Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكل: حساب T (دفتر كل)
با سلام

من سوالی داشتم که نمی دونم جاش اینجا هست یا خیر اما فکر کنم با این بخش می تونه مرتبط باشه.

من میخواستم بدونم در شکل زیر چه اتفاقی افتاده و راه جلوگیری از این اتفاق (مواردی که با رنگ قرمز مشخص شدن) چی هست ؟ ممنون میشم اگه به زبان ساده توضیح بدین. من رشتم حسابداری نیست مبتدی هستم اما مطلبی لازم باشه یاد بگیرم ، میگیرم. Blush

پیشاپیش تشکر از راهنمایی و وقتتون.

[عکس: hesab_T.jpg]
پاسخ
سپاس شده توسط:
سلام دوست عزيز

ابتدا از طرف كلیه اعضای فروم‌لرن خدمت شما خیرمقدم عرض می كنم، به سایت خودتان خوش آمدید!

براي اينكه بتوانيم پاسخ كاملي به شما ارائه نمائيم، خواهشمند است فايل اكسل مربوطه را در اينجا قرار دهيد تا فرمول بدست آمدن اعداد بررسي شود. احتمال مي‌رود كه اعداد قرمز رنگ، مانده حسابها باشد وليكن فقط در حساب AP - Dini Bros صحيح است. همچنين جمع ستون بدهكار و بستانكار در مابقي حسابها صحيح نمي‌باشد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، sophos ، رحیمی پور
با تشکر از پاسخگویی شما و انتقال پست به بخش صحیح :

این سوال به صورت عکس مطرح شده است و فایل اکسل و فرمولی برای محاسبه اعداد قرمز در اکسل در دسترس نمی باشد که اگر بود مطمئنا بر اساس فرمول ها سعی می کردم که پیدا کنم جریان چیه...
من سعی کردم ابتدا مفاهیم مربوط به این عکس رو متوجه شم برای همین از سایتهای مختلف به ویژه Investopedia مفاهیم Balancesheet و حساب های T و AP ,AR و Assets و Liabilities و Equity و ... رو مطالعه کردم البته به دنبال Dini Bros و R.Van Loon هم رفتم اما این دو مورد رو دقیق متوجه نشدم چی هستن البته این رو میدونم (یعنی فکر می کنم که بدونم) که Dini Bros از نوع Payable هست و R. Van Loon از نوع  Receivable اما چرا اسمشون اینه و W. Caruso و Packham مفهومشون چیه رو اخرش متوجه نشدم !! اینها صرفا اسم گذاری هستن یا مفهوم خاصی دارن ؟
 دلیل طرح این سوال هم همین بوده ... چون مانده حساب ها صحیح نیست و جمع و تفریق حساب ها در حساب T هم صحیح نیست گفتم شاید Dini Bros و R.Van Loon نوع خاصی از عملیات هستن و منجر به نتایجی که اعداد قرمز هست ، می شوند !!!
برای همین راهنمایی خواستم.
الان بدون فایل اکسل نمیشه متوجه شد که این اعداد قرمز چطور محاسبه شدن ؟
یا این تصویر نشان دهنده چه مشکلی در محاست هست ؟

مطرح کننده پرسیده :  آیا می دونید چطور میشه از چنین چیزی در یک دپارتمان جلوگیری کرد ؟
من الان نمیدونم اینجا چه اتفاقی افتاده که بدونم چطور میشه ازش جلوگیری کرد !!! Big Grin

باز هم تشکر از وقتتون
پاسخ
سپاس شده توسط:
ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما

خواهش مي‌كنم، انجام وظيفه بود.

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۰۵:۰۴ ب.ظ)sophos نوشته: چون مانده حساب ها صحیح نیست و جمع و تفریق حساب ها در حساب T هم صحیح نیست گفتم شاید Dini Bros و R.Van Loon نوع خاصی از عملیات هستن و منجر به نتایجی که اعداد قرمز هست ، می شوند !!!

فكر نمي‌كنم چنين برداشتي صحيح باشد، چراكه اين حساب T يكي از اصول تئوري حسابداري است كه حالت يكنواخت دارد و نمي‌تواند متفاوت عمل كند، وليكن چيزي كه مشخص هست هماني است كه در ارسال قبل گفتم و خود شما متوجه شديد.

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۰۵:۰۴ ب.ظ)sophos نوشته: الان بدون فایل اکسل نمیشه متوجه شد که این اعداد قرمز چطور محاسبه شدن ؟
یا این تصویر نشان دهنده چه مشکلی در محاست هست ؟

در حالت بسيار عادي مي‌توان گفت كه مانده حسابها در صورتهاي مالي يا گزارشات و ... با مانده حساب در دفتر كل (T) اختلاف دارد. يا به عبارتي دفتر كل داراي اشتباهات زيادي است.

(۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۰۵:۰۴ ب.ظ)sophos نوشته: مطرح کننده پرسیده :  آیا می دونید چطور میشه از چنین چیزی در یک دپارتمان جلوگیری کرد ؟

اگر منظور از طرح سوال، برداشتي باشد كه در خط قبل نقل شد، شايد بتوان تا حدودي به شما كمك كرد.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: hoda ، sophos ، رحیمی پور
با سلام
باز هم تشکر از پاسخ شما

پس نمیتوان بررسی/تحلیل دیگری به غیر از آنچه که شما فرمودید با این اطلاعات که به شکل عکس ارائه گردیده انجام داد و جواب مطرح کننده تنها می تواند
"مانده حسابها در صورتهای مالی یا گزارشات و ... با مانده حساب در دفتر كل (T) اختلاف دارد. یا به عبارتی دفتر كل دارای اشتباهات زیادی است " و یا  " ارائه اطلاعات بیشتر مانند فایل اکسل به منظور بررسی بیشتر می باشد "

درسته ؟

یک سوال هم داشتم اگر مانده حسابها در صورتهای مالی یا گزارشات و ... با مانده حساب در دفتر كل (T) اختلاف داشته و یا دفتر کل دارای اشتباهات زیاد باشد چه کار باید کرد ؟ باید کلیه حساب ها ، صورت های مالی و یا گزارشات مورد بررسی مجدد قرار گیرد ؟
یا چه مواردی به طور کلی منجر به چنین اتفاقی می شود ؟ و چگونه می توان از رخ دادن چنین مساله ای جلوگیری نمود ؟

و اگر جهت رفع مشکل نیاز به بررسی مجدد تعداد بسیار بسیار زیادی صورت های مالی باشد (در حدی که اینکار تا حدود زیادی امکانپذیر نباشد) راهکار چیست ؟ تنها راه کار همین است ؟
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام

صورتهای مالی و گزارشاتی از این قبیل پس از رفع مغایرتهای لازم و تهیه تراز آزمایشی و کنترل لازم صورت میپذیرد

و زمانی که صورتهای مالی از روی اطلاعات در دفتر کل تهیه و پردازش میگردند موردی برای مغایرت و تطبیق بین این دو وجود ندارد

با احترام

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، Masoud_MI ، sophos ، حسین

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۰۶ دى ۱۴۰۳، ۰۷:۰۹ ب.ظ