Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث و گفتگو: آگهی های استخدام
البته در خصوص آموزش حسابداری، علاوه بر این موسسات، آموزشگاههای مورد تایید فنی و حرفه ای نیز هستند که در 3ماه ونیم، 6دوره حسابداری(حسابداری عمومی، باکامپیوتر، شرکتها، حقوق ودستمزد، مالیاتی، صنعتی) رو یاد میدهند و البته میتوان دراتمام هردوره امتحان فنی و حرفه ای را گذراند و مدرک مربوطه را کسب کرد(بقول این آموزشگاهها). البته باید دید افرادیکه این دوره ها را گذرانده اند راضی هستند یا خیر؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۷ مرداد ۱۳۹۳، ۰۸:۲۲ ب.ظ)'hadi492' نوشته: ممنونم حسین عزیز
دوستان اگر صلاح دونستند و اسم شهرشون رو علاوه بر تجربیاتشون اینجا عنوان کنند ممنون میشم چون می فهمیم مثلا در کدوم شهر به تبلیغات مربوطه میشه اعتماد کرد...

خواهش ميكنم.من از جنوب كشورم واين كلاس رو شيراز رفتم البته اسم آموزشگاه نميارم چون درست نيست ولي خب همه جا خوب و بد داره
پاسخ
سپاس شده توسط: hadi492
سلام خدمت دوستان
بنده چند هفته ای هست که پیروی سوالی که درینجا پرسیدم، دارم تحقیق میکنم و در نهایت امر به نتیجه خوبی رسیدم که به اطلاع دوستان میرسونم تا کسی گول اینگونه موسسات رو نخوره
وقتیکه با اینگونه موسسات بحث کردم که چجوری میشه رشته حسابداری که شغلی پیچیده و پرمبحث هست رو در یک یا دو ماه به فرد یاد بدید، و تعجب برانگیزتر بعنوان حسابدار یا کمک حسابدار، بعد این مدت بفرستینش سر کار، در جواب من که باهاشون بحث میکردم فقط میخواستن به نوعی بپیچونن و در نهایت میگفتن آره اون که نمیشه ولی اگه بخواد حسابدار بشه باید 2سال خودشو درگیر کنه تا بتونه حسابداری کار کنه و یا میگفتن بعد دوره مقدماتی باید بیاد دوره های تکمیلی رو آموزش ببینه و ...
بهشون گفتم خوب پس چرا تبلیغ کردید که با یک ماه آموزش میفرستین سرکار اونم تضمینی! و مگه میشه کارفرما، اینگونه افراد رو برای کمک حسابدار یا حسابدار استخدام کنه وقتیکه می بینه اندک چیزی از حسابداری میدونه؟! که در جوابم بازم میپیچوندن و میگفتن بله ولی ما اون افراد رو جایی میفرستیم که اولش حسابداری نکنه و کارهای سبکتری انجام بده مثله کمک حسابدار و.....
به هرحال دوستان اینو باید بگم که به هیچ وجه از طریق یک ماه و دوماه نمیتونید کمک حسابدار بشید چه برسه به حسابدار و هیچکجا و هیچ کارفرمایی دلش برای شما نسوخته که بیاد حقوق به کسی بده که یکی دوماه آموزش دیده و در عمل در همه موارد حسابداری مشکل داره و باید از فرد دیگه ای اشکالاتشو سوال کنه و وقت شرکت رو بگیره که آقا میخواد کم کم کار بلد بشه!
و مطمئن باشید اینگونه تبلیغات و آموزشگاهها جز فریب و سواستفاده از بیکاری جوانان، هیچ هدف دیگه ای رو دنبال نمیکنند و مقصودشون از آموزش ارزان قیمت(150 تا 200 هزارتومان) فریب مردم هست، و فرد با خودش میگه پولی که نیست، بریم حالا شاید استخدام شدیم!
و مطلب آخر: اگر علاقه دارید که از طریق حسابداری وارد بازار کار بشید، باید اصولی حسابداری رو یاد بگیرید چه از طریق دانشگاه چه از طریق موسسات معتبری که حسابداری رو میخوان یاد بدن نه اینکه قول استخدام میدن، البته نه با یکی دو ماه بلکه حداقل شش ماه آموزش نیاز داره تا بتونید به نوعی با این رشته آشنا بشید و مطمئن باشید که شما اگر حسابداری رو درست و اصولی یاد بگیرید، کار براتون زیاد پیدا میشه بدون اینکه بخواین گول موسسات کلاهبردار رو بخورید

پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۵:۴۰ ق.ظ