۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰۲:۰۲ ب.ظ
سلام ،لطفا یه توضیح کامل درباره وجوه نقد میخواستم فردا مصاحبه دارم گفتن وجوه نقد و کامل بلد باشید.ممنونم
|
| |
![]() |
|
|
پرسش: وجوه نقد
|
|
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰۲:۰۲ ب.ظ
سلام ،لطفا یه توضیح کامل درباره وجوه نقد میخواستم فردا مصاحبه دارم گفتن وجوه نقد و کامل بلد باشید.ممنونم
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۰۷:۲۲ ب.ظ
سلام دوست گرامی
ابتدا از طرف کلیه اعضای فروملرن خدمت شما خیرمقدم عرض میکنم، به سایت خودتان خوش آمدید! فکر کنم منظور شما صورت جریان وجوه نقد باشد که جهت دریافت کامل توضیحات، میتوانید استاندارد حسابداری شماره ۲ تحت عنوان صورت جریانهای نقدی (تجدید نظر شده ۱۳۹۷) را مطالعه نمائید. وجه نقد پول یا سکه رایج قانونی است که میتواند برای مبادله و خرید کالاها، پرداخت بدهی یا بهرهمندی از خدمات مورد استفاده قرار گیرد. وجهنقد بعضیاوقات شامل ارزش داراییهایی است که میتوانند به سرعت به وجه نقد تبدیل شوند، آنچنانکه شرکتها معمولاً این داراییها را بهعنوان داراییهای نقد یا معادل (شبه) نقد در صورتحسابهای مالی گزارش میکنند. وجه نقد مطابق صورتهای مالی نمونه، عبارت است از موجودی نزد بانکها، موجودی صندوق و تنخواهگردانها، و وجوه در راه. سپرده سرمايه گذاري كوتاه مدت بدون سررسيد (ديداري) در بانک نیز جزء وجه نقد محسوب میگردد. با احترام...
" برای حمايـت از ما، لطفاً بر روی بنرهای تبليغاتی سايت كليك نمائيد "
" اگر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد، تو خوب بودن را فراموش نکن... " " ای کاش یاد بگیریم، برای خالی کردن خودمان؛ کسی را لبریز نکنیم... " " تنها « زمان » است كه دوست داشتن را ثابت می كند، نه « زبان »... " سپاس شده توسط:
|
|
|
|
"تبلیغات متنی"
|
"دربارهی ما"
|
"امکانات وبسايت"
|
||
| تالانت - آموزش حسابداری تبلیغ متنی شما در اینجا تبلیغ متنی شما در اینجا |
©۱۴۰۵: تمامی حقوق برای تالار گفتگوی تخصصی حسابداری فروملرن محفوظ میباشد. تــرجمـه شده توسط: Www.My-BB.Ir و iora.ir قدرت گرفته از: MyBB, © ۲۰۰۲-۱۴۰۵ MyBB Group. طراحی توسط: My-BB.Ir & Masoud_MI |