Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: اظهارنامه اصلاحی
با سلام خدمت اساتید و دوستان بزرگوار

ماده 226در مورد اظهارنامه اصلاحی مواردی رو ذکر کرده ولی من الان با مشکلی مواجه هستم ک واقعا نمیدونم چی درسته
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
مبلغ سود و زیان انباشته اول دوره و تعدیلات سنواتی در جدول گردش سود و زیان انباشته وارد نشده و همین باعث شده تا عددی ک به ترازنامه منتقل میشه اشتباه باشه چون در روز اخر تیر و ساعت پایانی بوده همکاران مقدار اختلاف ترازنامه رو در حساب جاری شرکا ثبت کردند تا فقط تراز بشه و اطهارنامه ثبت شود
حالا اگر من اظهارنامه اصلاحی بزنم آیا ممکنه موجب رد دفاتر بشه ؟

و دوم اظهارنامه دیگری ک حسابهای دریتفتنی و پرداختنی به میزان خیلی زیادی اختلاف داره با واقعیت آیا اگر اصلاح شود با توجه به بالا بودن اختلاف با اظهارنامه اولیه موجب رد دفاتر هست و اصلاحیه ثبت بشود یا نه؟
هیچکدوم از دفاتر تحریر نشده 

ممنون میشم اگر سریعتر راهنمایی بفرمایید چون مدت زمان کمی برای اصلاح باقبمونده

با تشکر فراوااان
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سركار خانم فرهادي نسب گرامي

ضمن عذرخواهي بابت تأخير در پاسخ؛

(۲۸ مرداد ۱۳۹۵، ۰۹:۰۶ ب.ظ)الهه فرهادی نسب نوشته: حالا اگر من اظهارنامه اصلاحی بزنم آیا ممکنه موجب رد دفاتر بشه ؟

خير، اين مورد اصلاح اشتباه بوده و منجر به رد دفاتر نخواهد گرديد.

(۲۸ مرداد ۱۳۹۵، ۰۹:۰۶ ب.ظ)الهه فرهادی نسب نوشته: و دوم اظهارنامه دیگری ک حسابهای دریتفتنی و پرداختنی به میزان خیلی زیادی اختلاف داره با واقعیت آیا اگر اصلاح شود با توجه به بالا بودن اختلاف با اظهارنامه اولیه موجب رد دفاتر هست و اصلاحیه ثبت بشود یا نه؟

بهتر است هميشه واقعيت‌ها را در اظهارنامه درج كرد، چنانچه در خصوص اين اشتباهات سند اصلاحي در دفاتر صادر گردد و مانده حساب‌ها تصحيح شود، موجب رد دفاتر نخواهد گرديد. البته اين موارد به نظر مميز نيز بستگي دارد، اميدوارم كه بتوانيد ايشان را قانع نمائيد.

اميدوارم اگر پاسخ بنده اشتباه است، دوستان و اساتيد عزيز اظهارنظر نمايند.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۰ دى ۱۴۰۳، ۰۲:۰۶ ب.ظ