18
موضوعها:
دى ۱۳۹۶
سپاس دادهشده: 0
سپاس گرفتهشده: 0 بار در 0 ارسال
باسلام خدمت اساتید محترم.لطفا ثبتهای حسابداری مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی رو قبل وبعد از دریافت مفاصا حساب در هر دو دفاتر، کارفرما و پیمانکار بفرمایید
باتشکر?
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
(۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۱ ب.ظ)کیانا نوشته: باسلام خدمت اساتید محترم.لطفا ثبتهای حسابداری مفاصا حساب بیمه تامین اجتماعی رو قبل وبعد از دریافت مفاصا حساب در هر دو دفاتر، کارفرما و پیمانکار بفرمایید
باتشکر?
با سلام دریافت مفاصا حساب به خودی خود رویداد مالی نیست که ثبتی لازم داشته باشه
احتمالا منظور شما یکی از موارد زیر است
1. پرداخت وجه بدهی به تامین اجتماعی در راستای قرارداد جهت دریافت مفاصا
2. ازاد سازی سپرده قرارداد
لطفا سوال خود را دقیقتر مطرح کنید تا بتونم کاملتر زاهنمایی کنم
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
(۳۰ مهر ۱۴۰۰، ۱۲:۱۱ ب.ظ)کیانا نوشته: با سلام وتشکر از توجه تون
مگه شناسایی هزینه توسط کارفرما بادریافت مفاصا انجام نمیشه واز طرفی هم قبل از مفاصا شناسایی درآمد وسپرده بیمه و حسن انجام کار در دفاتر پیمانکار انجام میشه وپس از مفاصا آزاد سازی سپرده بیمه وحسن انجام کار؟
با سلام مجدد
شناسایی درامد و هزینه در دفاتر پیمانکار و کارفرما ربطی به دریافت مفاصا حساب نداره
درآمد و هزینه طبق اصول و استانداردهای حسابداری و پس از تائیید صورت وضعیت شناسایی میشود ولی دریافت مفاصا حساب تامین اجتماعی با توجه به الزام قانونی میباشد.
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست