Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: ثبت سود بانکی
با عرض سلام و خسته نباشید

میخواستم بدونم سود پولی که به حساب شرکت در بانک تعلق میگیرد  به چه نحوه ثبت میشه ؟
با تشکر
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani
سلام دوست عزیز
حساب بانکی رو بدهکار کنید و سود حساب بانکی(کل- درآمد های غیر عملیاتی،معین- سود حسابهای بانکی)رو بستانکار کنید.
اراده کنید که همیشه به وجود آورنده ی تحولات باشید، نه قربانی تغییرات
از برداشتن یک گام بلند نترسید،گاهی از یک فاصله یک چاله و یا یک مانع، با دو گام کوتاه نمی توان عبور کرد
پاسخ
سپاس شده توسط: رحیمی پور ، alipesaraklu ، parisa68 ، صفر و یک ، Masoud_MI ، حسین ، zamani
(۰۶ خرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۴۸ ق.ظ)hoda نوشته: سلام دوست عزیز
حساب بانکی رو بدهکار کنید و سود حساب بانکی(کل درآمد های غیر عملیاتی،معین سود حسابهای بانکی)رو بستانکار کنید.

با سلام مجدد

این سود که من در بالا ذکر کردم مبلغش برای ماه اول خیلی کمه چون افتتاح حساب اخر ماه بود و بعد اون حساب تراکنشی نداشت تا وارد ماه بعد شدیم بانک مبلغ 956 ریال رو به حساب شرکت به عنوان سود ماه ریخته و در همان تاریخ مبلغ 23000 ریال رو به عنوان کارمزد صدور کارت مجازی برای شرکت برداشت کرده

حالا سوال من اینه که این مبلغ رو با توجه به کم اهمیت بودنش بازم در درامد ثبت کنم و اون برداشت رو جزءهزینه کارمزد بانکی
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط: zamani
(۳۱ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۲۷ ق.ظ)رحیمی پور نوشته:  با سلام مجدد

این سود که من در بالا ذکر کردم مبلغش برای ماه اول خیلی کمه چون افتتاح حساب اخر ماه بود و بعد اون حساب تراکنشی نداشت تا وارد ماه بعد شدیم بانک مبلغ 956 ریال رو به حساب شرکت به عنوان سود ماه ریخته و در همان تاریخ مبلغ 23000 ریال رو به عنوان کارمزد صدور کارت مجازی برای شرکت برداشت کرده

حالا سوال من اینه که این مبلغ رو با توجه به کم اهمیت بودنش بازم در درامد ثبت کنم و اون برداشت رو جزءهزینه کارمزد بانکی

با سلام و عرض ادب
با توجه به اینکه در زمان حسابرسی مالیاتی ارائه کلیه درآمدها الزامی هستش ، ثبت هر مقدار سود هم در حسابها باید انجام شود
امیدوارم اگه اشتباه میکنم دوستان تصحیح بفرمایند
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، رحیمی پور ، حسین ، alipesaraklu ، hoda

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳، ۱۲:۱۱ ب.ظ