481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 1760
سپاس گرفتهشده: 159 بار در 93 ارسال
۰۵ بهمن ۱۳۹۶، ۰۲:۱۷ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۵ بهمن ۱۳۹۶، ۰۲:۳۰ ب.ظ توسط رحیمی پور.)
با سلام
برای برسی دفاتر 95 اگر هزینه های بالای 50000000 ریال از طریق حساب تنخواه (که از طریق بانک شرکت شارژ میشه ) طی حواله به حساب طرف حساب مربوطه پرداخت بشه. تنخواه هم از مدیران شرکت باشه . بازم ممیز هزینه ها رو قبول نمیکنه و به درامد اضافشون میکنه .راهی برای دفاع ازش هست
یه توضیح دیگه بدم اینکه فاکتور های که گفتم همه در سال 6 بار صادر میشن و به صورت دو ماهه است در فاکتور هم قید شده بابت 2 ماه
یا دو تا هزینه جدا رو در یک فاکتور زدن ولی در فاکتور ریزش هست
ملاک از مبلغ هزینه چیه هزینه قبل مالیات و عوارض یا مبلغ کل که پرداخت میکنیم؟
با تشکر
برمقصد خود تمرکز کنید،نه بر موانعی که سر راهتان قرار دارند.
حرکت،تلاش و استقامت کنید .تا به مقصد مطلوب خود برسید.
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
۰۶ بهمن ۱۳۹۶، ۰۶:۲۷ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۶ بهمن ۱۳۹۶، ۰۶:۲۸ ب.ظ توسط رحیمی پور.)
البته من متن قانون رو خوندم نوشته بود:شرط تبصره 3ماده 148فک کنم ؛ شرط پذیرش هزینه ها منوط به پرداخت از طریق سیستم یا سامانه بانکی است.
طبق. این گفته منم از طریق بانک طی حواله دادم رسید هاشم ضمیمه شده .فقط حساب مربوط به تنخواه که از مدیران شرکته بوده.
حالا طبق این شرایط من میتونم ممیز رو متقاعد کنم
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس دادهشده: 2082
سپاس گرفتهشده: 9321 بار در 3591 ارسال
سلام سرکار خانم رحیمیپور گرامی
در خصوص تبصره ۳ ماده ۱۴۸ ق.م.م، بارها در سایت توضیح داده شده است و بنده و سایر دوستان نظر خود را بیان کرده ایم، حتی یک اطلاعیه و همچنین بخشنامهای در این خصوص نیز صادر شده است.
خواهشمند است بخشنامه ذیل را مطالعه نمائید:
بخشنامه: اجرای حکم تبصره ۳ ماده ۱۴۷ قانون مالیاتهای مستقیم
نظر بنده حقیر در خصوص بخشنامه فوق بدین صورت است:
هزینههای نقدی پرداختی بیش از ۵۰ میلیون ریال شرکت، باید حتماً از طریق سیستم بانکی شرکت و در وجه طرف حساب باشد. در آخر بخشنامه نیز قید گردیده است که حکم مزبور برای سایر هزینههای انجام شده که از سایر طرق تسویه و یا تهاتر میگردد، قابل اجرا نمیباشد.
حال منظور از هزینههای پرداختی نقدی چیست؟ هزینههایی که در دفاتر به طرفیت حسابهای موجودی نقد ثبت گردیده است. موجودی نقد شامل موجودی نزد بانکها، صندوق، تنخواه گردان و وجوه در راه میباشد. بنابراین پرداخت هزینه شما از طریق تنخواهگردان با توجه به برداشت از مطالب فوق، هزینه قابل قبول مالیاتی نمیباشد.
امیدوارم درصورتی که پاسخ فوق اشتباه است، سایر دوستان و اساتید عزیز اظهارنظر بفرمایند.
با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... "
" ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... "
" تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... "
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
۰۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۵ ق.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۸ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۲۶ ق.ظ توسط رحیمی پور.)
با تشکر از پاسخ شما
ما یه سری هزینه داریم که به صورت قبض موبایله مربوط به دیتا ی مخابراته که نمیشه با چک پرداخت کرد و یه سری شرکت ها هم چک قبول نمیکنن .تکلیف ما با این هزینه ها چیه؟
بعد اون حالتی که گفتم فاکتور ها را به صورت مجموع چند ماهه میزنه چی اونم در قبول هزینه ها تاثیر نداره
من از چند تا مشاور مالیاتی پرسیدم گفتن چون در قانون به حساب جاری شرکت دقیقا اشاره نشده باید قبول کنن همین که از طریق حواله باشه کافیه
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سلام دوست گرامی
ابتدا لازم به ذکر است که منظور از تسویه حساب از طریق سیستم بانکی، صرفاً پرداخت چک نمیباشد! بلکه منظور انتقال وجه از طریق روشهای مختلف بانکی (چک، پایا، کارت به کارت و ...) است.
