت بزنم ؟

ضمن سلام مجدد
در زمان صدور برگ قطعی ، نسبت به مازاد ذخیره مالیات باید سند زیر صادر گردد
شود ( زیان ) سنواتی   ***
                           ذخیره مالیات    ****
 و در زمان پرداخت  سند زیر صادر میگردد
ذخیره مالیات  ***
                بانک / اسناد پرداختنی   ****

با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
پاسخ
سپاس شده توسط: ATEFE ، Masoud_MI ، حسین ، رحیمی پور ، معین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۳:۳۹ ق.ظ