Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: جرائم ماده 169 ق.م.م
با سلام و احترام

در سال 95 برای ارسال معاملات فصلی پاییز و زمستان به سایت مراجعه کرده بودم ولی در آن زمان خود سایت اجازه ارسال معاملات فصلی را نمی داد که بعد آن را تمدید کردن و من در مدت تمدید آنها را فرستادم، من حتی معاملات فصلی پاییز را روی سی دی قرار دادم و به اداره مالیات بردم(در موعد مقرر) ولی آنها گفتن که باید تا درست شدن سایت تحمل کنید و بعد بصورت آنلاین ارسال کنید حال برگه مطالبه جرائم موضوع ماده 169 ق.م.م برایم فرستاده شده است که نوشته شده به خاطر عدم ارسال آنها در موعد مقرر باید جریمه بدهید حال اگر می شود کمکم کنید چه کار کنم .

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani
با سلام .
برای ما هم همچین اتفاقی افتاد .کپییا اصل رسید تایید ارسال معاملات فصلی برای  پاییز و زمستان 95 را به اداره دارایی شهر تون  پیش ریس کل اداره ببرین  و توضیح بدین در زمان تمدید بوده اونجا مشکلتون حل میشه و دستور 100 درصد بخشش رو براتون مینویسه .من این کار رو انجام دادم و مشکلم برطرف شد
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، zamani ، elham

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۷:۰۷ ق.ظ