Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استاندارد حسابداری شماره 15
(۱۴ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۳۸ ق.ظ)marzieh نوشته: حال سوال:
مزایای ناشی از مناسبات تجاری مثل چی؟
مناسبات تجاری یعنی چی؟

سلام دوست گرامی

فکر می کنم منظور از "مناسبات تجاری" همان امتیازاتی است که حالا بصورت انحصاری یا ویژه به بعضی ها اعطا میشه.

یه مثال خیلی ساده: فرض کنید من صاحب یک شرکت تولید دارو هستم و شما بیش از 40% سهام من رو خریداری کنید، بنابراین مزایای خاصی که دیگه خودتون بهتر از بنده می دونید از من توقع خواهید داشت که من نوعی هم آن را به شما ارائه خواهم داد.

با احترام ...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: marzieh ، حسین
(۱۴ مهر ۱۳۹۲، ۰۶:۰۰ ب.ظ)Masoud_MI نوشته:
فکر می کنم منظور از "مناسبات تجاری" همان امتیازاتی است که حالا بصورت انحصاری یا ویژه به بعضی ها اعطا میشه.

یه مثال خیلی ساده: فرض کنید من صاحب یک شرکت تولید دارو هستم و شما بیش از 40% سهام من رو خریداری کنید، بنابراین مزایای خاصی که دیگه خودتون بهتر از بنده می دونید از من توقع خواهید داشت که من نوعی هم آن را به شما ارائه خواهم داد.

یعنی دادوستدم با تولید دارو =مناسبات تجاری
سود وسلطه سرمایه گذاری و تاثیر درتصمیمات و...=مزایاش
سپاس شده توسط:
آیا دارایی وبدهی پولی همان دارایی وبدهی مالی هست؟
واینکه اوراق مشارکت (که متضمن سود تضمین شده حداقلی باشند)برای دارندگانش در بند 10 استاندارد قبلی به عنوان بدهی پولی معرفی شده بود اشتباه بوده ؟
اگر پاسخ سوال بلی هست جزء کدامیک از بندهای دارایی مالی استاندارد اصلاح شده هست؟

بااحترام
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۵ مهر ۱۳۹۲، ۱۲:۱۲ ق.ظ)marzieh نوشته: آیا دارایی وبدهی پولی همان دارایی وبدهی مالی هست؟
واینکه اوراق مشارکت (که متضمن سود تضمین شده حداقلی باشند)برای دارندگانش در بند 10 استاندارد قبلی به عنوان بدهی پولی معرفی شده بود اشتباه بوده ؟
اگر پاسخ سوال بلی هست جزء کدامیک از بندهای دارایی مالی استاندارد اصلاح شده هست؟

ضمن عرض سلام مجدد

منظور شما از دارایی مالی چیست؟ آیا در استاندارد خاصی مطرح شده است؟ اگر جواب درست است کدام استاندارد و کدام بند آن؟

تا جایی که بنده حقیر می دانم دارایی پولی داریم و دارایی غیر پولی.
با توجه به تعریف دارایی غیر پولی، سرمايه گذاريهایی که متضمن سود تضمين شده حداقلی باشند (نظير برخی اوراق مشاركت)، بيانگر بدهی پولی به دارنده آنهاست. "مورد بیان شده صحیح می باشد".

شما می توانید استاندارد شماره 16 رو در این باره مطالعه بفرمائید.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط:
دارایی وبدهی مالی در استاندارد 15 تجدید نظر شده 92 در قسمت تعاریف آمده است.

توضیحات تکمیلی:

استاندارد 15قبل از تجدید نظر:

انواع سرمايه گذاري
10 . سرمايه گذاري ممكن است به اشكال مختلفي صورت گيرد و به دلايل گوناگوني نگهداري شود. برخي سرمايه گذاريها ممكن است در قالب اسنادي که بيانگر بدهي پولي به دارنده آنهاست ، ظاهر بشوند (نظير برخي اوراق مشاركت ). برخي از اين سرمايه گذاريها ممكن است متضمن سود تضمين شده حداقلي باشند . سرمايه گذاريها همچنين مي توانند در قالب مالكيت سهام يك واحد تجاري ديگر ظاهر شوند.اين سرمايه گذاريها بيانگر حقوق مالي است . ساير اشكال سرمايه گذاري شامل نگهداري داراييهاي عيني مثل زمين و ساختمان ،فلزات گرانبها يا ديگر كالا ها ازجمله آثار هنري است . سرمايه گذاريهاي مختلف ازنظرسهولت تبديل به وجه نقد يا ساير داراييها، ميزان داد و ستد و ماهيت بازار مربوط ويژگيهاي متفاوتي از خود بروز مي دهند.

