Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ثبت حسابداری هزينه اجاره
(۰۲ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۵۰ ق.ظ)مینا نوشته: باسلام واحترام, دوستان ممنون میشم ازپاسختون به سوال من
بافرض اشخاص حقوقی
درزمان صدورچک,  پیش پرداخت اجاره واسنادپرداختنی ,مالیات تکلیفی ثبت می شود؟
اگردرسته یعنی
پ پ اجاره 120
           مالیات تکلیفی 20
           اسنادپ          100
و مالیات تکلیفی واسنادپ (بد) بانک(بس)
هزینه اجاره 120
         پ پ اجاره 120
؟؟؟؟

با سلام . فرمایشات آقای مسعود صحیح و شما در زمان ارائه چک ثبت    حسابهای انتظامی -اسناد پرداختنی   بدهکار  و   طرف حسابهای انتظامی-اسناد پرداختنی  بستانکار  . و در پایان هر ماه اگر موعد چک رسیده باشد  هزینه اجاره بدهکار و مالیات و بانک بستانکار میشود و اگر موعد چک برای سال آینده هم باشد بجای بانک از حسابهای پرداختنی یا اسناد پرداختنی استفاده میکنیم و هر زمان چک پاس شد اسناد پرداختنی یا حسابهای پرداختنی بدهکار و بانک بستانکار میشود و همزمان طرف حسابهای انتطامی-اسناد پرداختنی بدهکار و حسابهای انتظامی-اسناد پرداختنی بستانکار میشود  .
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
سلام دوستان
من به تازگی حسابدار شرکتی شدهام که هزینه اجاره ها ثبت نشده و همچنین درآمد اجاره ها
میخواستم در گزارشم این عدم ثبت هارا یادداشت کنم اما مساله اصلی اینه که ذکرکنم عدم شناسایی هزینه باعث ؟؟؟؟؟ وعدم شناسایی درآمد باعث ؟؟؟؟ اینو که باعث میشه تصوردرستی از درآمد ویاسودنداشته باشیم ودیگر؟؟؟
ودیگراینکه برای شرکتی که تمام اوضاع حسابداری آن بهم ریخته است اعم از نداشتن گزارش صحیح ازاسنادپرداختنی -صورت مغایرت بانکی- درآمد- هزینه - بایگانی- مهمترین واولین کاری که میتونم انجام بدم چیه؟؟؟؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۲ آذر ۱۳۹۴، ۱۰:۳۲ ب.ظ)مینا نوشته: سلام دوستان
من به تازگی حسابدار شرکتی شدهام که هزینه اجاره ها ثبت نشده و همچنین درآمد اجاره ها
میخواستم در گزارشم این عدم ثبت هارا یادداشت کنم اما مساله اصلی اینه که ذکرکنم عدم شناسایی هزینه باعث ؟؟؟؟؟ وعدم شناسایی درآمد باعث ؟؟؟؟ اینو که باعث میشه تصوردرستی از درآمد ویاسودنداشته باشیم ودیگر؟؟؟
سلام 
در یادداشت ها تون ذکر کنید اجاره ملک **** که مورد استفاده واحد ** شرکن **** می باشد در حساب هزینه اعمال نشده 

اجاره ملک **** که مورد استفاده واحد ** شرکن **** می باشد در حساب درامد اعمال نشده 

موفق باشید
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
(۰۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۲۹ ق.ظ)mehdiasiaban نوشته: سلام 
در یادداشت ها تون ذکر کنید اجاره ملک **** که مورد استفاده واحد ** شرکن **** می باشد در حساب هزینه اعمال نشده 

اجاره ملک **** که مورد استفاده واحد ** شرکن **** می باشد در حساب درامد اعمال نشده 

موفق باشید

دوست عزیز ازنظرحسابداری عرض کردم نه ادبیات
درهرصورت ممنون.
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۵ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۲۶ ق.ظ)مینا نوشته: دوست عزیز ازنظرحسابداری عرض کردم نه ادبیات
درهرصورت ممنون.

سلام و عرض ادب خدمت شما

با کسب اجازه از جناب آقای آسیابان عزیز؛

لطفاً بفرمائید این هزینه ها و درآمدهای اجاره مربوط به سال جاری است یا سالهای گذشته؟

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۵:۱۸ ق.ظ