Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات


تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبر: کارمندان بالاتر از سایر مشاغل مالیات می پردازند
#1
عملکرد مالیاتی و درآمدی دولت در چهارماهه نخست امسال بر این نظریه که کارکنان بخش عمومی بیشترین پرداختی را در بخش مالیات بر درآمد به دولت دارند، صحه می گذارد.

گزارش آمارهای بانک مرکزی از درآمدهای مالیاتی دولت در چهار ماهه نخست امسال نشان می‌دهد که دولت در این مدت ۵۰٫۱ هزار میلیارد ریال درآمد در بخش مالیات بر درآمدها کسب کرده است که یک سوم این میزان سهم مالیات حقوق کارکنان بخش عمومی است. فصل مالیات بر درآمد دولت شامل مالیات حقوق کارکنان بخش عمومی، مالیات حقوق کارکنان بخش خصوصی، مالیات مشاغل و مالیات مستغلات است که بر اساس داده های بانک مرکزی کارکنان بخش عمومی با پرداخت ۱۶٫۷ هزار میلیارد ریال اندکی بیش از یک سوم این فصل را پرداخت کرده اند.

دولت در چهار ماهه نخست امسال از محل مالیات مشاغل ۱۶٫۲ هزار میلیارد درآمد داشت و کارکنان بخش خصوصی نیز ۱۴٫۸ هزار میلیارد ریال در این مدت مالیات به دولت پرداخت کردند که به ترتیب در رتبه های دوم و سوم پرداخت مالیات بر درآمد قرار دارند. سهم مالیات مستغلات از این فصل از درآمدهای دولت فقط ۲٫۴ هزار میلیارد ریال بوده است.


عملکرد بالاتر از پیش‌بینی‌های مالیاتی

پیش‌بینی دولت برای درآمد از محل مالیات بر درآمد برای کل امسال ۱۴۰٫۷ هزار میلیارد ریال بود که سهم چهار ماهه نخست امسال از این رقم ۴۷٫۸ هزار میلیارد ریال برآورد می‌شد. با توجه به عملکرد ۵۰٫۱ هزار میلیارد ریالی دولت می‌توان گفت که دولت فراتر از پیش‌بینی خود از این محل درآمد کسب کرده است.

این در حالی است که در چهار ماهه نخست پارسال دولت ۳۸٫۱ هزار میلیارد ریال مالیات از محل مالیات بر درآمد، اخذ کرد در حالی که رقم مورد نظر دولت در این محدوده زمانی ۴۷٫۸ هزار میلیارد ریال بود.


تحقق درآمد دولت از محل مالیات بر ثروت

همچنین دولت امسال در مجموع پیش‌بینی کرده است که از محل مالیات بر ثروت ۲۵٫۱ هزار میلیارد ریال درآمد کسب کند که سهم چهار ماهه نخست امسال از این رقم ۸٫۵ هزار میلیارد ریال است. با این وجود عملکرد چهار ماهه دولت نشان می‌دهد که دولت توانسته ۸٫۳ هزار میلیارد ریال از درآمد مالیاتی خود را از این بخش محقق کند.

فصل مالیات بر ثروت شامل مالیات بر ارث و نیز مالیات مرتبط با نقل و انتقال سرقفلی، سهام، املاک، حق تمبر و اوراق بهادار است.

همچنین دولت در مدت یاد شده از محل مالیات اشخاص حقوقی ۱۰۷٫۸ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی داشت در حالی که رقم مورد نظر دولت برای این مدت ۱۱۴ هزار میلیارد ریال و برای کل امسال ۳۳۵٫۷ هزار میلیارد ریال است. این بخش شامل مالیات علی الحساب اشخاص حقوقی دولتی، معوقه اشخاص حقوقی دولتی، مالیات نهادها و بنیادهای انقلاب اسلامی، مالیات اشخاص حقوقی غیردولتی و مالیات علی الحساب شرکت‌های دولتی در حال واگذاری است.


تحقق درآمدهای دولت از محل مالیات‌های مستقیم

در مجموع دولت در چهار ماهه نخست امسال در بخش مالیات‌های مستقیم ۱۶۶٫۲ هزار میلیارد ریال درآمد کسب کرد در حالی که رقم پیش‌بینی شده برای این مدت ۱۷۰٫۴ هزار میلیارد ریال بود. این در حالی است که دولت در چهار ماهه نخست پارسال ۱۳۲٫۷ هزار میلیارد ریال درآمد مستقیم کسب کرده بود.

دولت باید تا پایان سال ۵۰۱٫۵ هزار میلیارد ریال درآمد مستقیم کسب کند تا بتواند بخشی از هزینه‌های بودجه ای خود را با آن پوشش دهد.

اما در بخش مالیات‌های غیرمستقیم تحقق درآمدهای مالیاتی کمتر از پیش‌بینی‌ها بوده است به گونه ای که در چهارماهه نخست امسال دولت ۱۳۰٫۸ هزار میلیارد ریال درآمد کسب کرده است در حالی که رقم پیش‌بینی شده برای این مدت ۱۸۲٫۴ هزار میلیارد ریال بوده است.

دولت امیدوار است تا پایان سال ۵۳۶٫۸ هزار میلیارد ریال درآمد مالیاتی از محل مالیات‌های غیرمستقیم داشته باشد که شامل مالیات بر واردات (حقوق ورودی سایر کالاها، مالیات واردات خودرو و حقوق ورودی دستگاه‌های اجرایی) و مالیات بر کالاها و خدمات (مالیات بر فروش فرآورده‌‌های نفتی، ۲ درصد مالیات سایر کالاها، مالیات بر ارزش افزوده، عوارض خروج مسافر از مرزهای کشور، مالیات بر فروش سیگار، نقل و انتقال اتومبیل و شماره گذاری خودرو) است.

در مجموع در بخش مالیات‌های مستقیم و غیرمستقیم، در چهارماهه نخست امسال دولت ۲۹۷ هزار میلیارد ریال عملکرد مالیاتی داشت در حالی که رقم مصوب مورد نظر برای این مدت ۳۵۲٫۷ هزار میلیارد ریال بود. براساس قانون بودجه ۱۳۹۵ کل کشور، دولت باید امسال ۱۰۳۸٫۳ هزار میلیارد ریال (یک تریلیون و ۳۸ هزار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال) درآمد مالیاتی داشته باشد.

منبع: تازه‌هاي حسابداري
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط:
#2
مشخصه ديگه ! وقتي هنوز حقوقمون رو ندادن مالياتش رو ميگيرن ، اونوقت طرف مغازه هاي آنچناني داره اندازه يا كمتر از ما ماليات ميده همين ميشه . واقعا آدم توش ميمونه كه چي داره ميشه و كجا داريم ميريم ؟؟
پاسخ
سپاس شده توسط:


پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا کتاب حسابداری تسعیر ارز
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۳: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۳ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۷ بهمن ۱۴۰۳، ۰۶:۳۲ ب.ظ