استاندراد 15 تجدید نظر شده 92:

انواع سرمايه گذاري
10 . سرمايه گذاري ممكن است به اشكال مختلفي صور ت گيرد و به دلايل گوناگوني نگهداری شود. برخي سرمايه گذاريها ممكن است در قالب اوراقي كه بيانگر دارايي پولي براي دارندگان اين گونه اوراق است ، ظاهر شوند (نظير برخي اوراق مشاركت ). برخي از اين سرمايه گذاريها ممكن است متضمن سود تضمين شد ه حداقلي باشند . سرمايه گذاريهاهمچنين مي توانند در قالب مالكيت سرمايه يك واحد تجار ي ديگر ظاهر شوند . اين سرمايه گذاريها بيانگر حقوق مالي است . ساير اشكال سرمايه گذاري شامل نگهدار ي فلزات گرانبها يا ديگر كالاها ازجمله آثار هنري است . سرمايه گذاريهاي مختلف ازنظر سهولت تبديل به وجه نقد يا ساير داراييها، ميزان داد و ستد و ماهي ت بازار مربوط ويژگيهاي متفاوتي از خود بروز ميدهند.

بااحترام
پاسخ
سپاس شده توسط: sepideh
الآن میشه بفرمائید کجای این استاندارد نوشته دارایی مالی؟

ممنون میشم.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط:
بلیBlush

عرض کردم درقسمت تعاریف

5 . اصطلاحات ذيل در اين استاندارد با معاني مشخص زير بكار رفته است :

ابزار مالي :

ابزار مالكانه:

بدهي مالي:

دارايي مالي:

و...
پاسخ
سپاس شده توسط:
سرکار خانم مرضیه گرامی میشه خوهش کنم فایل استاندارد رو برای من بگذارید؟

بند 5 استانداردی که من دارم کاملا با چیزی که شما نوشتید مغایرت داره.

متشکرم.

ضمناً هر دو متن زیر درست می باشد:

(۱۸ مهر ۱۳۹۲، ۰۳:۳۵ ب.ظ)marzieh نوشته: استاندارد 15قبل از تجدید نظر:
...
برخی سرمایه گذاریها ممكن است در قالب اسنادی که بیانگر بدهی پولی به دارنده آنهاست ، ظاهر بشوند (نظیر برخی اوراق مشاركت ).

استاندراد 15 تجدید نظر شده 92:
...
برخی سرمایه گذاریها ممكن است در قالب اوراقی كه بیانگر دارایی پولی برای دارندگان این گونه اوراق است ، ظاهر شوند (نظیر برخی اوراق مشاركت ).

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: حسین
امر بفرمایید/

تقدیم به شما/برداشت شده از سازمان حسابرسی

استاندارد 15
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، mah
بند 22 استاندارد 15:
2 . نحوه تعيين بهاي تمام شده حق تقدم خريداري شده مشابه با خريد سهام است . همچنين چنانچه واحد تجار ي در نتيجه افزايش سرمايه واحد سرمايه پذير صاحب حق تقدم شود ،وجوه پرداختي بابت سهام جديد و يا واگذاري مطالبات سود سهام نقدي از اين بابت به مبلغ دفتري سرمايه گذاري اضافه مي شود. در مورد حق تقدم ناشي از افزايش سرمايه،به منظور تعيين مبلغ دفتري هر سهم ، جمع مبلغ دفتري سرمايه گذاري قبلي و بهاي تمام شده حق تقدم، بر كل سهام موجود از بابت سرمايه گذاري مربوط تقسيم مي شود.

سوال:
متاسفانه متوجه قسمت رنگی بند استاندارد نمیشوم.

توضیحات تکمیلی:
من میرم سهام میگیرم ،از قضا به سهامم حق تقدم تعلق میگیره/میرم بابت خرید این حق تقدم(سهام جدید) پولی پرداخت میکنم که این پول در دفتر منِ خریدار ثبت میشود وبه مبلغ دفتری سرمایه گذاریم اضاف میشه.

حال: واگذاری مطالبات سود سهام نقدی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر اشتباه متوجه شدم ممنون میشم عزیزان گرانمایه راهنمایی ام بفرمایند.

با احترام وتشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۴: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۴ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۱ مهر ۱۴۰۴، ۰۶:۴۰ ق.ظ