42
موضوعها:
آذر ۱۳۹۲
سپاس دادهشده: 41
سپاس گرفتهشده: 158 بار در 57 ارسال
عرض ادب واحترام
من از نرم افزار شایگان جديدا استفاده ميكنم مشكلي كه دارم اينه كه ماهانه نزديك به800نفر رو بايد تويه سند وارد كنم راهي واسه آسوني كاروجود داره؟
مثلاميشه فايل اكسل مورد نظررو تو سيستم فراخوند؟يا راهي وجود داره سند ماه قبل رو كپي كرد؟
ممنون ميشم پاسخگوباشيد
30
موضوعها:
مهر ۱۳۹۲
سپاس دادهشده: 32
سپاس گرفتهشده: 53 بار در 25 ارسال
باسلام
متاسفانه سوال شما رو نمیدونم~~azadeh parto ولی بعنوان حسابرس هر شرکتی که استفاده میکرده رفتم نتونستن گزارشات درستی بهمون بدهند. حتی گزارشات بعضا از قسمتهای مختلف باهم مغایرت دارند و متاسفانه بدی این نرم افزار اینه که مدیران ایرادات خودشون رو قبول نمیکنند و مدام طی تماسهای که دیدم شرکتها باهاشون میگیرن خیلی راحت میگن ایراد از شماست
42
موضوعها:
آذر ۱۳۹۲
سپاس دادهشده: 41
سپاس گرفتهشده: 158 بار در 57 ارسال
با سلام
جواب سوالمو پيدا كردم كافيه يه سند جديد بازكنيد قسمت پايين نرم افزار سمت چپش توقسمت كپي از شماره سندي كه ميخواين رو وارد كرده و اينتر بزنيم سند كپي ميشه وكافيه دوسندرو تو اكسل باهم مقايسه كرد
472
موضوعها:
اسفند ۱۳۹۱
سپاس گرفتهشده: 822 بار در 414 ارسال
باسلام
آیا کسی از دوستان دمو یا فایل راهنمای تصویری ویا... از این نرم افزار ، دراختیار دارد؟ اگر بلی ممنون خواهم شد در این تاپیک قرار دهند.
بااحترام
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
با سلام و خسته نباشید.
گغته شد که در نرم افزار شایگان میتوان اسناد چاپی را به صورت دلخواه طراحی کرد . میخواستم بدونم چطور باید این کار رو انجام بدم؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست
282
موضوعها:
تير ۱۳۹۳
سپاس دادهشده: 969
سپاس گرفتهشده: 625 بار در 203 ارسال
سلام.
من میخوام از سند حسابداری که در نرم افزار شایگان ثبت کردم پرینت بگیرم و بایگانی کنم. فرم این سند حسابداری به صورت استاندارد نیست یعنی ستونی به نام مبلغ جزء نداره. میخوام شکل سند حسابداری که پرینت میگیرم با فرمت استاندار سند حسابداری باشه ، یعنی دارای ستون های کد حساب ، شرح حساب ، عطف ، مبلغ جزء ، بدهکار و بستانکار باشه. و مبلغ حسابهای معین رو در ستون مبلغ جزء نشان بده و مبلغ حسابهای کل رو - با توجه به ثبت انجام شده - در ستون بدهکار یا بستانکار. آیا این کار در این نرم افزار امکانپذیر می باشد؟
خدایا تو را شکر - نه به خاطر دادهات و ندادهات - بلکه تو را شکر، به خاطر اینکه تو خدای منی و من بنده تو - تو را شکر به خاطر اینکه خدا تویی و خدایی فقط سزاوار توست