Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: فایل اکسل محاسبه مانده مرخصی
سلام وقتتون بخیر  در فایل اکسل ۲۰۱۰ فرمول زیر را میخام بنویسم و میخاستم اگه براتون زحمتی نیست کمکم کنید ممنونم
مرخصی استحقاقی هر نفر در سال ۲۶ روز میباشد 
پاس ساعتی باید به ۸ ساعت برسد ک  یک روز از مرخصی کم شو و باقیمانده پاس ساعتی  با پاس ساعتی ماه های  بعد جمع شود و هر گاه ب ۸ ساعت رسید از مرخصی کل کم شود ( پاس ساعتی ب صورت ساعت و دقیقه میباشد مثال ۱:۲۰ دقیقه )
یعنی منظورم این است که  پاس ساعتی  هر  در ماه و مرخصی استحقاقی استفاده شده  از م مرخصی هر فرد روز کم شود و مانده مرخصی نشان داده شود و هر چقد از پاس ساعتی ک باقی ماند با پاس ساعتی ماه بعد جمع شود و برای ۱۲ ماه سال برای هر فرد نشان دهد ممنونم
پاسخ
سپاس شده توسط: ferifelfel
سلام دوست گرامی

ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می‌کنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

بنده یک فایل اکسل که جوابگوی درخواست جنابعالی می‌باشد را تهیه کرده و در پیوست قرار داده ام. چانچه درخصوص استفاده از آن سوالی داشتید و یا نیاز به تغییرات در فایل دارید در ادامه مطرح نمائید.

لازم به ذکر است که ساعت کار استاندارد مطابق قانون کار ۷ ساعت و ۲۰ دقیقه می‌باشد که در فایل ضمیمه شده نیز مبنای محاسبات می‌باشد. چنانچه قصد دارید که هر ۸ ساعت بعنوان یک روز مرخصی محسوب گردد، می‌بایست در کاربرگ "اطلاعات پایه"، بجای ۰۷:۲۰ در سلول A2، عبارت ۰۸:۰۰ را تایپ نمائید.

با احترام...

فایل‌های پیوست
.xlsx   مانده مرخصی.xlsx (اندازه 12.7 KB / تعداد دانلود: 518)
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، حسین ، ferifelfel ، niloofaralz ، H_2009 ، ayoobpanahi
فا سلام وقتتون بخیر فایلی ک زحمت کشیده  بودین و برام ارسال کرده بودین بسیار عالی بود فقط چند تا سوال از خدمتتون داشتم  اول اینکه   مرخصی استحقاقی ک پرسنل میرن کجا بنویسم  که از مانده مرخصی کسر شود و دوم اینکه  پرسنل ما تقریبا ۱۳۰ نفر هستن برای هر نفر هر ستون رو جطور کپی کنم بازم ممنونم خیلی خیلی لطف کردین
پاسخ
سپاس شده توسط: ferifelfel ، H_2009
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

خواهش می‌کنم، انجام وظیفه بود.

درخصوص سوال اول می‌بایست مرخصی استفاده شده هر شخص را مانند نمونه‌ای که برای آقای الف در ستون مربوط به ایشان درج شده است، ثبت کنید. بنده ستون تاریخ را فقط بابت این گذاشتم که پیش‌زمینه‌ای خدمت استفاده کنندگان از فایل ارائه کرده باشم تا بتوانند حسب سلیقه خود این قسمت را تکمیل کنند. بعنوان مثال می‌توانید از کاربرگ "مرخصی پرسنل" کپی تهیه نموده و برای هر ماه یک کاربرگ تخصیص دهید و در ستون تاریخ نیز، کل روزهای ماه را به تفکیک درج نمائید. سپس مرخصی هر روز پرسنل را در ردیف مربوط به همان روز (مانند ۱۳۹۸/۰۱/۲۰) و ستون مربوط به ایشان (مانند آقای ب) ثبت و در نهایت مانده مرخصی هر ماه را از طریق فرمول نویسی به ماه‌های بعد انتقال دهید (جهت انجام این کار نیاز به تغییر فرمول‌ها می‌باشد).

اما پیرامون سوال دوم نیز می‌توانید بر روی یکی از ستون‌های موجود در کاربرگ "مرخصی پرسنل" راست کلیک کرده و پس از کپی آن، بر روی اولین ستون خالی راست کلیک و گزینه Insert Copied Cells را انتخاب نمائید. ضمناً لازم به ذکر است که استفاده از فایل ضمیمه شده جهت این تعداد پرسنل تا حدودی سخت خواهد بود فلذا به تغییرات بیشتری جهت سهولت در کار نیاز می‌باشد و در صورتی که فرصت کنم این تغییرات را شخصاً اعمال خواهم کرد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: ferifelfel ، H_2009
باسلام وخسته نباشید

اگه امکان داره اکسل محاسبه مانده مرخصی منفی رو برام بذارید یکی از همکاران 1:05:28 مانده مرخصی منفی داره
باتشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۰ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۳۸ ق.ظ)ferifelfel نوشته: اگه امکان داره اکسل محاسبه مانده مرخصی منفی رو برام بذارید یکی از همکاران 1:05:28 مانده مرخصی منفی داره

سلام دوست عزیز

آخر هفته روی این موضوع کار می‌کنم و چنانچه به نتیجه مطلوبی رسیدم، فایل را در ادامه قرار می‌دهم.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام
ببخشید من میخوام مرخصی پرسنل رو ماهانه وارد کنم . مثلا یه نفر تو اردیبهشت 5 روز رفته مرخصی رفته . چطور میتونم فرمت این زمان رو داخل این فایلی که قرار دادین وارد کنم ؟؟؟
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۲ بهمن ۱۴۰۳، ۱۱:۱۳ ق.ظ