Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث و گفتگو: بهترین نرم افزارهای حسابداری پیمانكاری
من از نرم افزار حسابداری پیمانکاری میزان استفاده کردم خوب بود 
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۱ بهمن ۱۳۹۲، ۱۲:۰۰ ب.ظ)'hesab' نوشته: من از نرم افزار حسابداری پیمانکاری میزان استفاده کردم خوب بود 

با سلام

به دلیل عدم توجه شما به اخطارهای اینجانب و درج لینک بدون هماهنگی و اسپم های بی شمار تبلیغات (بدون اینکه پست مفید باشد) موقتاً حساب شما از هرگونه فعالیت در فروم لرن محروم گردید. برای رفع آن می توانید ایمیل خود را چک کرده و با تیم مدیریت در تماس باشید.

با احترام...

" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
باسلام خدمت دوستان
من ی نرم افزار حقوق دستمزد که برا شرکتای پیمانکاری مناسب با شه نیاز داشتم
لطف کنید ی نرم افزار خوب بهم معرفی کنید. 
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۲ خرداد ۱۳۹۳، ۰۹:۴۸ ق.ظ)'نسرین ب' نوشته: باسلام خدمت دوستان
من ی نرم افزار حقوق دستمزد که برا شرکتای پیمانکاری مناسب با شه نیاز داشتم
لطف کنید ی نرم افزار خوب بهم معرفی کنید. 

سلام دوست عزیز 

در حال حاضر در بازار نرم افزارهای مالی و اداری بیشماری موجود است که بسته به سلیقه کاری و نوع و میزان فعالیت شخص حقیقی و یا حقوقی و از همه مهمتر آیتم میزان بودجه جهت خرید و نوع و تنوع گزارش دریافتی این نرم افزار ملاک می باشد .

شرکت پردازش موازی سامان تولید کننده نرم افزار مالی با برند تدبیر در زمینه حسابداری پیمانکاری (مالی - خزانه داری - حقوق و دستمزد - انبار و .....) در این زمینه مناسب می باشد و با درخواست ارسال دمو این نرم افزار و تهیه لیست مشتریان آن و تماس با آنها می توانید ابتدا استعلام کرده و سپس با میزان کار و فعالیت خود مطابقت دهید .

موفق باشید .

پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI
به نظر من اولین چیزی که در این گونه نرم افزار ها مهمه اینه که نرم افزار در نسخه دمو خودش تا چه اندازه اجازه فعالیت به شما میده خوب پرواضحه نرم افزار هایی که دمو با مدت زمان بالا میدن حتما به کارشون و مشتریشون ایمان دارن بازار نرم افزار حسابداری به اندازه ای داغ هست که الان بازار به سمت فروش ویزیتوری رفته یعنی دیگه کمتر پیدا میشن شرکت هایی مثل همکاران سیستم ، رایورز ، پایا ، سازه حساب و پارمیس که دنبال ارتقا و بهینه سازی برنامه باشن خوشبختانه الان شرکت هایی که برنامه تستی میدن با مدت زمان یک ماه کم نیست به نظر من خرید در این حالت بهتره چون برنامه حداقل دو هفته نیاز وقت میبره تست کردنه سند هاش

پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز
من خودم 1 سال است که از نرم افزار حسابداری میزان استفاده می کنم
این نرم افزار حسابداری پشتیبانی بسیار بالا و سرعا زیاد دارد
نرم افزار حسابداری میزان قابلیت نامحدود وارد کردن شرکت ها را هم دارد
این نرم افزار حسابداری امکان تعریف حساب ها در 7 سطخ را دارد
و بسیار بسیار امکانات دیگری هم دارد
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام
به نظرم نرم افزار نبایست حتما اسم در کرده باشند تا آنها را به عنوان نرم افزار خوب شناخت . در بازار نرم افزار های زیادی هستند که علی رغم گمنام بودن فوق العاده کارائی دارند. مثل سانیران یا روزنه یا ... . مثلا همین سانیران برای پیمانکاری تا 10 سطح حسابها را ریز میکنه . و بسیار گزارش گیریش راحت و کاراست. واقعا اگه بگم از همکاران سیستم هم بهتره بی جهت نگفتم. برای پیمانکاری از سیستم کنترل پروژه یا cbs استفاده می کنه که حتی می تونه در صورت لزوم فعالیت ها رو هم برآورد کنه و انحرافات را مشخص کنه.
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام

گروه حسابها
                  حسابهای کل
                                     حسابهای معین
                                                           حسابهای تفصیلی
                                                                                      مرکز هزینه
                                                                                                      پروژه

اگر یک نرم افزار دارای این سطوح باشد البته فقط حسابداری آن تا 20.000.000  ریال بشرط گزارش های متنوع از دیتا بیس سیستم

برای کار حسابداری پیمانکاری مطلوب است .

با احترام

پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۳ خرداد ۱۴۰۵، ۱۱:۵۱ ب.ظ