Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: ارور در اضافه كردن ستون به اكسل
Sad 
با سلام
دوستان گرامی میخوام تو اکسل insert کنم و یه ستون اضافه کنم ولی ارور میده و ستون جدید باز نمیشه
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۰۹ ب.ظ)abaszzz نوشته: با سلام
دوستان گرامی میخوام تو اکسل insert کنم و یه ستون اضافه کنم ولی ارور میده و ستون جدید
سلام
احتمالا فايل اكسل شما براي تغييرات قفل نشده است ؟
اگر چنين باشد از تب review   ميتوانيد به ان رسيدگي كنيد
پاسخ
سپاس شده توسط: abaszzz
قسمت protect sheet رو چک کردم فقط 2 گزینه اول تیک داشتن.اگه تنظیمات دیگه ای داره من بلد نیستم ممنون اگه بهم آموزش بدین.سپاس
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۴۱ ب.ظ)abaszzz نوشته: قسمت protect sheet رو چک کردم فقط 2 گزینه اول تیک داشتن.اگه تنظیمات دیگه ای داره من بلد نیستم ممنون اگه بهم آموزش بدین.سپاس

دوست عزیز فایل شما قفل شده و فقط امکان انتخاب سلول به شما داده شده 
اگر فایل براتون مهمه که با استفاده از نرم افزار های قفل شکن می تونید باز کنید در غیر این صورت اطلاعات رو copy و در یک کاربرگ دیگه paste value کنید
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۳ آذر ۱۳۹۴، ۱۲:۰۹ ب.ظ)abaszzz نوشته: با سلام
دوستان گرامی میخوام تو اکسل insert کنم و یه ستون اضافه کنم ولی ارور میده و ستون جدید باز نمیشه

سلام دوست گرامي

ضمن تشكر از پاسخ دوستان عزيز؛

لطفاً در پنجره Ribbon، منوی Review، زبانه Changes؛ چك كنيد كه آيا گزينه Unprotect Sheet وجود دارد؟ اگر پاسخ مثبت است فايل شما قفل شده است، درغير اينصورت اگر بجاي گزينه مزبور، protect Sheet وجود دارد بيانگر اين است كه فايل شما قفل نشده است. بنابراين خواهشمند است ارور آن را ذكر كنيد يا حتي‌الامكان يك تصوير از آن قرار دهيد تا شما را راهنمايي كنم.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: abaszzz
(۰۴ آذر ۱۳۹۴، ۰۹:۴۹ ق.ظ)Masoud_MI نوشته:
سلام دوست گرامی

ضمن تشكر از پاسخ دوستان عزیز؛

لطفاً در پنجره Ribbon، منوی Review، زبانه Changes؛ چك كنید كه آیا گزینه Unprotect Sheet وجود دارد؟ اگر پاسخ مثبت است فایل شما قفل شده است، درغیر اینصورت اگر بجای گزینه مزبور، protect Sheet وجود دارد بیانگر این است كه فایل شما قفل نشده است. بنابراین خواهشمند است ارور آن را ذكر كنید یا حتی‌الامكان یك تصویر از آن قرار دهید تا شما را راهنمایی كنم.

با احترام...

سلام دوست عزیز
protect Sheet هست یعنی قفل نشده میخوام عکس ارور رو بزارم واستون ولی بلد نیستم تو این سایت عکس آپلود کنم
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۰۴ آذر ۱۳۹۴، ۱۱:۳۴ ق.ظ)abaszzz نوشته: سلام دوست عزیز
protect Sheet هست یعنی قفل نشده میخوام عکس ارور رو بزارم واستون ولی بلد نیستم تو این سایت عکس آپلود کنم

سلام و عرض ادب

شما می توانید عكس ارور يا خود فايل را در یک سایت ارائه دهنده خدمات فضای اینترنتی، مانند سایت picofile آپلود کرده و آدرس فایل آپلود شده را در اینجا قرار دهید.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: abaszzz ، حسین
ممنون از راهنمایی شما
این ارور رو میده

[عکس: 222.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:
خواهش می کنم دوست عزیز

چک کنید ببینید در این مسیری که قصد اصافه کردن ستون دارید، یک سلول حاوی اطلاعات وجود ندارد؟ احتمالاً این سلول با سلول دیگری Merge (ادغام) شده و امکان از دست رفتن اطلاعات شما بالاست، بنابراین با فشردن کلید Ctrl+End از این قضیه مطمئن شوید. در صورتی که به سلولی برخوردید که حاوی اطلاعات توضیح داده شده بود، لطفاً تنظیمات آن را مجدداً تغییر داده و از حالت ادغام خارج کنید، یا آن را حذف نموده و اقدام به ایجاد ستون نمائید.

با احترام...

پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، abaszzz
سلام دوستان عزیز

با هیچ سلولی merge نشدنه
پاسخ
سپاس شده توسط:

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۱:۳۵ ق.ظ