Redirect اطلاعات بيشترads تبليغات
تبليغات

تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم لرن

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسش: حسابهای پرداختنی و دریافتنی
Thumbs Up 
سلام من سوالم رو اینجوری میپرسم با مثال :
فرض کنید
ما به دو شرکت َA , Bجنس میفروشیم
و از دو شرکت c , D جنس میخریم حال اگه پرداختی ما به شرکت D  بیش از مقدار فاکتور باشه یعنی بدهکار بشه ما اونو توی اظهار نامه باید توی حسابهای دریافتنی بزنیم یا حساب های پرداختنی.
مثلا مانده شرکت a مساوی 100 تومن شرکت b مانده 200 تومن
مانده شرکت c 100  تومن بستانکار و مانده شرکت D 50 تومن بدهکار
من توی اظهار نامه حسابهای دریافتنی رو میزنم 300  و حسابهای پرداختنی رو میزنم 50 درسته؟

حسابهای دریافتنی  a+b=100+200=300
حسابهای پرداختنی  c-d=100-50=50
پاسخ
سپاس شده توسط: معین
سلام
مقدار بیشتر پرداخت شده به D می شود حساب دریافتنی
مانده A و B می شود حساب دریافتنی
مانده C می شود حساب پرداختنی تجاری
حسابداری یک فن و مهارت است. با اشتراک اطلاعات به یکدیگر کمک کنیم.
شرکت وزین فناوری ایمن (وفا)
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، mah-sa-di ، حسین ، معین
خوب اینجوری که خیلی سخت میشه.من تو سند نویسی تو کل سال شرکت d رو توی حسابهای پرداختنی گذاشتم.حالا اگه بخوام دفتر کل رو بنویسم مانده حسابهای پرداختنی و دریافتنیم با چیزی که تو اظهار نامه مینویسم متفاوت میشه.
توی دفتر کل میشه حسابهای دریافتنی=۳۰۰ وحسابهای پرداختنی =۵۰ .ولی اگه به روش شما بخوام اظهارنامه رو بنویسم میشه حسابهلی دریافتنی=۳۵۰ و حسابهای پرداختنی=۱۰۰
پاسخ
سپاس شده توسط:
(۲۱ تير ۱۳۹۶، ۰۹:۵۷ ق.ظ)mah-sa-di نوشته: خوب اینجوری که خیلی سخت میشه.من تو سند نویسی تو کل سال شرکت d رو توی حسابهای پرداختنی گذاشتم.حالا اگه بخوام دفتر کل رو بنویسم مانده حسابهای پرداختنی و دریافتنیم با چیزی که تو اظهار نامه مینویسم متفاوت میشه.
توی دفتر کل میشه حسابهای دریافتنی=۳۰۰ وحسابهای پرداختنی =۵۰ .ولی اگه به روش شما بخوام اظهارنامه رو بنویسم میشه حسابهلی دریافتنی=۳۵۰ و حسابهای پرداختنی=۱۰۰

سلام دوست عزیز

ضمن تشکر از پاسخ همکار گرامی بنده، لازم به ذکر است که جنابعالی می‌بایست در پایان سال طی یک سند اصلاحی، مانده حساب شرکت D را از حساب‌های پرداختنی به حساب‌های دریافتنی منتقل نمائید؛ چراکه مانده حساب‌های پرداختنی نمی‌تواند بدهکار باشد. با انجام ثبت فوق مشکل شما حل خواهد گردید.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: حسین ، mah-sa-di ، ستاره ، معین ، رحیمی پور
توی قوانین است که نوشته اکه بانک و صندوق طی دوره مانده ش بستانکار بشه باعث رد دفاتر میشه.ایا درمورد حسابهای پرداختنی و دریافتنی هم اگه این اتفاق بیفته یعنی مانده شون طی دوره از ماهیت خودش خارج بشه باعث رد دفاتر میشه؟
پاسخ
سپاس شده توسط: معین
سلام دوست گرامی

چنانچه حساب‌های دریافتنی و پرداختی دارای مانده خلاف ماهیت شوند، اصول حسابداری رعایت نگردیده است و از اعتبار صورت‌های مالی می‌کاهد ولیکن موجب رد دفاتر نخواهد بود.

با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "

" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
پاسخ
سپاس شده توسط: معین ، pronetin ، حسین ، رحیمی پور
با سلام و کسب اجازه از آقای معدلی عزیز و بقیه دوستان

من خودم این مشکل را در سال قبل داشتم که بدلیل اضافه پرداختن وجه به یکی از شرکتهای تامین کننده ( بستانکاران ) حساب نامبرده دارای مانده بدهکار شد . طبق فرمایش صحیح آقای معدلی عزیز با ثبت سند مانده حساب مورد نظر را به حساب دریافتنی ایشان منظور کردم . 
به غیر از این راه دوستان حسابرس مون پیشنهاد دادن که عدد مورد نظر را بحساب پیش پرداخت هم می توان انتقال داد و مشکلی هم پیش نخواهد آمد

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، pronetin ، حسین ، رحیمی پور
باسلام

حسابرس شما باید بداند که موضوعیتی و دستور العملی برای پرداخت پیش پرداخت از سوی مسئولین وجود داشته باشد

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، حسین ، رحیمی پور
(۳۰ تير ۱۳۹۶، ۱۲:۴۹ ق.ظ)Akbarzadeh نوشته: باسلام

حسابرس شما باید بداند که موضوعیتی و دستور العملی برای پرداخت پیش پرداخت از سوی مسئولین وجود داشته باشد

با احترام

با سلام
من منظورتونو نفهمیدم میشه واضح تر توضیح بدین
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
پاسخ
سپاس شده توسط:
با سلام

پرداخت پیش پرداخت احتیاج به ضمانت مبلغ پرداختی دارد و یا اعتبار پرداخت توسط مدیر عامل

چون یکی از مواردی که حسابرس کنترل مینماید پرداخت مبلغ ریالی تحت هر عنوان خصوصا پیش پرداختها است

با احترام
پاسخ
سپاس شده توسط: Masoud_MI ، رحیمی پور ، حسین ، pronetin

پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان

"تبلیغات متنی"
"درباره‌ی ما"
"امکانات وبسايت"
تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا
وبسایت فروم‌لرن در واپسین روزهای اسفند ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و کلیه خدمات ارائه شده در این انجمن کاملاً رایگان می‌باشد. هدف ما کمک به پیشرفت حرفه حسابداری بوده و امیدواریم که بتوانیم با یاری خداوند متعال، همکاری اعضاء عزیز و سرمایه‌های گرانقدرمان؛ گام مؤثری جهت نیل به هدف خود برداریم.

©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروم‌لرن محفوظ می‌باشد.

تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir
قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group.
طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI

زمان کنونی: ۱۴ خرداد ۱۴۰۵، ۰۲:۱۵ ق.ظ