Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: حساب صندوق
سلام دوستان گرامی
آیا برای استفاده از عنوان حساب صندوق الزامات خاصی وجود دارد؟
مثلا اگر بخواهیم خرید دارایی ها و هزینه های سال قبل را از حساب صندوق بزنیم ایرادی ندارد؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام سرکار خانم پریسا گرامی

هر شرکتی برای خود یک آئین نامه معاملات دارد که در آن مشخص شده است که فرضاً پرداخت مخارج یا هزینه ها تا X ريال بصورت نقدی (صندوق)، تا Y ريال توسط تنخواه گردان و بیشتر از این مبالغ طی چک انجام گردد.

این موارد بستگی به میزان اهمیت وجوه نقد در شرکت دارد و ممکن است حتی در شرکت های مشابه نیز متفاوت باشد. درنهایت شما بایستی وجوه مربوط به کلیه مخارج و هزینه های خود را بر طبق آئین نامه معاملات پرداخت نمائید.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: parisa68 ، alipesaraklu ، hoda
سلام دوستان
برای انجام حسابداری سال قبل سندها رو زدم که با تنخواه و صندوق پرداخت میشدند موجودی صندوق رو بر چه اساسی بدهکار کنم؟ فقط ابتدای دوره با یه مبلغ بالا بدهکار کنم ایرادی نداره؟ طرف بستانکارو چی بزنم؟ شرکت شخصی هست و شریک دیگری ندارد
پاسخ
سپاس شده توسط:
در ضمن گفتن که با حساب صندوق فقط کار کنم چون حساب بانکی شخصی هست و نمیخوان اصلا تو حسابها ثبت شه.
بعد من صندوق رو بدهکار میکنم طرف بستانکار چیو ثبت کنم؟؟؟؟؟؟
پاسخ
سپاس شده توسط: جعفری
(۱۷ مهر ۱۳۹۴، ۱۱:۰۶ ق.ظ)parisa68 نوشته: سلام دوستان
برای انجام حسابداری سال قبل سندها رو زدم که با تنخواه و صندوق پرداخت میشدند موجودی صندوق رو بر چه اساسی بدهکار کنم؟ فقط ابتدای دوره با یه مبلغ بالا بدهکار کنم ایرادی نداره؟ طرف بستانکارو چی بزنم؟ شرکت شخصی هست و شریک دیگری ندارد

سلام دوست گرامي

موجودي صندوق (و همچنين ساير اقلام ترازنامه) بر اساس اظهارنامه يكسال قبل در دفاتر افتتاح مي‌شود و شما نمي‌توانيد همينطور بدون مستندات يك مبلغ كم يا زياد اين حساب را بدهكار و حساب ديگري را بستانكار نمائيد.

(۱۷ مهر ۱۳۹۴، ۰۸:۰۰ ب.ظ)parisa68 نوشته: در ضمن گفتن که با حساب صندوق فقط کار کنم چون حساب بانکی شخصی هست و نمیخوان اصلا تو حسابها ثبت شه.
بعد من صندوق رو بدهکار میکنم طرف بستانکار چیو ثبت کنم؟؟؟؟؟؟

اگر مالك موسسه نسبت به واريز وجه به صندوق اقدام نمود، مي‌بايست جاري شركا را بستانكار نمائيد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: parisa68 ، جعفری ، hoda ، حسین
(۱۸ مهر ۱۳۹۴، ۰۹:۰۷ ق.ظ)Masoud_MI نوشته: اگر مالك موسسه نسبت به واریز وجه به صندوق اقدام نمود، می‌بایست جاری شركا را بستانكار نمائید.

اگر شریکی نداشته باشند چطور؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۸ مهر ۱۳۹۴، ۰۸:۴۵ ب.ظ)parisa68 نوشته: اگر شریکی نداشته باشند چطور؟

سلام و روز خوش
پریسای عزیز زمانی که کارفرما وجه نقد وارد صندوق می کنند و یا پرداختهایی را خودشان انجام می دهند(مثل هزینه ها)شما باید جاری شرکا را بستانکار کنید و هر وقت از صندوق برداشتی داشتند و یا شخصا از بدهکاران شرکت وجه دریافت کردند جاری شرکا را بدهکار کنید و مانده این حساب در هر لحظه طلب و یا بدهی ایشان نسبت به شرکت را نشان می دهد،در غیر اینصورت هم مانده صندوق به هم می ریزد و هم مانده حساب ایشان
امیدوارم اگر اشتباه میکنم اساتید برطرف کنند.
با احترام
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط: parisa68 ، Masoud_MI ، alipesaraklu ، حسین ، جعفری
با سلام من تازه وارد این تالار شدم و یک روز کامل تماما مطالب دوستان رو خوندم و واقعا خوشحالم که چنین تالاری وجود دارد تا عزیزان سوالها و ابهامات خود را مطرح کنند و  اعضای این تالار واقعا فعال هستن .در ضمن از مدیر سایت هم واقعا خوشم آمد .البته با دلیل  . اینکه ایشون در تمام بحث ها و پرسش ها حضوری فعال داشتند و با مستندات جواب میدادن . و درپاسخ به سوال خانم پریسا باید بگم . شما ابتدا حساب صندوقت رو  در ابتدا بایک ثبت ترمیم کن و شروع به زدن ثبتهای دیگر با استفاده از حساب صندوق کن بعد  از حساب صندوق گردش حساب بگیر و هر تاریخی که مانده آن بستانکار شد قبل از آن ثبت یک ثبت دیگر بابت ترمیم حساب صندوق سند بزن . یادت باشه مبالغ ترمیم زیاد نباشن مثلا در هر مرحله به نسبت گردش حساب صندوق آن را ترمیم کن . چون بنظر من ترمیم یکجا صندوق اونم با یک مبلغ بالا  اونم در اول دوره برای بچه های دارایی غیر قابل هضمه !!!!! ثبت ترمیم صندوق در هر مرحله .صندوق بدهکار و جاری شرکا بستانکار . و در شرح این ثبت هم مینویسی ثبت بابت ترمیم حساب صندوق . در ضمن یادتون باشه ترمیم حساب صندوق از جاری شرکا که یک حساب شخصی میباشد نیازی به مستندات ندارد . و اینکه شما میفرمائید شرکت شریک دیگر نداره . اسم حساب شخصی در اینگونه شرکتها  (جاری شرکاء) میباشد .چه شرکت شریک داشته باشد چه نداشته باشد . با احترام ......
پاسخ
سپاس شده توسط: parisa68 ، Masoud_MI ، alipesaraklu ، hoda

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۵۸ ق.ظ