Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شناسایی درآمد پیمانهای خدماتی
#21
با سلام

عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در حضور

کلا" ما در حسابداری پیمانکاری از چند حساب به شرح ذیل استفاده میکنیم:

1-تنخواه کارگاه(موجودیهای نقد)
2-پیش دریافتها(سایرحسابهای پرداختنی)
3-سپرده ها(سایر حسابهای دریافتنی)
4-بدهکاران(حسابهای دریافتنی)
5-پیمان درحال اجرا(موجودیهادرجریان ساخت)
6-صورت وضعیت تائید شده(بخشی از حساب درآمد)
7-حسابهای انتظامی

همه ثبت ها به روال عادی خودش انجام و در حسابها منعکس میشوند و مشکل ما در تاریخ ترازنامه و شناسائی درآمد است که بین دو حساب پیمان در حال اجراء و حساب صورت وضعیت تائید شده تعدیلات و موازنه برقرار نشده است.به عنوان مثال شما هزینه های پیمان اعم از مواد +مزد+هزینه های سربار را که مرتبط با پروژه هست به حساب پیمان در حال اجرا میبرید یعنی بعنوان هزینه (cost) شناسائی میکنید ولی از بابت اینکه برخی از این هزینه ها چونکه هنوز به مرحله مورد تائید کارفرما از نظر کار نرسیده است قادر به شناسائی درآمد آن نخواهید شد که اون بدهکار شدن این حساب همین تعدیلی است که عرض کردم.
یک مثال بزنیم بهتره.

فرض کنید :
کل پیمان 100
کل هزینه 80

در مقطع 29 اسفند سال اول
کل هزینه 20
کل صورت وضعیت تائید شده 18

شناسائی درآمد: 20/80=25%
100 * 25%= 25 درآمد

مشکل اینجاست برای ثبت این درامد و تفاضل آن با صورت وضعیت تائید شده یک مانده بدهکار دارید که نمیتوانید کارفرما را بدهکار کنید لذا باید سرفصلی با عنوان مناسب مثل طلب درآمد شناسائی شده اما تائید نشده در بخش حسابهای دریافتنی ثبت کنیم:

طلب درآمد شناسائی شده اما... 7

درآمد شناسائی شده تائید نشده 7

به نظر من بقیه ثبت هائی که توی تاپیک بیان شده بود مقداری کار رو سخت ودشوار میکند و دراینجا کل درآمد پیمان حاصل صورت وضعیت کار تائید شده + همین ساب درامد شناسائی شده اما تائید نشده خواهد بود که در سال بعد با تائید صورت وضعیت حساب تعدیل و صفر میشود و دوباره پایان سال تشکیل میشود. این روش رو من خودم باهاش کار کردم خیلی راحتتر بوده از روشی که خود سازمان پیشنهاد داده.
واردات تلفن همراه
انتخاب شاپ
پاسخ
سپاس شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۱۱:۱۵ ق.ظ