Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: لیست مالیات حقوق
(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۰۲:۳۲ ب.ظ)marzieh نوشته: سلام
خانم رحیمی پور مطمئنید فایل حقوق ارسال شد-آخه دوستان هرکاری میکنند بهشون خطا میده

سلام -بله - مال منم مشکل داشت به اداره دارایی که مراجعه کردم  واحد کامپوتر و فناوری مشکلمو مطرح کردم اونا هم از اونجا لا نام کاربری و کلمه عبور من امتحان کردن نشد بعد به من گفت برو بهت خبر میدیم. فردا من دوباره که امتحان کردم درست شده بود و ارسال شد. تا دیر نشده به اداره دارایی مراجعه و مشکلتونو بهشون بگید.
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، marzieh
سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟
لیست مالیات حقوق موقع ارسال خطای خلاصه لیست میده چگونه برطرفش کنم.
باتشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۰۹:۰۴ ق.ظ)sarayi نوشته: سلام دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟
لیست مالیات حقوق موقع ارسال خطای خلاصه لیست میده چگونه برطرفش کنم.
باتشکر

سلام

یعنی چی خطای خلاصه لیست؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام
من اولینباره دارم لیست مالیات حقوق رد میکنم
از طریق سامانه نرم افزار رو دانلود کردم اطلاعاتم وارد کردم دوتا فایل برام درست کرد فایلها رو تو سامانه بارگذاری کردم
اما نوشت فایلها بارگزاری شده اما خطای فایل داری
خطای فایل فهرست حقوق بگیران رو درست کردم
حالا میزنه خطای خلاصه لیست
دیگه نمیدونم چکار کنم گیج شدم
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۲ ق.ظ)sarayi نوشته: اما نوشت فایلها بارگزاری شده اما خطای فایل داری
خطای فایل فهرست حقوق بگیران رو درست کردم
حالا میزنه خطای خلاصه لیست
دیگه نمیدونم چکار کنم گیج شدم

سلام دوست گرامي

احتمالاً ليست حقوق شما با خلاصه ليست حقوق همخواني ندارد. اين اشكال به اين دليل بوجود مي‌آيد كه ريز ليست حقوق ماه قبل در ماه جديد كپي شده است. لطفاً خلاصه ريز كاركرد اشخاص را نيز تصحيح نمائيد تا با ليست حقوق كلي يكسان شود.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، حسین
با سلام

من در فروردین لیست حقوق را درست ارسال کردم و مثل قبلا برگه خلاصه لیست را گرفتم ولی برای اردیبهشت وقتی میخوام خلاصه لیست رو ثبت کنم جایی که قبلا مبلغ کل حقوق رو میزدیم نیست و و فقط یهجایی هست که مبلغ مالیات رو در اون بنویسی و مشخصات لیست حقوق.الان که دوباره لیست حقوق فروردین رو نگاه میکنم اونم به همین شکل شده؟

دارایی هم رفتم اونا هم چیزی نمیدونستن و گفتن چون ارسال شده و کد دبیر خونه داره حتما درسته و شاید ورژنش جدید شده؟

یکی هم گفت با تهران تماس بگیر ولی موفق به تماس نشدم

حالا میخواستم بدونم کسی لیست ای ماه ارسال کرده ؟ لیست حقوقش به چه شکل بوده؟ اگر مال من ایراد داشته باشه تا یه کاریش کنم

با تشکر
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۱۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۰ ق.ظ)رحیمی پور نوشته: با سلام

من در فروردین لیست حقوق را درست ارسال کردم و مثل قبلا برگه خلاصه لیست را گرفتم ولی برای اردیبهشت وقتی میخوام خلاصه لیست رو ثبت کنم جایی که قبلا مبلغ کل حقوق رو میزدیم نیست و و فقط یهجایی هست که مبلغ مالیات رو در اون بنویسی و مشخصات لیست حقوق.الان که دوباره لیست حقوق فروردین رو نگاه میکنم اونم به همین شکل شده؟

دارایی هم رفتم اونا هم چیزی نمیدونستن و گفتن چون ارسال شده و کد دبیر خونه داره حتما درسته و شاید ورژنش جدید شده؟

یکی هم گفت با تهران تماس بگیر ولی موفق به تماس نشدم

حالا میخواستم بدونم کسی لیست ای ماه ارسال کرده ؟ لیست حقوقش به چه شکل بوده؟ اگر مال من ایراد داشته باشه تا یه کاریش کنم

با تشکر

سلام و وقت بخیر
نگران نباشید ، فرم خلاصه لیست من هم خالی بود برای فروردین اما قبض صادر شد و کد دبیرخانه دریافت شده ، به دارایی مراجعه کردم گفتند مشکل سراسری هست و در حال بررسی جهت رفع ایراد .
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، Masoud_MI ، hoda

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۵۷ ق.ظ