برداشتها از بخشنامه تبصره ۳ ماده ۱۴۷ متفاوت است و متأسفانه هیچوقت قوانین ما بصورت صریح و بدون ابهام، به موضوعات مطرح شده نپرداخته است، بنده هم امیدوارم که هزینههای شما مورد قبول واقع گردد چراکه این هزینه به نظر بنده قابل قبول است ولیکن بخشنامه صادره مشکل دارد!
چنانچه فاکتورها به دست شما برسد و در بازه زمانی طولانی تر از یک هفته الی ۱۵ روز آنها را در دفاتر ثبت کنید، به معنای تأخیر در ثبت و رد دفاتر میباشد.
با احترام...
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
۰۹ بهمن ۱۳۹۶، ۰۱:۰۰ ب.ظ
(آخرین تغییر در ارسال: ۰۹ بهمن ۱۳۹۶، ۰۱:۰۳ ب.ظ توسط رحیمی پور.)
نقل قول: بعد اون حالتی که گفتم فاکتور ها را به صورت مجموع چند ماهه میزنه چی اونم در قبول هزینه ها تاثیر نداره
با سلام
منظورم از نوشته بالا اینه که شرکت طرف حساب ما که خدمات به ما ارائه میده یا واسط دریافت خدمات ماست فاکتور ها را به صورت دو ماهه یا چند ماهه صادر میکنه و در فاکتور هم قید شده مربوط به چند ماهه اینطوری میشه که مبلغش بیشتر از 5 میلیون میشه وگر نه ماهانه مبلغش کم تره
گفتم این تاثیری در قبولی پرداختش نداره ؟
بعد اون هزینه ها که گفتم به صورت قبضه از حساب شرکت نمیشه قبض پرداخت کرد؟؟؟؟
گر چه ممییز میگه نه هر هزینه ای که ثبت کرده باشی حالا میخواد یه ساله باشه میخواد ماهانه باشه مهم اون پرداختتته . میگه اگه هزینه یک سالو در یک بار پرداخت بزنی و بیشتر از 5 تومن باشه باید از بانک باشه مهم مبلغ پرداختیه
گفتم شاید کسی راه دفاع از این شرایطتو بدونه ؟
4,061
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سلام سرکار خانم رحیمیپور گرامی
(۰۹ بهمن ۱۳۹۶، ۰۱:۰۰ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: گفتم این تاثیری در قبولی پرداختش نداره ؟
خیر، این موضوع تأثیری در اصل مسئله ندارد.
(۰۹ بهمن ۱۳۹۶، ۰۱:۰۰ ب.ظ)رحیمی پور نوشته: گفتم شاید کسی راه دفاع از این شرایطتو بدونه ؟
در حال حاضر این مقوله به یک بحث چالش برانگیز بین مودیان و سازمان امور مالیاتی تبدیل شده است و سرانجام آن به زودی مشخص خواهد گردید!
با احترام...
481
موضوعها:
خرداد ۱۳۹۳
با سلام خدمت تمامی اساتید محترم
من در سال 95 که این مشکل رو داشتم بلاخره ممیز مربوطه را از طریق توضیح مداوم با رییس ایشون قانع کردم و قبول کردن که این هزینه ها چون از طریق تنخواه پرداخت شده و تنخواه هم مستقیما از حساب شرکت شارژ میشده و هم اینکه تنخواه گردان مستقیم این پولها رو به حساب شرکت های مربوطه با سند های معتبر میریخته .قابل قبوله و بلاخره تایید پرداخت داده شد البته بعد از کلی دوندگی و صحبت کردن.
دلیل این مشکل هم این بود چون سال اول اجرایی این ماده قانونی بود هنوز خود کارمندان اداره دارایی هم ابهاماتی راجب این ماده قانونی داشتن و خوب درکش نکرده بودن
مهم برای اداره دارایی اینه که وجوه این هزینه ها از حساب شرکت برداشت بشه و مسیر پرداختش مشخص باشه حالا به چه شکل باشه خیلی براشون فرقی نمیکنه