۰۸ بهمن ۱۳۹۳، ۰۷:۲۹ ب.ظ
مرسی عزیز
برای آنالیز یه نرم افزار حسابداری یه قسمت هاییش به کارم میاد
واقعا ممنون
برای آنالیز یه نرم افزار حسابداری یه قسمت هاییش به کارم میاد
واقعا ممنون
![]() ![]() | |
![]() |
![]() |
متفرقه: پروژه تجزیه و تحلیل یک سیستم حسابداری
|
۰۸ بهمن ۱۳۹۳، ۰۷:۲۹ ب.ظ
مرسی عزیز
برای آنالیز یه نرم افزار حسابداری یه قسمت هاییش به کارم میاد واقعا ممنون سپاس شده توسط:
۲۶ فروردین ۱۳۹۴، ۰۶:۲۴ ب.ظ
با عرض سلام و خسته نباشید یک تجزیه و تحلیل سیستم حسابداری می خوام برای کار دانشجویی خیلی ام فوری اگر میشه برام ارسال کنید ممنون ازتون
۲۶ فروردین ۱۳۹۴، ۰۶:۴۷ ب.ظ
(۲۶ فروردین ۱۳۹۴، ۰۶:۲۴ ب.ظ)masoudmozafari نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید یک تجزیه و تحلیل سیستم حسابداری می خوام برای کار دانشجویی خیلی ام فوری اگر میشه برام ارسال کنید ممنون ازتون سلام و عرض ادب خدمت شما ابتدا از طرف کلیه اعضای فروم لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می کنم، به سایت خودتان خوش آمدید! فایل مربوطه به هات میل جنابعالی ارسال گردید. با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
۲۶ فروردین ۱۳۹۴، ۰۶:۵۷ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۲۶ فروردین ۱۳۹۴، ۰۶:۵۹ ب.ظ توسط masoudmozafari.)
بازم سلام وخیلی خیلی ممنون از ارسال واقعاً لطف کردیدولی این با اون چیزی که من می خوام و استاد داده متفاوته اون چیزی که استاد خواسته شامل تحلیل یک سیستم با ورودی و خروجی هستش. در هر حال دست شما درد نکنه دوست خوب و مهربونم
سپاس شده توسط:
۰۵ دى ۱۳۹۴، ۰۲:۱۴ ب.ظ
(۱۷ شهریور ۱۳۹۲، ۰۸:۳۳ ب.ظ)faranet نوشته: با سلام خدمت اساتیدسلام من درس پروژه مالی دارم این ترم و اون مواردی هم که باید آماده کنم و تحویل بدم دقیقآ این مواردیه که دوست عزیزمون به عنوان مثال بهش اشاره کرده یعنی : سیستم حسابداری شرکت پرورش و تولید مرغ این تجزیه و تحلیل شامل موارد زیر میشه : 1- بررسی و توضیح سیستم حسابداری 2- نواقص و نقاط قوت سیستم 3- راه کارها 4- نتیجه از مدیریت این سایت هم ممنون میشم اگه بتونین یک نمونه پروژه مثل این برام ایمیل کنین alireza.brzn@gmail.com سپاس .
۰۶ دى ۱۳۹۴، ۰۹:۱۲ ق.ظ
(۰۵ دى ۱۳۹۴، ۰۲:۱۴ ب.ظ)عليوف نوشته: از مديريت اين سايت هم ممنون ميشم اگه بتونين يک نمونه پروژه مثل اين برام ايميل کنين alireza.brzn@gmail.com سپاس . سلام دوست عزيز ابتدا از طرف كليه اعضاي فروملرن خدمت شما خيرمقدم عرض ميكنم، به سايت خودتان خوش آمديد! فايل مربوطه به ايميل جنابعالي ارسال گرديد. با احترام...
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۹:۰۰ ق.ظ
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کلیه دوستان
من دانشجوی رشته حسابداری می باشم و به یک پایان نامه با موضوع ( تجزیه و تحلیل سیستم حسابداری یک شرکت پیمانکاری یا تولیدی ) نیاز دارم در امکان و وجود تقاضا دارم با من همکاری فرمایید با تشکر
۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۰۶ ق.ظ
(۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۹:۰۰ ق.ظ)sirsarhang نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید خدمت کلیه دوستان سلام دوست گرامی ابتدا از طرف كلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میكنم، به سایت خودتان خوش آمدید! فایل مربوطه به ایمیل جنابعالی نیز ارسال گردید. با احترام...
۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۲۴ ق.ظ
با سلام و عرض خسته نباشيد
درخواست ارسال يك پروژه تجزيه و تحليل سيستم حسابداري مالي براي يك فروشگاه (اگه ممكنه فروشگاه موبايل) جهت ارائه به استاد را دارم. لطفاً در صورت امكان مساعدت كنيد. ممنون از زحماتتون
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۷:۵۰ ق.ظ
(۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۲۴ ق.ظ)shayeste نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید سلام دوست گرامی ابتدا از طرف كلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میكنم، به سایت خودتان خوش آمدید! فایلي كه بنده در اختيار دارم مربوط به شركتهاي توليدي است، در صورت لزوم بفرمائيد تا براي شما ارسال كنم. با احترام...
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " |
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا |
©۱۴۰۴: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۴ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |