Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: مالیات تکلیفی اجاره املاک
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان گرامی
قبل از هر چیز از همه دوستان بخاطر اینکه زیاد سوال می پرسم عذرخواهی میکنم و سپاسگزارم از همه دوستانی که منت میزارن و به سوالات پیش پا افتاده بنده جواب میدن
سوالی دارم خدمت دوستان و اونم اینه که مدیر عامل شرکت ما محل کارگاه و دفتر مرکزی را به شرکت اجاره دادند ( در واقع منظورم اینه که ایشان با اینکه مدیر عامل شرکت هستند ولی ملک کارخانه و دفتر مرکزی جزء دارایی شخصی ایشان هستش و به شرکت ما اجاره دادند و ماهانه اجاره آنرا هم طی چک دریافت میکنن ) ما این هزینه را در گزارشات مالی خود در سال 93 ارائه دادیم یعنی اینکه جزء هزینه های سال 93 خود آوردیم منتهی حسابرس ما از عنوان کردن که این اجاره مشمول مالیات تکلیفی می باشد و ما باید ماهانه 3% مالیات تکلیفی اونو کسر و پرداخت میکردیم و بخاطر همین مشمول جریمه خواهیم شد
یادآوری میکنم که ما با مدیر عامل شرکت قراردادی 5 ساله منعقد کردیم البته بصورت دستی نه از طریق بنگاه املاک
با توجه با توضیحات بالا
1 -ما باید این قرارداد را در گزارشات فصلی ارائه بدیم؟
2- آیا باید از مبلغ اجاره مالیات تکلیفی کسر و پرداخت کنیم ؟
3-درصورتی که ما باید مالیات تکلیفی رو پرداخت کنیم تکلیف ماه های گذشته سال 94 چیه میشه آیا باید مالیات را با تاخیر پرداخت کنیم یا نه؟
با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط: معین
سلام جناب آقای زمانی عزیز

(۱۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ق.ظ)zamani نوشته: قبل از هر چیز از همه دوستان بخاطر اینکه زیاد سوال می پرسم عذرخواهی میکنم و سپاسگزارم از همه دوستانی که منت میزارن و به سوالات پیش پا افتاده بنده جواب میدن

سوال پرسیدن عیب نیست، اتفاقاً این کار شما باعث افزایش اطلاعات بنده حقیر و سایر دوستان می شود، همچنین به نظر بنده خیلی از سوالات هستند که در ممکن است در عین سادگی، برای خیلی از دوستان من جمله خود من پیچیده باشد.

(۱۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ق.ظ)zamani نوشته: منتهی حسابرس ما از عنوان کردن که این اجاره مشمول مالیات تکلیفی می باشد و ما باید ماهانه 3% مالیات تکلیفی اونو کسر و پرداخت میکردیم و بخاطر همین مشمول جریمه خواهیم شد

منظور حسابرس شما از مالیات تکلیفی، مالیات تکلیفی اجاره املاک موضوع تبصره 9 ماده 53 ق.م.م می باشد نه مالیات تکلیفی موضوع ماده 104 قانون مذکور؛ و کاملاً هم درست گفته است و شما مشمول جریمه ماده 199 ق.م.م خواهید گشت.

(۱۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ق.ظ)zamani نوشته: 1 -ما باید این قرارداد را در گزارشات فصلی ارائه بدیم؟

خیر، اگر منظور شما قرارداد و هزینه اجاره است که جزء موارد عدم شمول دستورالعمل اجرائی ماده 169 مکرر (بند 9) می باشد و نباید که در گزارشات فصلی ارائه گردد؛ همچنین اگر منظورتان قرارداد مدیر عامل است نیز نباید در گزارشات فصلی بیاید.

(۱۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ق.ظ)zamani نوشته: 2- آیا باید از مبلغ اجاره مالیات تکلیفی کسر و پرداخت کنیم ؟

بله، جنابعالی می بایست از هر مبلغ اجاره، مالیات تکلیفی آن را کسر و به دارایی پرداخت نمائید. جهت کسب اطلاعات بیشتر در این رابطه نیز می توانید تاپیک زیر را مطالعه بفرمائید:

پرسش: مالیات اجاره

(۱۸ آبان ۱۳۹۴، ۱۱:۰۵ ق.ظ)zamani نوشته: 3-درصورتی که ما باید مالیات تکلیفی رو پرداخت کنیم تکلیف ماه های گذشته سال 94 چیه میشه آیا باید مالیات را با تاخیر پرداخت کنیم یا نه؟

طبق قانون فعلی مالیات مستقیم، شما علاوه بر جریمه 20% مالیات پرداخت نشده؛ بابت هر ماه تأخیر جریمه جداگانه ای متحمل نخواهید شد، ولیکن بهتر است که مالیات متعلقه را حساب کرده و در ماه جاری پرداخت کنید تا بتوانید از بخشودگی جرائم استفاده کنید.

اما از سال 1395، مطابق قانون اصلاحی مالیاتهای مستقیم، جریمه متعلقه معادل 10% مالیات پرداخت نشده و 2.5% مالیات نیز به ازای هر ماه نسبت به مدت تأخیر از سررسید پرداخت؛ محاسبه و دریافت می گردد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، hoda ، معین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۴۸ ق.ظ