40
موضوعها:
بهمن ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 23
سپاس گرفتهشده: 30 بار در 11 ارسال
ثبت اظهارنامه ارزش افزوده ( مثلا پائیز) باتوجه به اینکه اظهارنامه بعد از 30 آذرماه و تا 15 دی ماه تکمیل وپرداخت می گردد تاریخ ثبت آن در دفاتر چه تاریخی می باشد. آیا تاریخ ثبت 30 آذر می باشد یا تاریخ تکمیل و پرداخت آن در دی ماه ؟
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
(۲۶ آذر ۱۳۹۶، ۰۹:۳۹ ق.ظ)barkat نوشته: سلام
تاریخ ثبت در دفاتر همان تاریخ تکمیل و ثبت اظهارنامه و پرداخت می باشد.
با سلام . لطفا بفرمائید چه ثبتی در زمان تکمیل اظهارنامه ارزش افزوده صادر میشود ؟
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
(۲۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۱:۴۹ ق.ظ)barkat نوشته: سلام وقت بخیر
زمان ثبت باید مالیات و عوارض دریافتی و پرداختی (خرید و فروش) با هم تهاتر گردند، در نهایت اگر میزان ارزش افزوده خرید بیشتر باشد ، مانده در حسابهای دریافتنی از اداره دارایی نگهداری می شود که می توان در اظهار نامه ارزش افزوده ارسالی تقاضا دریافت وجه کرد و یا اینکه جهت دوره بعد ذخیره کرد و در صورتیکه میزان ارزش افزوده فروش بیشتر باشد ما به تفاوت به اداره دارایی طی فیشهای صادر شده پرداخت می گردد.
مالیات بر ارزش افزوده فروش ***
عوارض فروش ***
حسابهای دریافتنی از دارایی ***
مالیات بر ارزش افزوده خرید ***
عوارض خرید ***
حساب پرداختنی به دارایی ***
با عرض سلام مجدد
من فکر میکنم که این ثبت در پایان هر دوره باید صادر شود نه در زمان ارسال اظهارنامه.
چرا که اگر دوره زمستان را در نظر بگیریم طبق گفته شما ، چون اظهار نامه ارزش افزوده زمستان تا فروردین سال بعد مهلت دارد پس ثبت فوق نیز باید در سال بعد انجام شود. ولیکن وقتی شما به قسمت مشاهده اظهارنامه در سایت evit.ir که مراجعه نمائید مانده بدهی یا طلب شما را تا پایان آن دوره به شما نشان میدهد که به نظر این حقیر این مبلغ باید در دفاتر نیز دیده شود.
امیدوارم دوستان دیگه نیز اظهار نظر کنند تا به بک روش واحد برسیم.
با تشکر
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
(۲۹ آذر ۱۳۹۶، ۰۱:۰۴ ب.ظ)ابوذر نوشته: سلام. من هم با نظر خانم برکت موافقم، چون ثبت های مربوط به ارزش افزوده خرید و فروش یک حساب دائمی هستند و مانده آن ها قابل انتقال به سال بعد. اظهارنامه هرفصل معمولا درسایت evit.ir تا پانزدهم ماه بعدی فرصت ثبت دارد وضمائم دریافتی مثل چاپ اظهارنامه تکمیلی اداره دارایی قابل قبول تر است.
درمورد اظهارنامه فصل زمستان هم چون حساب های ارزش افزوده دائمی هستند اشکالی ندارد که درفروردین سال بعد ثبت گردند.
در این صورت ممکن است ( به احتمال خیلی زیاد) حساب مربوط به ارزش افزوده را در دو حساب و با دو مانده به سال بعد منتقل کنید.
با تشکر