Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماده 100 قانون مالیاتهای مستقیم
باسلام وخداقوت
دوستان یه سوال؟
ماده ی 100 تبصره 3:درشرکتهای مدنی تسلیم اظهارنامه توسط یکی از شرکا موجب اسقاط تکلیف سایر شرکا نخواهد بود.این امر مانع ازتسلیم اظهارنامه مشترک نمی باشد
آیا درست متوجه شدم هر کدوم از شرکا باید جداگانه اقدام به تسلیم اظهار نامه کنه؟چرا؟آیا فقط اظهارنامه مشترک کافی نیست؟
میشه یه کم توضیح بدین میخوام بیسشتر بدونم
باتشکر
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
پاسخ
سپاس شده توسط:
تبصره 3 ماده 100 تمامی شرکا در شراکت مدنی مکلف به ارائه اظهارنامه می باشند اما شرکاء می توانند مشترکاً یک اظهار نامه تسلیم نمایند مشروط بر اینکه اظهار نامه به تائید وامضاء تمامی شرکاء رسیده باشد.

*هوا بس ناجوانمردانه سرد است*
پاسخ
سپاس شده توسط: marzieh
باسلام
سپیده جان تشکراره تبصره روخوندم
پس طبق ماده وتبصره بایدارائه بشه توسط هرکدوم ازشرکا
یاحق
الهی نه من آنم که زفیض نگهت چشم بپوشم
نه تو آنی که گدارا ننوازی به نگاهی
در اگر باز نگردد نروم باز به جایی
پشت دیوار نشینم چوگدابرسر راهی
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh
(۱۱ تير ۱۳۹۲، ۱۰:۰۴ ق.ظ)sepideh نوشته: تبصره 3 ماده 100 تمامی شرکا در شراکت مدنی مکلف به ارائه اظهارنامه می باشند اما شرکاء می توانند مشترکاً یک اظهار نامه تسلیم نمایند مشروط بر اینکه اظهار نامه به تائید وامضاء تمامی شرکاء رسیده باشد.

سلام
توضیح واضح رو سرکار خانم سپیده فرمودند ، یعنی یکی از شرکاء به نمایندگی از دیگران که حکم واحد را داشته باشد میتواند اظهارنامه را ارائه دهد اما دیگر شرکاء هم باید امضاء کنند .
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh
(۱۰ تير ۱۳۹۲، ۰۴:۴۹ ب.ظ)asena نوشته: باسلام وخداقوت
دوستان یه سوال؟
ماده ی 100 تبصره 3:درشرکتهای مدنی تسلیم اظهارنامه توسط یکی از شرکا موجب اسقاط تکلیف سایر شرکا نخواهد بود.این امر مانع ازتسلیم اظهارنامه مشترک نمی باشد
آیا درست متوجه شدم هر کدوم از شرکا باید جداگانه اقدام به تسلیم اظهار نامه کنه؟چرا؟آیا فقط اظهارنامه مشترک کافی نیست؟
میشه یه کم توضیح بدین میخوام بیسشتر بدونم
باتشکر
درود
خانوم گلم استنباط من اینطوریه (درست وغلطشو نمیدونم)
طبق قسمت سوم در بند1 دستور العمل اجرایی ماده 169مکرر قانون مالیات های مستقیم ،وقتی برای کلیه شرکای یک شرکت مدنی یک کد اقتصادی داده میشه پس بایست یک اظهارنامه رد بشود.نیز در انتهای تبصره ذکر شده است که این امر(تسلیم اظهارنامه توسط شرکاء) هیچ مانعی برا اینکه اظهارنامه بصورت مشترک فرستاده بشه نیست یعنی میشه بصورت مشترک فرستاد.

1- اشخاص مکلف به ثبت نام و اخذ کارت اقتصادی:

1-1- کلیه اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع این دستورالمعل.

2-1- در مورد اشخاص حقیقی که از لحاظ مالیاتی واحدهای شغلی متعدد و مستقلی دارند، طبق مقررات این دستورالعمل مکلفند برای هر محل شغلی، شماره اقتصادی دریافت نمایند.

3-1- در اجرای ماده 107 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی ایران برای شرکای شرکت مدنی موضوع تبصره 3 ماده 100 و یا مشارکت های موضوع تبصره ماده 101 قانون مالیاتهای مستقیم، یک شماره اقتصادی صادر می شود.

بااحترام
گویا دیر جوابیدمShy ومتوجه پاسخ سایر دوستان نشدمBlush
پاسخ
سپاس شده توسط: asena ، sepideh

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳، ۰۸:۲۱ ق.ظ