65
موضوعها:
مهر ۱۳۹۴
سپاس دادهشده: 366
سپاس گرفتهشده: 19 بار در 11 ارسال
با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
در برنامه غیر برخ معاملات فصلی تکمیل کردن قسمت بیمه برای ما که خریدار بیمه ( بعنوان مثال مسئولیت مدنی ) هستیم اجباریه ؟
اگه اجباریه این آیتم نباید در قسمت خرید کالا و خدمات آورده بشه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام جناب آقای معین عزیز
لازم به ذکر است که قبلاً میبایست این موارد در بخش خرید گزارشات فصلی وارد ميشد، ولیکن بعد از تغییرات سامانه فکر میکنم که میبایست در "ثبت گزارش بیمه" آورده شود.
بنده از صحت بخش دوم پاسخ خود مطمئن نبوده و امیدوارم در صورتی که پاسخ اشتباه است، سایر دوستان و اساتید عزیز راهنمایی بفرمایند، چراکه اینجانب به سامانه صورت معاملات فصلی دسترسی ندارم.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1760
سپاس گرفتهشده: 159 بار در 93 ارسال
(۰۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۲:۱۴ ب.ظ)Masoud_MI نوشته: لازم به ذکر است که قبلاً میبایست این موارد در بخش خرید گزارشات فصلی وارد میشد، ولیکن بعد از تغییرات سامانه فکر میکنم که میبایست در "ثبت گزارش بیمه" آورده شود.
امیدوارم در صورتی که پاسخ بنده اشتباه است، سایر دوستان و اساتید عزیز راهنمایی بفرمایند، چراکه بنده به سامانه صورت معاملات فصلی دسترسی ندارم.
با سلام
من این سوال رو در یک کارگاه مربوط به معاملات فصلی پرسیدم گفتن بیمه ای که ما میخریم را در خرید ها ثبت میکنیم در معاملات فصلی
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
با سلام و کسب اجازه از دوستان بزرگوار
با مراجعه به سامانه صورت معاملات فصلی مشاهدو میفرمائید که در زیر گزارش بیمه عبارت (
مختص نمایندگی های بیمه و کارگزاریها) درج گریدیه است .
بنابراین خریدار بیمه ، طبق روال سابق باید مبلغ بیمه را در قسمت خریدها گزارش نماید و این بخش توسط نمایندگی های بیمه تکمیل و ارسال میگردد.که جنبه گزارشی دارد
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست