Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: حساب بانک
ببخشید من فقط سوالتون رو دیدم اصلا بقیه پاسخها برای من باز نشد الان که جوابم رو ارسال کردم سایر نظرات رو دیدم
عذر خواهی میکنم
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۶ آبان ۱۳۹۴، ۰۲:۳۱ ب.ظ)الهه فرهادی نسب نوشته: با عرض سلام
اول اینکه دوست عزیز اینو در نظر داشته باشید همیشه جهت تهیه اظهارنامه قبل از تراز گرفتن داخلی ، یک مغایرت گیری بین حسابهای دفتر و حسابهای بانک داشته باشید که ان شالله در اینده دوباره دچار چنین مشکلی نشین هر چند مغایرت گیری در طول سال باید مدام انجام شود ولی در انتهای سال قطعا ضروری هست ( البته امیدوارم صحبت من جسارت نباشه )
دوم اینکه به نظر من شما جهت اختلاف 42500 ریالی که بابت اظهارنامه دارید اگر امکانش هست و دفاترتون بسته نشده اون مبلغ رو از هزینه هاتون برگشت بدین و یک سند اصلاحی بزنیدو اگر نیست در سال جدید سند اصلاحی ثبت کنید
و درباره مبلغ 68684 هم در ابتدای سال جدید یک سند تعدیلات سنواتی بزنید و هزینه رو محاسبه کنید و موقع ارائه دفاتر به دارایی هم سندی که در سال جدید جهت اصلاح حساب بانک و مانده پایان دوره سال قبل ثبت شده رو همراه مدارک به ممیز تحویل بدین

ممنون میشم سایر دوستان هم نظرشون رو بفرمایند تا اگر نظرم اشتباه هست من هم راه درست رو یاد بگیرم
متشکرم
با عرض سلام و تشکر
اگر از هزینه برگشت بدم اون وقت سود و زیانم با ااضهار نامه و مانده بانک هم تغیر میکنه بعدش هم اگر اون 68684 رو ثبت نکنم مانده بانک با مانده دفتر مغایرت دارد
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۶ آبان ۱۳۹۴، ۰۲:۴۹ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: با عرض سلام و تشکر
اگر از هزینه برگشت بدم اون وقت سود و زیانم با ااضهار نامه و مانده بانک هم تغیر میکنه بعدش هم اگر اون 68684 رو ثبت نکنم مانده بانک با مانده دفتر مغایرت دارد

خواهش میکنم
بله من به این نکته توجه نکردم ولی بعد که پاسخهای جناب معدلی رو دیدم متوجه شدم
پاسخهای ایشون جامع هست قطعا من اگر قبل از ارسال نظرم متوجه نظرات ایشون شده بودم دیگه ارسال نمیکردم چون بسیار جامع و کامل توضیح فرمودند
موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۱۲ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: با تشکر
 من حساب ها رو نبستم فقط به دلیل رد کردن اظهار نامه  نمیتونم هزینه ها رو دست بزنم و به عنوان اخرین سوال
 پس فقط برای بانک در 93 صورت مغایرت تهیه شود  و برای هزینه هیچ ثبتی زده نشود یا هیچ کدام در سال 93 تغییری نکنن

با عرض پوزش
 جواب این سوال منو نمیدین
 من الان بین سال 93 و 94 گیج شدم چیکار کنم برای این حساب ها
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۶ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۱۲ ق.ظ)رحیمی پور نوشته:  من حساب ها رو نبستم فقط به دلیل رد کردن اظهار نامه  نمیتونم هزینه ها رو دست بزنم و به عنوان اخرین سوال
 پس فقط برای بانک در 93 صورت مغایرت تهیه شود  و برای هزینه هیچ ثبتی زده نشود یا هیچ کدام در سال 93 تغییری نکنن

سلام سرکار خانم رحیمی پور گرامی

(۰۵ آبان ۱۳۹۴، ۰۹:۱۶ ب.ظ)Masoud_MI نوشته: فقط کافی است بابت همان مقدار مابه التفاوت ثبت زیر را در دفتر امسال بزنید:

تعدیلات سنواتی     261.849
            بانک                     261.849

اصلاً معلوم نیست که این هزینه ای که شما ثبت کردید قابل قبول تشخیص داده شود، اگر شما بخواهید هزینه 3.000.000 ریال را اصلاح کنید بایستی مبلغ 425.000 ريال (2.575.000 - 3.000.000) از آن کسر کرده و از هزینه برگشت دهید، که در این صورت دارایی این مبلغ را جزء درآمد شما محسوب می کند و مجدداً آن را مشمول مالیات قرار می دهد و در مقابل یک سند دیگر بابت مبلغ 686.849 ريال را به تعدیلات سنواتی ببرید که دارایی این مبلغ را رد کرده و باز هم به درآمد مشمول مالیات شما اضافه می کند. بنابراین به نظر بنده تنها کاری که باید انجام دهید همان ثبت فوق است که برای شما بیان کرده بودم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
با تشکر از شما و عذز خواهی از سوالات ریاد
میحواستم بدونم پس دارایی به مانده بانک تجارت که با دفاتر یکی نیست ایراد نمیگیره
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۲:۵۶ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: با تشکر از شما و عذز خواهی از سوالات ریاد
میحواستم بدونم پس دارایی به مانده بانک تجارت که با دفاتر یکی نیست ایراد نمیگیره

خواهش می کنم

خدمت شما عرض کردم، با انجام ثبت مذکور و تهیه صورت مغایرت بانکی و ارائه آن به ممیز، از بابت مانده بانک مشکلی پیش نخواهد آمد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۸ آبان ۱۳۹۴، ۰۱:۴۷ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
خدمت شما عرض کردم، با انجام ثبت مذکور و تهیه صورت مغایرت بانکی و ارائه آن به ممیز، از بابت مانده بانک مشکلی پیش نخواهد آمد.

ببخشید منطور من دفاتر93 این چیزی که شما میگین برای 94
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۸ آبان ۱۳۹۴، ۰۱:۵۲ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: ببخشید منطور من دفاتر93 این چیزی که شما میگین برای 94

دفاتر سال 1393 شما نبايد به هيچ وجه تغيير كند،‌ چرا كه اظهارنامه را بر اساس آن تنظيم و ارسال كرده ايد و تغيير در آن موجب علي‌الرأسي شما خواهد گرديد.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، parisa68 ، hoda
(۰۹ آبان ۱۳۹۴، ۰۹:۵۳ ق.ظ)Masoud_MI نوشته:
دفاتر سال 1393 شما نباید به هیچ وجه تغییر كند،‌ چرا كه اظهارنامه را بر اساس آن تنظیم و ارسال كرده اید و تغییر در آن موجب علی‌الرأسی شما خواهد گردید.

با سلام
من  برای سال 93 صورت مغایرت برای بانکم تهیه کردم ولی هیچ کدام از ثبت ها رو تغییر ندادم
 و در سال 94 همان ثبت اصلاحی
تعدیلات سنواتی261.849
                       بانک تجارت261.849
 رو زدم حالا نیازه هراه دفاتر 93 این سند اصلاحی 94 به اداره دارایی عرضه بشه
 با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۳:۵۵ ق.ظ